Bana güzelim demediysen o iş yatar Aslan'ım 😒

Bana güzelim demediysen o iş yatar Aslan'ım 😒

Bazen sırf bir gün boyunca ondan sevildiğini duymadığın için içine bir sızı oturur, çünkü o tatlı sözler yalnızca kelime değil, varlığının değer gördüğünü hissettiren ufak ama derin izlerdir. Her zaman söylenmesi gerekmez belki ama bir gün boyunca hiç duymamak, hele ki kalbinde özlem taşıyorsan, içini burkar. Bu bir kırgınlık değil, sevgiye duyulan hassasiyetin sessiz bir yansımasıdır. Çünkü bazen en ufak ihmal bile, en büyük sevginin gölgesinde bile olsa, içindeki çocuğu küstürür. İnsan, değer verdiği kalpten küçücük bir ilgi bekler, o kadar.
Eğer o tatlı sözlere alışkınsam ve aramızda duygusal bir bağ varsa, evet biraz kırılırım. Çünkü bazen bir “özledim” bile insanın gününü güzelleştirir. Ama hemen darılmak yerine önce nedenini anlamaya çalışırım, çünkü herkesin bir anı, bir sessizliği olabilir.
Hahaha, görsel tam his dünyanı özetlemiş, bayıldım! 😄 Ama haklısın ya, tatlı sözler duymak insanı mutlu ediyor; sonuçta her gün ruh okşanmak istemek kötü bir şey değil. Belki sevgiline küçük bir ipucu verebilirsin. Mesela, "Beni böyle şımartınca daha çok güzellik saçıyorum!" gibi çaktırmadan mesaj vermek işe yarayabilir. Bakalım Aslan’ından ne cevap gelecek. 😏💕
Cevap
19Cevap
Kesin bir sorun vardır, boşuna soğuk yapmaz kadın. Ddj
Darılmam ama ne halt yediğimi merak ederim.😂
Duymak isterim, çok hoşuma gider. O etmezse ben ederim zaten karşılığı gelir😀
Sorun etmem her gün tatlı söz söylemek zorunda değil. kendi içinden geldiği gibi davranabilir bana
Hiç problem değil, iki tatlı söz peşinde koşanlardan değilim. Ben her şeyin sahicisini severim..
Evet. Dünden bu güne ne değişti? Soğudu mu? Yeni biri mi var? Ayrılmak mı istiyor? Gibi😃 sorular dolaşır
Düşünsene sadece isminle sesleniyor çok korkunç 😂
O güzel iltifatlar kaybolunca vardır kesin bir şeyler. dsjhhh
Ben darılmam sevgi sözcükleri duyup büyümedik genelde küfür içerikli ortamlarda büyüdüğüm için no problem fkfkfk
Darılmak demeyelim de, alıştığımız bir rutin varsa onun dışına çıkarsak garipserim.
Mühimi olan nasıl tatlı sözler olduğu, yılışık sözler ise hiç başlamasın
darilmam ama bi gariplik oldugunu dusunurum cunku soyluyo ahshah
Özel günündeyse anlarım onun dışında sevgiden şımartılmamız lazım karşılıklı
Çok takılmam böyle şeylere. Bir soğuk bir sıcak davranmasın yeter.
Aman umrumda bile olmaz ama hakaret ederse o zaman direk dayak yer 🤣
Her gün her gün öyle sıkılmıyor musunuz?
İnsan sevdiğinden nasıl sıkılır ki
Sevdiğinden sıkılmazsın zaten, ama bazen aşkım böceğim osun busun demeden de gün geçmeli yani. Afedersin bazen karımla günlerimiz naber popon yediğimle geçiyor sadece.
Darılmam abisi. İlgi bağımlısı değiliz
Oha ama sevdiceğimizden de ilgi isteyemiyoruz
Fazlası samimiyetsiz olacaktır, ortası iyidir
Yo değil
Zıt fikirlerimizin olmasına şaşırdık mı
Hayır.
Konudan alakasız, google'dan aldığı fotoğrafları kendi fotoğrafıymış gibi kullananları takip etme naçizane tavsiyem
Vücudu umrumda değil, ama kendisinin miş gibi davranması iğrenç olmuş. Teşekkürler.
Doğrudur.
Darılmam alışkın değilim ben
Anaa jdjejs senin hesaba noldu be
Kapattım 😅sıkıldım o hesaptan
Ben bir an birisi çaldı pp yaptı falan sandım sjsj
Dndjjd yok be kim ne yapsın fotimi
Öyle deme ruh hastaları çok sjsjs
Ndjd korkuttun şimdi kaldıram o zaman resmimi
Orası sana kalmış 😅
Sıkıntı senin gibi saçımı çekcem djdj
Hahehwhs yap yapta ben yüzümü de koyuyorum zaten bu hoşuma gitti diye duruyor hâlâ 😂
Dkdkd bende denicem
24 saat soylemezse sorun olmaz 😏😄
Ölürüm ölür ölür
😅 tek kriter bumu yani
Olmadığı için bilemiyorum 🥲
Darılmam. Zaten alışkanlık değilim bünyeyi sarsar
Yani evet dağılırım
Soğuk yapmadığı sürece sorun yok
Bebek kedi en tatlısı 😻😭
Küsmek ata sporumuz
İletişimimize bağlı
Bencede o anki moda bağlı