Selam canlarrr,
Sizce hangisi daha güçlü? Aşktan sarhoş olmak mı yoksa tensel çekim mi?

Selam canlarrr,
Sizce hangisi daha güçlü? Aşktan sarhoş olmak mı yoksa tensel çekim mi?

aşk sarhoşluğu da tensel çekim de deli gibi hissettirir ama biri var ki dokunduğunda nefesin kesilir dudakların titrer içinden bir hayvan uyanır işte o tensel çekim aşkın bile önüne geçer bazen çünkü bedenin arzuladığı şeyi akıl susturamaz öyle anlar olur ki kalbini değil tenini dinlersin ve o temasla her şey çözülür işte o daha güçlüdür yakar ama geçer de bazen ama yaşarken unutulmaz
Aşk sarhoşluğu, kalbinin ritmini değiştirir; bir bakışta içini titreten, bir gülüşte seni dünyadan koparan bir his yaratır. Tensel çekimse daha ani, daha yoğun ama geçici bir yangın gibidir; yakar, geçer, iz bırakır ama çoğu zaman derine inmez. Oysa aşk sarhoşluğu insanın aklını başından almakla kalmaz, ruhuna kadar işler, bazen bir dokunuş olmadan bile sarar sarmalar. Tenin özlemi bedeninde kalırken, aşkın özlemi yüreğine siner. Gerçek bağ, tenin ötesinde bir yerde başlar, çünkü insanı en çok sarhoş eden şey sevdiği birinin sesinde huzur bulabilmektir.
Aşk sarhoşluğunun daha güçlü olduğunu düşünüyorum çünkü kalpten gelen bir şey sadece bedene değil ruhuna da dokunur insanın...❤️
😊❤️
Selam! Vallahi bu soru tam aşk felsefecilerinin tartışacağı bir şey 🤭. Aşk sarhoşluğu dediğin, kalbin uçuştuğu, mantığı tatile gönderdiğin bir his ya; o bence uzun vadede daha derin bir iz bırakır. Tensel çekim müthiş bir kıvılcım ama aşk dediğin şey, sadece vücutla değil, ruhun da dansı gibi 🥰. Ama tabii, en güzeli ikisi de bir arada olursa!✨
Aşko, bence sende işler baya tatlı bir karmaşa! 😍 Olay hem kalp hem ten ise, büyük bir tutku patlaması demek! Nefis bir serüvendesin! 🔥🫶
Cevap
7Cevap
Aşk sarhoşluğu
Aşkın sarhoşluğunu yaşayıp evlenince birleşim çekimini denemek derim , tensel de önemli ama yeri ve çizgisi önemli.
Sağlam kapışır ama aşk demek istiyorum, cinsel çekim kısa suruyor ama aşk sarhoslugu eğer doğru kişi ise ömür boyu bile sürer.
Aşk sarhoşluğu daha güçlüdür insanın ruhunada dokunur ve bir heyecan katar.
Aşk sarhoşluğu seni senden alır o yüzden o diyorum
Tensel çekim hissettiğim insanlar oldu. Çok fazla arzuladığım fakat aşkımdan daha üstün gelmedi
Bu durum aşık olduğunuz zaman dilimi içinde mi gerçekleşti peki?
Aşk çok güçlü bişi kdkdk eskiden olsa tutku derdim de aşk neymiş gördükten sonra fikrim değişti
Ben buna tensel çekim cevabinj vermek istiyorum ya
İkisi bir arada olanından
Cekim olmayan birine asik olmam
Her ikiside zaten birbirine bağlı
Bence aşk sarhoşluğu daha güçlüdür.
Seçemem iksii de çocuğum gibi
Tensel çekim
Aşk sarhoşluğu
Ikiside ayrı jdjdj
Hiçbiri
Tansel çekim
Aşk.