İki bucuk senee?

2.5 senelik iliskim vardi. İyi ya da kotu zamanlar gecirdik sevildigimi sandim. Her neyse uzerime dusen titreyen biri son bir sene surekli ayrilmak ixin bahaneler uretti akrabalariyla findik topladim caliskan biriyim. Ailesi ne dedi bilmiyorum ama sonrasinda bizde kayis koptu aska saygsizlik yapmadim yapmam da zaten yapim geregi hic bi zaman cirkef bi insan olmadim. Her neyse sonra surekli git gelli oldu her seferinde kurtardim her seferinde soyle yapalm boyle yapalim dedim. Bana madden cok yardimi oldu ama fazlasiyla aldi o bana bi cay ismarlarsa bende ona tatli ismarladim. Ufak bi maddi sorunum vardi sagolsun yardimci oldu. Onunda oldugunda bende oldum. Sonra bu ameliyat oldu yanina gitmek istedim gelme dedi. Benmde gururum kirildi ayrildim. Belki bi iki nazlanir ozur diler falan diye dusunurken onunda aklinda olan buymus yani busbutun hayal kirikligi yasadim yine son kez gururumu ayaklar altina aldim konustum dine yoneldigini benim haram oldgmu falan soyledi. Ailesinin ve kendisinin istemedigini soyledi. Ama bizim burada bikinili kizlarin oldugu yerlere gidiyor sadece ben harammisim anladim :) helallestik bitti gitti cok kirginim cok kirildim. O bana bir yaptiysa hic altinda kalmadim. Hep emek verdim. Simdi bakiyorum herkesin eski sevglisi pisman ozurler havada ucusuyo bizimkide burnundan kil aldirmiyor ben sevdim cok sevdim en azindan bir kere bile nasil oldugumu sorablirdi beni heryerden engelledi hic mi pisman olmaz hic mi ozlemez beni.
İki bucuk senee?