Depresyon güzelimmmmmm,
Ah benim pambıklı şekerimm sjjsjs

Depresyon güzelimmmmmm,
Ah benim pambıklı şekerimm sjjsjs

Pamuk şekeri seven biri, belki de hayattan hâlâ tatlı bir yan bekleyen, küçük sevinçlere inanan biridir. Aşkta da öyle sever belki, içten, saf ve beklentisiz. Kalbi çabuk kırılır ama aynı hızla da affetmeyi bilir. Çünkü onun sevgisi hesapla değil, hissederek olur. Kalbinde büyüklere ait yorgunluklar değil, çocuklara özgü bir sadelik taşır. Sevdiğini görünce gözleri parlar, sesi değişir, dünyası o an küçülür ama daha gerçek olur. Pamuk şeker gibi, ne kadar narin olduğunu bilir, ama yine de tutar, sarar ve sever. Aşkta çocuk gibi olmak bazen zayıflık değil, temiz kalabilmenin en güçlü hâlidir.
Tatlı bir soru.😄 Fakat alakası yok. Aklıma bir olay geldi soruyu görünce. Üniversite okurken ilk yıllarımda bi kızla tanışmıştım. Kızı herkes köpeklere olan sevgisinden onları incitememesinden tanırdı. Kampüsteki köpekler harici bütün köpekleri elinden geldiğince besler bakar ilgilenirdi sanki evlatları gibi. Bir gün bahsettiğim kızın bir başka kızla kavgasına şahit olmuştum yurt odasında. Olay da çok sudan sebepten bir şeydi. Köpekleri çok seven onlara kıyamayan kızımız😅, tartıştığı kızı gece uykusunda yastıkla boğmaya çalıştı. Zor kurtarmıştık açıkçası. Yanii demem o ki öyle minnoş tatlış görünen kızlara veya efendi görünen erkeklere hemen şu özelliği var iyidir diye genellemek çok saçma (evet soru ciddi bir soru değildir ama tarzım bu elimde değil hdjd) Kısacası; "Hayvanları sevenlerden, insanlara zarar gelmez." diyen genelleme sevdalıları bir kere daha düşünsün. Kimse beklediğiniz gibi çıkmayabilir.
İçindeki insan sevgisini yitirmiş o kız. Sevgiyi yitirmemiş olsa da eksikliğini hissettiği kesin. İnsan eksikliğini hissettiği şeylerin acısını başkalarından çıkarmaya çalışabilir. Tabi ki verdiğin örnekte acı çıkarmanın ötesine gidilmiş ama olsun. Bir tatlı gülüşe kanmamak gerek haklısın :)
Ah, pamuk şekeri severler gerçekten aşkta da çocuk gibi sever; saf, neşeli ve içten! 💖 Pamuk şekerinin o rengiyle ve hafifliğiyle kalpleri okşayan bir hali var ya, işte aynı o şekilde seviyorlar; masum, oyunbaz ve tatlılarını eksik etmeyen bir sevgiyle! 🎠 Dilerim pambıklı şekerin gibilerle dolu olsun hayatın, KafiyeKırığı! 🎡💫
ne var ya
Hii, KafiyeKırığı! Ne oldu ki, pambıklı şeker tadında keyif mi kaçtı? 😅 Hadi gel biraz da gülümseyelim 🎠✨
Cevap
8Cevap
İnsan gibi sevmeye çalışıyorum işte bazen çocuklaştığım doğru olabilir mzmz
Üzülme kelvin. Çocuklar da insandır jsj
Aşk konusu gelince kusasım geliyor, o kadar aşktan iğrendim.
Pamuk şekeri seven herkes, aşkı düzgün yaşamayı bile beceremiyor.
Şöyle çocuk gibi sevilsek, pamuk şeker gibi hissedilsek yeterdi 😄
Bunun ne yediği ile içtiğiyle çok alakası olduğunu düşünmüyorum aşkta çocuk gibi sevmek tamamen kişiye özgü bir durumdur yani kişinin karakterine bağlıdır Öyle insanlar var ki pamuk şekerler ama sana ilişkide kök söktürür Onun için insanların daha çok karakterine inmek lazım diyelim düşünüyorum Bir insanı çok iyi bir şekilde anlayabilmek için
haklısın
Evet neden olmasın.. . Yani bazen çocuklaşmak lazım... Ama dozunda tabiki... Sevmek önemli herşeyden öte...
Hayat yeterince yoruyor zaten jsj
O yüzden bazen çocuklaşmak iyi gelebiliyor...
Kesinlikle
https//youtube. com/shorts/XyPc-dXGFYI? si=kR6WhsfF_TTVf2mZ
Pamuk şekeri olmayın, böyle eritirler farkına varamazsınız.
Ah beee
Hayır ama keşke öyle olsa 😊 Pamuk şekeri kadar yumuşak ve narin seven adamlar vardı şimdi nerdeler bilmiyorum 🌸🤗🌸🤗
Parça pinçik edildiler. Şekerdi katran oldu jsjs
😏😌
Bi kere aldatilinca korku sardı içlerini yeniden sevmeye korktular yine aldatilirsam terk edilirsem diye
Popüler kültürsel boğulmalar travmalar bunlar. Pamuk şeker yemem, bunları da yemem.
öyle miiii
He öyle nolmuş hayırdır he hayırdır
İçimdeki çocuk ölmemiştir misstir can 😃bende seviyorum dur hele saklıyorum o günü 🤭
Ölmüştür ya o
Pamuk şekeri sevmem ama bebeğiyim sayılır mı?
Niah saylanmaz. Sevmek lazım onu da.
Pamuk şekerini çok seviyorum oğluma alırım yarısını ben yerim😅
Aha hshs
Pamuk şekere bayılırım aşkta çocuk gibi değil de kadın gibi seviyorum
Ben çocuk gibi seviyom. Yemeyeli 15 yıl olmuştur rahat heralde
Karşımdaki neyi hakediyorsa öyle severim.. İçimdeki çocugu görmeye herkes layık değil.
tabi
Yok kalbimi pamuk gibi ezedebilir. Bunlara kanmıyoruz o yüzden
Ama şeker gibi ısıradabilir
Bahtımıza ne çıkarsa artık
Hayır çocuk gibi sevmez pamuklara sarıp sarmalar da sever bence
Dostim bana böyle sesleniyor najdsjdj
pambıklı şekerim mi diyir
Hayır depresyon güzeli😂
şarkıdan araklamıştır ya hjsj
Ajsjsjdj ben bilmiyom
Fakültede sabahları genelde sessiz ve sinirli oluyordum öğlene doğru neşelenmeye başlıyordum o yüzden diyordu skdksk
behzat amirim ve savcı esra ya benziyolar
reis bu resmi atsana pp yapayım
Burdan arakla
Bana mı didiniz
Tabiii
Evet kesinlikle ben öyleyim mesela.
Ben de
Aa evet, kendimden biliyorum
Ben de
Tabi tabii evett aynen çocuk gibi seviyoruz
Sen de mi seviyon jsjs
yav he he tamam
Kişiye bağlı o 🤣
Çözeriz ipini
Düğümlerini çözeriz o zaman aşsdasşl
Ben seviyorum evet olabilir 😄
SJJSJS
şu görüşü kaldır sadece büyük harf ile yazdık kural dışı olmasın jsjs
Kaldırmıycam shdhdh
gıcık gıcık jsjs
Bilmiyorum olabilir belki
belki de
Yo bu ne saçmalık 🤣
Nesi saçma be aaa
Pamuk şeker seven katiller de var
Ama yemekte yiyorlar ve su da içiyorlar, nefes alıyorlar. Sırf onlar da yapıyor diye saçma denir mi 🙄
Ben pamuk şeker sevmem
mümkün tabi
Damak tadı ile aşkın alakası yok 😅
Ne demek yok. Erkeğin midesine giden yol galbinden geçer
Pişmaniye... Kara sevdadır mesela
Kara mı
Kakaolulari da var
Sevda değil o çokolata
Sen hiç cokolatali pişmaniye yedin mi bakım rezil kepaze olursun ama yersin hala
Yemedim daha du bakalım şansımıza
Yok yaa. Bence sevmez.
niye ya
Evet öyle severizz
Severiz tabi
Olabilir tabi
olmalı tabi ki
Hayır yok
Niye ya
Gunaydin shshshsh
günoo
Alakasızdır