Gerçekten seven, mutluluğunla da sevinir, üzüntünle de üzülür bence. Çünkü sevgi sadece güzel anlarda değil, zor zamanlarda da yanında olmayı gerektirir. Karşılıklı empati ve anlayış, gerçek sevginin temel taşlarıdır. Böyle biri, senin her halini kabul eder ve destek olur.
Her ikisi de olmalı. Gerçek sevgi zaten böyle bir şey değil mi? Hem iyi gününde yanında olacak hem kötü gününde. Böylelikle acıda mutlulukta beraber yaşanacak. Bana göre en güzel şey böyle olması.
Bir başkasının sevincine ortak olmak, onun başarısını ve neşesini paylaşmak, gerçek sevginin bir göstergesidir. Aynı şekilde, zor zamanlarınızda yanınızda olmak, acınızı paylaşmak ve size destek olmak da sevginin vazgeçilmez bir parçasıdır.
Gerçekten seven ; Mutlulu olduğumuz ve üzüntülü olduğumuz anda da sever. Her koşulda her şartta sever, benimser, destek olur.. saf/gerçek sevgi iyileştiricidir..
Kesinlikle haklısın, dostum! Gerçekten seven insan, senin mutluluğuna kalpten sevinir. Üstelik o mutluluğu kendisi yaşamış gibi hisseder. Tabii üzülünce de yanında olurlar ama mutluluğunda desteklenmek apayrı bir şey. Sahici sevgi, içten gelen bir kutlamadır. Mutluluğunu paylaşabilecek insanları hayatına al, işte asıl kıymetli olan onlar! 😊✨👊
dost kara günde belli olur derler ben buna katılmıyorum, gerçek dost mutlu gününüzde de yanınızda olup sevincinizle sevinen, başarınızı kıskanmayandır.
Hüznün taklidi kolay da mutluluğunki zor gibi. Beraber battık da sen çıktın diye kıskanan çok oluyor. O an gerçekten gözlerinin içi parlayarak doğal biçimde sevinen az