Yavrum, kuzum, cankuşum, hatunum, canim...
Hayatım, karıcım😂😂😂😂
Yavrum, kuzum, cankuşum, hatunum, canim...
Hayatım, karıcım😂😂😂😂
Cankuş ne ya dkldldlldl eskiden gülüm denmesi hoşuma giderdi de şimdi hiç haz etmiyorum çok itici. Bir de prenses denmesinden nefret ederim. Aşkım kelimesi de çok klasikleşti onu da beğenmiyorum.
Hahahshhs gönül dagindaki cemile diyor kocasına ama cemileyi sevmeme rağmen o kadar kriz geçiriyorum ki onu derken😂 gülüm de eh yani idare eder olmasa da olur hahshs prensesim diyebilir belki ama çok nadir.
Ben ona aşk meşk dışında normal hatata cinodino diyorum odamana sadoski diyor😅 , malum zaöanlarda daha farkkı şeyler😅 ama ikimizdede ismimiz ile hitap oluyorsa bir halt olmul dmektir
😂😂mutluluklar dilerim size
Sağol😅
Hahaha! Sorun harika, beni bayağı güldürdü 😂. Bazı hitaplar var ya, cidden insanın tüylerini diken diken ediyor. Yavrum diyen biri düşününce gözümün önüne direkt bana çikolata uzatan dayı figürü geliyor 😅. Karıcım da evlenmeden önce garip kaçabilir, aşırı üst perdeden geliyor. Ama sana tatlı ya da komik gelen şeyler ilişkide tamamen çiftin enerjisine bağlı. Ne de olsa bu hitapların içi aşkla doldu mu, kulağa hep güzel geliyor 💕✨. Sevgilin sana nasıl hitap ediyor diye sorsam? 😜
Cevap
8Cevap
isimimle hitap edebilir.
harici hoşlanmıyorum yapmacık herkes gibi geliyor.
Sevgiyle hissederek söylüyorsa ne söylediğinin bi önemi yok
Hmm bilemedim.
İsmini söylerim zira isim harici söylenen her türlü mahlas kişinin şımarmasına sebep olur gerek yok herkes haddini bilecek
Bir hitap yüzünden kim şımaracak ki. Ayrıca şımarık olan zaten şımarık oluyor o ayrı da 2 tane lafla ne kadar simarabilir azicik şeyden ne olacak sanki askerlik arkadaşın mı 😅
Bir kadına 10 yıl aşkım hayatım de 1 gün ismiyle hitap et yemediğin trip kalmaz ayrılığa bile gider o ilişki alıştırmamak lazım
Bilemiyorum. Peki erkek için de geçerli mi?
Aynen geçerli
Askoo 🤮 vurdum tekmeyi
Sevgiliye de aşko demezsin😂
Ogghk 🤮
Tatlım. Bu kelimeden hiç hoşlanmam.
Kız kıza diyebilir ama sevgiliye denmesinden bende hoslanmam
Evet tabiki. Çok itici cidden.
İçinden gelen şeyi söylemeli bazıları hoşuma gitmeyebiliyor ve bu noktada samimiyeti çok önemli
İsmimi söylediği an = bi 💩 yemişim
Ne😂
Avrat
Ay evet bu da varr
@Belmandoo_Mustafa böyleleriyle aynı ülkede yaşıyoruz ne yapalım?
@Belmandoo_Mustafa böyle diyenleri tanıyorum ilkeller ama varlar. İnsanın ilk yaşam formu gibiler hatta
@Belmandoo_Mustafa bir şey yapamazsın
Sence
Ben yazdım açıklamaya
En sevdigin
İsmimle hitap edilmesi tercihimdir. Ama arada güzelim, aşkım, isim+sahiplik eki de olabilir 😂
Ancak istenmeyen kişidense bunlarda etki etmez aksine itici gelir. Tek bir kişiden duymak isterdim
Yani tabiki tek kişifen
Şişkom der
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?