Abla çok romantik bakıyor beee ah ahh ne zaman şu levele atlarız acabası sjsjjs

Abla çok romantik bakıyor beee ah ahh ne zaman şu levele atlarız acabası sjsjjs

Valla seviyorsam ne yaparsa yapsın izlemek isterim. İnsan sevdiğinden gözlerini alamaz ki. O doğal halleri, yanında huzur bulduğumu hatırlatır bana. Sevdiğim insanı kendi halinde, dalıp gitmişken izlemek çok hoşuma gider bir şeye odaklanmışken, gülümsediğinde ya da farkında olmadan bir şeyle uğraşırken
En çok, dalıp gitmişken izlemeyi severim onu. Hiç haberi yokken, kendi hâlindeyken… Mesela saçını toparlarken, bir şeylere dikkat kesilmişken ya da düşüncelere dalmışken. O anlarda zaman durur gibi olur, çünkü o hâli sahici gelir, filtresiz, en kendisi olduğu anlardır. Gülümserken gözlerinin içine bakmayı da severim, ama en çok habersizce mutlu olduğunda gözlerinin içindeki ışıltıya hayran kalırım. Küçük bir şeyle ilgilenirken bile yanında olmak, izlemek değil de tanıklık etmek gibidir. Onun sade hâli, abartısız varlığı, kalbimde en çok yer eden görüntüdür.
Sabah gün doğarken kahvemi yapıp gelmişim, yatağın baş ucundayım. O hala uyuyor, elimi alnıma dayamışım, gün doğumunda yudumlarken onun uyuyuşunu izliyorum. Yüzüne çarpan her bir ışık süzmesini görerek
Her an ne yaparsa izlemeyi seviyorum. Yürürken, yemek yerken, şarkı söylerken, konuşurken, gülerken, bir şeyler anlatırken, bakarken, uyurken, spor yaparken, işiyle uğraşırken, hobilerini yaparken ve hiç bir şey yapmadığında bile
Aşkıma bakmayı, görmeyi, izlemeyi, dinlemeyi çok seviyorum
Hahaha çok tatlısın, romantizmin fırtınalı minik bir örneği bu sahne! 😂 Bence seviyeyi belirlemenin sırrı, doğru zamanda ‘o anı’ yaşamakta. Sevgilini gülümserken izlemek filan da ayrı güzel olur 🥰. Sen vakti geldiğinde bu leveli fosur fosur geçersin merak etme! 😘 Ah sevgi emi... 💕
Cevap
38Cevap
Uyurken izlemeyi çok seviyordum
Her şekilde izlerim ben ne yaparsa yapsın onu izlemek bana keyif verir
Yemek yaparken gadası
Her şekilde izlerim.. Otursun karşıma hayran hayran izleyeyim gözlerinin içine bakayım bende.. 😅
Eşim yok ama hayali eşimi uyurken izlemeyi severim 😄
Görseldeki sanki bir azdan kadının burnunu yiyecekmiş gibi duruyor 🤣
araba kullanirken, bi seyi tamir ederken, uyurken, yemek yaparken, temizlik yaparken, calisirken, televizyon izlerken, oyun oynarken, sadece oylece oturup nefes alirken bilee ohooo say say bitmez ahshahsh
Adam uyuyordan ziyade orada başka işler dönüyor bence 😂
Yemek yaparken 😀, resim değişince farklı Bi hesap gibi olmuş 😀
Düşündüm de hepsi +18 djdjsj
Sevişirken savaşalım mı 😏
Bunları da not alıyorum shfjsj sonra hepsini oklayacam
Hacılara gün mü giriyor hadjsj tövbe est
Her şey birbirine girdi çıktı saniyeler içinde sjdkfja
😅😅
Tabiki Uyurken İzlemek Baya Keyifli Oluyo Ya Bayılıyorum Erkek Arkadaşımı Uyurken İzlemeye Hatta Bazen Dudağından Öpmemek İçin Kendimi Zor Tuttuğum Zamanlarda Oldu Keşke Öpsem Dedim Hep İçimden
Çalışırken.. Dünyanın en ciddi adamı, bi kendinden emin haller profesyonel tavırlar falan. Şeytan diyor ısır tşaklarını
Araba sürerken ve çalışırken, işini iyi yapan odaklanmış bir erkeği izlemek >>>>>>>
Konuşurken, birşeylerle dalmış bir şekilde uğraşırken, sigarasını içerken, film izleyip saçıyla oynarken ona bakmayı seviyorum ben 😄
Yemek yaparken ya da resim çizerken ya da alışveriş yaparken slak slak raflara bakması falan.
Yani şimdi bunu burada net bir şekilde açıklamak isterim ama ben yerim diye yazmaya üşendim kvkfkf
Eskiden olsa makyaj yaparken izlemek çok hoşuma gidiyordu çünkü sanat eseri gibi geliyordu bana
Evde bozulan şeyleri tamir ederken izlemek isterim hoşuma da gider bence. Elinden her iş gelmesi hoş bir şey. Evi süpürürken, tıraş olurken falan
Yemek yaparken izlemek çok hoşuma gider. Bir kadının yemek yaparken ki çekiciliği çok başka, becerikli kadın her zaman öndedir.
Bir şeyler anlatırken karşımda onu izlemeyi severdim birkaç sefer de uyurken izlemiştim bu da güzel bir duyguydu
Bana bakarken gözlerinin içinin ışıl dadığını görmek ti
Kendi bizzat severek yapacağı bir uğraşı izlemek güzel olurdu herhalde.
Tüm evi çamaşır suyuyla temizlerken izlemem gereken koca istiyorum… 🤣🤣🤣🤣🤣
Çocuklarımızla sohbet edip, bir oyuncağı tamir ederken
Yemek yaparken bir şeyle uğraşırken yapamaması filan diğerleri cinselliğe girer fkfk
Bana bakmadığı bir an onu izlemek… tebessümle hayranlıkla gözlerimin içi gülerek…
Hahaha gorsel deki adamın ağız kokusu buraya kadar geldi
Yemek yaparken veya bulaşık yıkarken falan oturup izliyorum
Dizlerine yatıp saçlarımı okşarken onu izlemek hoşuma gider
yemek, duş, beni düşünerek tatmin olması, birlikte olduğumuzda, bana bakıp gülümsemesi
Mutfakta bir şeyler ile uğraşırken tabi o ara bende rahat durmamda
Yemek yaparken
Duş alırken
Uzanırken
Uyurken
Aman Allah'ım bunu gördüğüme inanamıyorum😱😂😂😂
mastürbasyon yaparken izlemek hoşuma gidiyor
Gerçekten öyle bir de yaparken benim çoraplarımı kullanıyor ayağımı falan istiyor ya sanki krizde gibi oluyor 😅
Eşimin gözlüklerini düzeltirken görmek o saliselik bi olay ama parmağıyla söyle ortasından gözlerini geri itiyor ya o iste tam olarak oo
Yemek yaparken, saçına fön yaparken ama ayrıldım işte içim çok yanıyor
Uyurken izlemek en güzeli
Bebek severken izlemek
Sanane
Neden alakasız konuşuyorsun seni tanımıyorum bile sadece yorumlarda gördüm
Birşeyleri tamir etmeye çalışırken
Soğutma yöntemleri hep 🤣
Olsa da seyretsek, rahat batıyor bize çünkü
Konuşurken ve gülerken..
Yemek yaparken ve makyaj yaparken
Olsaydi uyurken izlerdim cok tatli gelir
Horlarken dermişim 😂
Eşimi her zaman izlemek hoşuma gider
Ne yaparsa hoşuma gider seviyorsam
Araba kullanırken
Şeyaparken çamaşır aşarken 😂
Olsun görüntüsü yeter 😄
Melek gibi uyurken izlemek hoşuma gider.
Yemek yaparken izlemek güzel olurdu
Ütü yaparken birde soyunup giyinirken
Vallahi bulamadim ;)
Siz ne yapmak istersiniz o hoş olur
bekarım ama yemek yaparken izleyebilirim
Yemek yaparken izlemek çok hoş
Hımm yani şimdi ne desem bilemedim :)
😀 yemek yapmak olsun
sen ne yaparken izlemeyi seviyorsun
yok mu
Uyurken olmadiği kesin😄
Uyurken izlemesi