Neden bir erkek aldatır? Ve pişman olur mu?

3.5 yıllık ciddi bir ilişkimiz var sevgilimle, ben yurt dışında doğdum büyüdüm. Sevgilim sonradan geldi buraya. Çok güzel gidiyor tabi benim iş yoğunluklarım vardı bakımsız olduğum zamanlar. Ama öğrendim ki direk bir kızdan onunla flortleştiğini ve kızlarla sadece amacı seksmiş. Bunu yapma sebebi ne? Yetersiz miydim? Her zaman yemeğini yapıp evini temizledim. Her zaman ordaydım. Ne zaman istese. Tamam benden istedikleri vardı bakım olarak spora gitmemi istiyordu. Ama sebebini anlıyamadım ve hala nasıl gözümün içine bakabiliyor. Yani her zaman vücut önemli değil önemli olan karakter ve o kişinin insanlığı derdi hep. Hani tamam bunu vucudu güzel olabilir ama iç güzellik önemli derdi. Pişman olur mu acaba hiç? Ben onun tüm ailesiyle tanıştım oda benim yüm ailemle. Sadece hiç bir şey demeden çekip gitmelimiyim veya sebebini sorup konuşup mu gitmeliyim onun vicdan azabı çekmesi için. En kötüsüde o ortamda benim en yakın erkek arkadaşımda vardı onlar yakın oldu biz sevgili olduktan sonra. O arkadaşımın sevgili aldatırken ben ona gidip söylemiştim. İki taraftanda vuruldum.

Neden bir erkek aldatır? Ve pişman olur mu?