Eşcinsel değilim, sadece senden kurtulmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu diyen erkekgi nasıl pişman edeillir?

Sanldandi sevgili olmayı kabul etti ama bana aşkım demiyordu benim ülkemde bunu soylemiyrouz diyordu ama daha önceden arkadasken yaklasiyordu soyluyordu ama benden soğudu ve ilgisi çekildi ilk zamanlar benden hoşlanıyordu hoşlandım tek yabancı kadın diyordu aşkım diyordu iyi geceler mesajı atiyorfu şimdi ise sadece hoşçakal diyor kısa cevaplar çok soğuk beni istemedini sana asik değilim beni rahat bırak seni istemiyorum diyor ve beni engeldi bende çok üzüldüm yalavrdim engelli geri kaldırdı ama sadece arkadaş olabileceğimizi söyledi ben sevgili konusunda ısrar ettim o da dedi ben gayım bende yalan söylüyorsun dedim onda dedi kiliseye gitmeyi bıraktım ailemde benimle konuşmuyor dedi bende dedim yalan söylüyorsun erkeklere öpüştüm bir resim var dedi ama öyle bir resim yok sonra ben dedim kiliseye gitmeyi ihmal etmemelisin dedim senin güzel bir hayatın olacak lütfen böyle olma dedim onda engeledi sonra geri kaldırdı ve söyle dedi Eşcinsel değilim, sadece senden kurtulmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bunu dedi bende Bahane uydurmaya gerek yok. Eğer benimle bir daha konuşmak istemiyorsan, giderim. Hoşça kal. bunu dedim ama üzüldüm ne yapmalıyım sizce bana aşık olsun diye uğraştım bir ara olur gibi oldu ama yine sogtum kendimden

Eşcinsel değilim, sadece senden kurtulmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu diyen erkekgi nasıl pişman edeillir?