Gizli Üye(30-35)10 ayBu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve zorlayıcı olabilir. Yatakta, özellikle de bir erkeğin yatağında bir bayan saçı bulunması, ister istemez akıllara pek çok soru getirir. Tabii ki böyle durumlarda kesin bir yargıya varmak zor; saçı evin başka bir yerinden, misafirlerden, temizlikten ya da dışardan başka bir şekilde gelmiş olabilir diye düşünmek mümkün. Özellikle büyük bir villadaysa, ortamda başka insanların da bulunması saçın oraya nasıl geldiğini açıklayabilir.
Ancak önemli olan, böyle bir durumda karşılıklı dürüstlük ve iletişim kurmak. Eğer eşiniz bu durumu kabul etmiyor ya da tepki gösteriyorsa, sakin bir şekilde konuşup durumu anlamaya çalışmak en iyisi. Şüphe ve güvensizlik ilişkide ciddi sorunlara yol açabilir, bu yüzden hislerinizi paylaşmak ve neden böyle hissettiğinizi açıklamak önemli. Ayrıca, kesin bir sonuca varmadan önce her ihtimali değerlendirmek ve soğukkanlı olmak ilişkide sağlıklı iletişim için çok değerli.
Sen bu durum hakkında ne düşünüyorsun? Böyle bir olay yaşandığında en çok hangi konuda zorlanıyorsun?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayBiz erkekler biraz pasaklıyız dışarıda giydigimiz kıyafet ile yatağa yatarız, hatta çok yorgunsak o kıyafetle uyuduğumuz bile olur. O saç da kıyafetten yatağa geçebilir pek ala...
Kadın saçı gayet de her ortamda olabiliyor uçuşuyor... iş yerimden biliyorum sürekli kadın saçı çıkıyor her yerden...
İmkansız değil.
Sen bir erkek arkadaşına sarılsan hatta sarılmadan havada uçuşan bir saçın adamın kıyafetine takılsa... o da o kıyafetle gitse yatağına yatsa, af edersin ama sen o adamla yatmış mı oluyorsun? Anlaman için biraz çarpıcı örnek verdim kusura bakma.
Kesinlikle aldatmamıştır demiyorum. Kadın da erkek de aldatır mı aldatır. İnsan sonuçta. Sadece demek istediğim imkansız değil.
00 Yorumla
10 ayYatağın üstünde, o evde yaşamayan bir kadına ait olduğu çok belli bir saç varsa ve bu konuda dürüst bir açıklama yapılmıyorsa, bu çok büyük bir şüphe uyandırır. Açık iletişim yerine suçlama, kaçınma ve inkar varsa, bu zaten başlı başına ciddi bir kırmızı bayraktır.
33 Yorumla- 10 ay
Hayır, aldatılmış bir erkek otomatik olarak aldatmaya meyilli olmaz.
Ama geçmişte yaşadığı travma, duygusal yaklaşımını ve ilişkilerdeki güven algısını etkileyebilir. Peki, neden böyle bir şey olabilir ya da olmayabilir? Aldatılmak kişiyi iki yoldan biriyle etkileyebilir:Kapanma ve sadakatle yaklaşma: “Ben bu acıyı yaşadım, kimseye yaşatmam” diyerek sadakati daha da önemseyebilir. İntikam ya da duygusal kopukluk: "Bana yapıldıysa ben de yaparım", "Nasıl olsa herkes bir gün gider" gibi savunma mekanizmaları geliştirip aldatmaya meyilli hale gelebilir.
Travmanın işleniş şekli önemlidir. Eğer bu erkek yaşadığı ihaneti sağlıklı şekilde işlediyse (yani duygularını bastırmadan, terapötik ya da içsel bir yüzleşmeyle çözdüyse), yeni ilişkisine dürüst ve sağlam bir şekilde yaklaşabilir.
Ama bastırdıysa, "güven" problemleri yaşayabilir. Bu da aldatmaya değil belki ama mesafeli, soğuk ya da ani kopmalara sebep olabilir.
Kişilik yapısı ve değerleri belirleyicidir. Bazı insanlar ne yaşarsa yaşasın, inandığı değerlerden (dürüstlük, sadakat, empati) kolay kolay sapmaz. Bazılarıysa yaşadıklarını bahane ederek duygusal sorumluluktan kaçabilir.
Soran10 ayÇok teşekkür ederim yorumun için
- 10 ay
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
10 ayAklı sıra manipüle etmiş seni. Sende aynısını ona yapmış gibi davran boynunu mosmor bi şekilde boya. Sana hesap sorarsa bir yere çarpmış olabilirim olamaz mı niye bu kadar büyütüyosun de.
06 Yorumla
Soran10 aySüpersin tam benim kafa yapımdasın
- 10 ay
😅😅 teşekkürlerr ama dene dediğimi
Soran10 ayMerak etme deneyeceğim
- 10 ay
Helall kızz arkandayım💪
- 10 ay
Eig için teşekkür ederim😊
Soran10 ayBen teşekkür ederim ilgilendiğin için
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzelim, bu gerçekten kafa karıştırıcı bir durum olmuş. 😔 Saç, kıyafetlerden taşınmış olabilir ya da evde farkında olunmadan bir yerlerden gelmiştir. Ancak "yatak üstünde" olması seni düşündürmüş anladığım kadarıyla. İletişimde dürüstlük çok önemli; eğer sana güven vermeyen bir tutum içerisindeyse açıkça hislerini paylaşmanı öneririm. Belki birlikte mantıklı bir açıklama bulup bu karışıklığı çözersiniz. Öz güvenini yüksek tut, hislerin değerlidir! ❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bir erkeğin yatağında bir kadının saçı bulunuyorsa, bu her zaman bir ihaneti göstermeyebilir ama bir açıklamayı zorunlu kılar. Çünkü saç, insanın teninden düşen bir parça gibidir, orada bulunması tesadüf gibi görünse de duygusal anlamı büyüktür. Bazen bir yakınlık, bir temas, bir ziyaret bile iz bırakabilir ama mesele o izin neyle ve nasıl kaldığıdır. Güven, böyle küçük detaylarda büyür ya da sarsılır. Bir kadının saç teli, bir izden çok daha fazlasını düşündürür çünkü… Sessizlik varsa, belirsizlik büyür. Önemli olan açıklamanın samimi olup olmamasıdır, çünkü asıl olan her zaman niyettir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 10 ayya eve kadın atmıştır ya da dışarıdan gelmiştir
21 Yorumla
Soran10 ayBizde biliyoruz iki seçenek de hangisi
Gizli Üye(25-29)10 ayHalim yok ama sana da yazayım. Canım benim erkekler orspu olmus afedersin amm meme diye koskoca adamlar delikanlıyım dige gezenler organ icin aşağılık hallere düşüyor.
Benim it te otele gitmiş, Google yorumlardan gördüm sonra ben sorunca silmiş birde inkar ediyor ben yorum falan yazmadım diye. Haftasonlari ona ulaşamadım. Köye gidiyorum diye dite oyaladı bu b0kları yiyormuş. Neyse dedim inanmış gibi yaptım parasını yedim birsürü hediye aldırdım kartı trendyolda kayıtlı ordan birsürü sipariş verrdim fhrj3kkfkd
İşin özü illa biyere sokacaklar yoksa şeyleri kopar pisliklerin. TC erkeğine aşık falan olmayacaksın kendini seveceksin sen kendini sevmezsen kimse de sevmiyor21 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ediyorum düşüncelerin ve yorumun için haklısın
10 aykadın saçı bir erkeğin yatağından çıkıyosa orada bi kadın yatmıştır bu kadar net yok kuzenim geldi yok arkadaşım kalmış falan geç bunları saç durduk yere bi yatağa düşmez hele hele uzun bi kadın saçıysa o yastığa baş koymuş biri var demektir bahane aramaya gerek yok gerçek orada duruyo işte gözünün önünde işte
21 Yorumla
Soran10 ayBende aynı fikirdeyim ama kanıt yoksa suçlama olmaz diyende çok
Merhaba, senin saçın olmadığından eminsen , eve birinin geldiğini kanıtlayamiyorsan mecbur söylediği en saçma bahaneye dahi inanmış gibi yapman gerek. Dışardan rüzgarla ve yatağın içine kadar bir kadın saç telinin gelme ihtimali, eve bir kadın gelmiş olma ihtimalinden çok daha düşük olsa da!
17 Yorumla
Soran10 ayNe işe yarayacak inanmak
Soran10 ayTamam o şekilde ne işe yarar koparmak daha mantıklı değil mi
Soran10 aySevgili
Soran10 ayPeki öyle yapayım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
10 aySen mi koydun ne ya😂 buram buram bi b. ok yedim lafları bunlar, daha önce aldattıldığı da yalandır kesin kendi aldatmıştır, yatağındaki saç için seni suçlayan kendi aldatmasını eski sevgiliye hayli hayli atar
12 Yorumla
Soran10 ayAldatıldığı doğru çünkü karşı tarafla bilgisi olmadan bej görüştüm ve 1 kez değil 1 den fazla aldatmış
- 10 ay
Kedi tüyü değilki bu dışardan gelsin, 8 yıllık ilişkide aldatılmak çok travmatik illa etki bırakır bir kaç aylık ilişkide aldatılmaya benzemez o yüzden dikkat et. Hiç konusunu bile açma aldatıyorsa illaki bir daha hata yapacak, biz hissediyoruz şüphen varsa zaten doğrudur 😔
Seninde sorun sorun olsa, erkeğin yatağından nasıl kadın saçı çıkar? Böyle lüzumsuz sorular burada sorulmamalı! İlla bir kadın yatmıştır ya da adam dışarıda gezindi üstüne ister istemez rüzgardan üzerine bir saç konmuştur. Neden herzaman erkekleri suçluyorsunuz, erkek adam hep sadıktır. Kadınlar ise başka bir yakışıklı görsün hemen kendisine tutulur.
10 Yorumla
10 ayAldatmak ne pis eylem rabbim aldatmayı da aldatılmayı da Nasip etmesin korusun inşallah 💙. Aldatmak eğiliminde olan insanlar bence şutlanmalı keskin oldu ama
22 Yorumla
Soran10 ayÇok net
- 10 ay
Kesinlikle
10 ayDışarıdan gelmesi pek mümkün değil bence hadi gele gele yatağa mı geldi yani birde o var. Hadi günlük kıyafetine rastgele gelse bile yatağa günlük kıyafet ile girilmediğine göre olan belli gibi sanki
11 Yorumla
Soran10 ayEvet fark ettim
Sen yine ıyısın benimkine kız mesaj atmıştı şansa bak telefon ekranı açıldı saate bakıyım derken gördüm sen yoksun diye ( internetım yoktu) can dıkıntıdından uygulama yüklemiş ama konuşmamış
16 Yorumla- 10 ay
Ama konusucakti
- 10 ay
Konuşmadığı anı yakalasam bile konuşacaktı
- 10 ay
Yakalasan* sana katılıyorum
Soran10 ayKızlar canım yerine konulmakta iyidir duygu bitiyir
- 10 ay
Evet duygu biter
Her ne kadar açıklamayı erkekten istiyor olsanız da gerçekten nereden geldiğini bilmiyor olabilir. Hatta o saç sizin üzerinizde de gelmiş olabilir. Saçın kime ait olduğundan veya olmadığından nasıl bu kadar eminsiniz? Kendisinin bulaştırdığı saç için hesap soran kadın gördüm. Ne olursa olsun kendi saçı olduğunu kabul etmemişti. Pusuda tekrar bulaştırmasını bekledim. Gözüyle gördü.
019 Yorumla- 10 ay
@Acayipim şüpheli değildir diyemem ama oturduğumuz yerden ahkam kesmemiz de doğru olmaz. Saçın yatakta olması da hala nereden geldiğine dair bir fikir vermez. Dediğim gibi kadınlar yeri geliyor kendi saçının hesabını soruyor. Mesela benim bu kadar uzun saçım yok diyor. Ben saçın ondan geldiğinden eminim. Argümanı da başta tutarlı görünüyor. Sonra tam da üzerinden yatağa bulaştığı bir an buluyorsun veya tam da o kadar uzun ve aynı renkte kendisinde saçı buluyorsunuz.
3 olasılık var. İlki şüpheli olan durum. İkincisi kadın kendi saçını veya orada olması normal olan birisinin örneğin çocuklarının veya başka bir yakınlarının saçını yabancı sanmış olabilir. Üçüncüsü ise saçı oraya bizzat kadın bulaştırmış olabilir. Mesela toplu taşımada veya takıldığı arkadaşlarından saç bulaşmış olabilir. Yatağa kadar da bizzat kendisi getirmiş olabilir.
Soran10 ayBen de şaşırdım
Soran10 ayEvrt bir önceki gün 12 saatten fazla mesaj bakmadı sabah bakmış ve dönüş de yapmadı ben aradım 2 den sonra akşam da yatağın üstünde gördüm hayır birde diyorken ama dün akşam değiştirdim
Soran10 ayBiticek
Soran10 ayHyr
Soran10 ayBırakmak mı kolay
Soran10 ayÖyle demeyin durum çok iğrenç istediğini yapmakta özgür ama başkasını yalanlarla kandırmak nedir anlamadım dürüst olsun erkek değil mi ben buyum kabul et ya da etme desin neden bunu yapıp başkasina yara bırakıyor ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayOnun intikamını senden mi almak istedi acaba.. yatağa saç düşmesi için kadının girmesi gerekiyor aksi mümkün değil.
11 Yorumla
Soran10 ayOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
10 ayKendi de aldatmaya meyilli olabilir. Öyle dışarıdan kadın saçı gelmez. Biri gelmiş işte. canım bari çarşafı değiştir hiç mi iğrenmiyor..
26 Yorumla
Soran10 ayDeğiştirmiş zaten onu bahane etti ya güldüm ama ben dün değiştirdim dedi
- 10 ay
Bahane nasıl bir bahane bu çarşafı dün de değiştirse bugün de değiştirse başka kadın saçı var Allah Allah 🤣
Soran10 ayO da şok oldu işte yani ben değiştirdim ne alaka o orada demek ister gibi
- 10 ay
Bence de ben değiştirmiştim yine de saç mı kalmış gibisinden olmuş. Yaaa kaderi engelleyemiyorsun işte 🤣
Soran10 ayAma değiştirmiş yıkadım kapının üstünde asılıydı
- 10 ay
Değiştirip kapıya asmış ve sen mi yıkadın anlamadım ben. Değiştirdim nasıl yabancı saç olur demesi de problem değil mi sence. Niye değiştiriyor? Sonuçta yabancı saçı gördün sen senin saçın değil. Eşin dışarıda görüşüp kendi üstünde de getirmiş olabilir o saçı.
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Evet meyillidir.
Kadın saçı nasıl gelebilir ki temas etmeden?
21 Yorumla
Soran10 ayDimi
Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Aldatilan biri de aldatabilir bunu bi aklinizda tutun once de. Kendi evi ise ve yardımcısı varsa onun saçı olabilir mesela eğer değilse eve başkasını atmış olabilir. Ama senin her an gidebileceğini biliyorsa buna nasıl cesaret edebiliyo ona şaşkınım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKoltuk olsa ibanilir bir bahanesi olurdu. Mesela otobusresin yanindaki kadinin saci sana bulasmistir. Ancak yatak bu normal kiyafetin ile girmezsin
11 Yorumla
Soran10 ayAnlamdım
10 ayŞüpheye düştüysen yanılıyorsundur bunla yasıyamazsın terket.
13 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim yorumun için
- 10 ay
Rica ederim
- 10 ay
Aldatan kesin aldatır
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
10 ayçamaşırları kim yıkıyor koca villa diyorsun. hizmetçi var mı?
12 Yorumla
Soran10 ayEvet ama kahve rengi saçı bunu da konuştuk sadece çalışanı kızıl saçlı
- 10 ay
açık kapı bırakmamışsın ama kızıl saçlı varken yanlış yapmış demekten başka bir sözüm kalmadı :P :D
Gizli Üye(30-35)10 ayDoğru söylüyor olabilir ya bir şekilde dışarıda üstüne bulaşmıştır, sonra yatağa düşmüştür. Ha yok aldattığına eminsen hiç düşünmeden testislerine tekme at. Erkekler bunu hak ediyor.
17 Yorumla
Soran10 ayYapacağım
Cevap sahibi10 ayDikkatli vur ama sakın ıskalama. Daha önce yaptın mı?
Soran10 ayHyr yapmadım öğret bakalım
Cevap sahibi10 ayYakın otursak denerdik öğretirdim sana hem eğlenirdin de
Cevap sahibi10 ayAç kapalısın
Cevap sahibi10 ayHala kapalı. Açınca söyle
Cevap sahibi10 ayTamam geldim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayYardımcı kadının der insan.. Temizlikçinin felan dır der :)))
15 Yorumla
Soran10 ayMerak etme onu da dedi
- 10 ay
Tüm kartları oynadı diyorsun.. Peki asıl soru sen ne yaptın? Bahane ve gerekçelere inanıp içinde kalan kuskuyla tamam mı dedin.. Yoksa uzadın mi o durumdan :))
Soran10 ayHepsine tamam dedim onu da gelen kişiye iade ettim henüz haberi yok ama ulaşamayınca bana anlar sanırım
- 10 ay
Tebrik ederim doğru karar vermişsin.. Umarım bir daha başına gelmez.. Her türlü gerekçe ve bahaneyi saymış adam.. Buna rağmen kendini sevmen önemli.. :))
Soran10 aySağol düşüncelerin yorumun için
Gizli Üye(30-35)10 aySen de şey yap aşkım çantandan prezervatif çıkar ne olmuş yani biri çantama atmış olamaz mı abartma her şeyi de
11 Yorumla
Soran10 ayZekana hayran kaldım sağol
Gizli Üye(25-29)10 ayYatağı ne ki g... tünün arasında kadın saçı olanı olup sevgilisinin ruhu duymayanı bile vardır s. ktuğumun dünyası böyle
11 Yorumla
Soran10 ay☹️☹️🙁
Gizli Üye(25-29)10 ayen iyi ve polyanna ihtimal dışarıda üzerine belki bir kadın arkadaşı belki yan yana oturduğu bir kadının saçının düşmüş olması ve o şekilde yatağa yatması ya da kıyafetlerini çıkarıp yatağın üzerine attığında oraya düşmesi falan ama çok zorlamak lazım hani bu ihtimali.
10 Yorumla
10 ayErkekler inkar etmek ve üste çıkmakta ustadır
İnanma
Yatmış biriyle yalan söylüyor sana
Günahı boynuna10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
10 ayhic bahanesi olabilecek bir sey gibi gelmedi bana ya. dusunuyorum nasil girecek de tam yatagin ustune dusecek diye, yok imkansiz gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDışarıdan gelmesi için de bi kadınla yakın temasta bulunmuş olması lazım ki kendi üstünden oraya gelsin demi? O saç oraya uçarak gelmedi ya dışarıdan ya da eve birini aldı öyle ya da böyle aldatılıyorsun geçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aysen mi koydun dediyse bir iş çeviriyor kesin
11 Yorumla
Soran10 ayNerden anladın bakim
Gizli Üye(36-45)10 ayEvin başka yerinden değil ama yatağından. Enteresan. Kabul etmedi diye sizde inandinizmi
15 Yorumla
Soran10 ayKafam karıştı bir taraf olabilir diyor diğer taraf saf mısın diyor
Cevap sahibi10 ayOlamaz. İnanmayın. Başka bı odada olsa balkonda olsa tamam dersinizde yatak odasında değil. Aldatan zaten aldattım demez. İçinizde şüpheyle devam etmeyin. Ya bitirin ya da emin olmak için dinleme cihazı vs koyun. O zaman her şey netlsur
Soran10 ayÇok mantıklı
Cevap sahibi10 ayDinleme cihazi suç biliyorsunuz. Hakliyken haksız duruma düşmeyin. Bunu sadece kafanizdaki soru işaretini gidermek için yapın. Yani ne o kişiye ne de başkasına duyurmayin.
Soran10 ayOkkk
10 ayBüyük ihtimal başka bir kadın. Erkekleri savunmak gibi bir düşüncem yok. Ama kadınlar da erkekleri resmen itiyor bu tip şeylere.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
10 ayErkegin yatagin dan başka ne çıkacak
Kedi köpek tüyü mu
Erkek saci mi
Cok doğal kadin saci çıkması10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 aySenin gibi güler yüzlü gözleri güzel kalbinin güzelliği yüzüne yansımış birine yapılmaması gereken bir şey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayYanı belkı dışarıdan uçmuş olabılır bilemedim. Kötü düşünmek istemiyorum
20 Yorumla Sen mi koydun diye seni suçladıysa kesin bir işler çeviriyordur emin ol. Suçluluk psikolojisi. Kafana takma yoluna devam et.
211 Yorumla
Soran10 ayCiddi misin
- 10 ay
Bak sana şöyle anlatayım. Bir kadının saçı bir erkeğin üzerinde kalması için yakınlaşması lazım. Havadan uçup gelip adamın kıyafetine yapışıp sonra da yatağına kadar gelmesi masaldan ibaret. Ve üstüne "sen mi koydun" diye seni suçluyorsa yoluna bak derim. Suçluluk psikolojisinde suçunu hafifletmek ya da konuyu unutturmak için: "Sen mi yaptın, sen mi söyledin" gibisinden suçlamalarla karşıdaki insanın üzerine gidilir.
Soran10 aySuçluluk duygusu pek yok gibiydi gayet sakin bir şekilde nerden buldun sen mi koydun allahalla nerden geldi acaba dün degistirdim çarşafları vs vs konuştu ama sakın bir tavırla panik havası yoktu
- 10 ay
Saçın senin olmadığına eminsen saç nerden geldi? Panikle alakası yok profesyonel bir adam ya da kadın paniklemez gayet sakin bir şekilde konuşur. Bak sana şöyle ifade edeyim benim daha önce görüştüğüm bir şahıs vardı. Farklı bir konuydu ama "kesin sen yapmışsındır" falan filan bayaa bir muhabbet geçti. Sonra başka biriyle nişanlı olduğunu öğrendim. Ve farklı birçok erkekle görüştüğünü vs. 😂 Profesyoneller belli etmez, soğuk kanlıdırlar, anlayamazsın.
Soran10 ayİğrenç bir durum bu
Soran10 ayTeşekkür ederim düşüncen için
Soran10 aySadece erkekler değil kadınlar da yapıyor o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eve yardimci gelmişse onun saçı da olabilir kamera köy gizlice izle kimmiş:))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Aaaaaa ne yaptın biladerrrr cello mello yapmış sana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnkâr etmesi bile komik geldi. Başka kadınla yatmıştır, bunun alternatifi yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Vaziyet alın ortalık karışacak 😂 kansız bıçaksız savaş çıkacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKadınlar çapkın erkeklere tapıp, sadık erkekleri taşladığı sürece her şey mümkündür.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayTemizlikçinin saçı vs olabilir en masum bahane bu şu an ama güvenmiyorsan tlfnunu vs bi karıştır ya da takip et
20 Yorumla
10 ayHer ihtimal olabiliyor belkide dışarda üstüne yapıştı ve yatağa düştü geniş düşünmek lazım🙄
13 Yorumla- 10 ay
Toplu taşımada olabilir veya oturduğu biyerdende üstüne gelmiş olabilir
Soran10 ayAbartma onur
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Kadınlardan uzak olduğum için şu yaşıma kadar bir kere bile benim saçıma kadın saçı bulaşmamışsa ben bu işte art niyet ararım
06 Yorumla- 10 ay
Ya semih jsjsjsjjsksj
Yorumun hem isyankar hem komik dnndn - 10 ay
Kadın saçı bulasmissa olması gerekmiyor mu 😆
- 10 ay
Hi anladim
- 10 ay
Yone bakış açın temiz kalpli bi bakış açısı
Gizli Üye(25-29)10 aySen ya da birisinin üstünde olup bulaşmış da olabilir. Sarılıyoruz ediyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBin tane mantıksız ama doğru cevabı da olabilir. Mesele senin güven olayın🙏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
10 aySürpriz sonlu gibi
10 Yorumla
10 ayVur poposuna tekmeyi defolsun gitsin
21 Yorumla
Soran10 ayBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayTemizlik yapan kadının saçı olabilir. Giysilere yapışmış bir saç teli olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
10 ayEvde birini misafir etmiştir yani illa birlikte oldu diye düşünme yatağını vermiştir gibi
00 Yorumla
10 ayGay değilse kadın saçı çıkması normal. Yoksa erkek saçı çıkardı. 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. aldatiyordur kısa ve net cevap. manipule etmesinden belli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Hard seks sırasında kaçınılmaz elektriksel saç uçuşmaları 🤫
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKadını saçı rüzgarla uçup adama yapışmıştır adam da eve getirmiştir
12 Yorumla- 10 ay
😅😅😅😅
Soran10 ay😅😁😆😆😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayTemizlikcisi kadın mı
110 Yorumla
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Belki onundur
Soran10 ayKızıl saçlı tek kişi var çalışanı iş yerinden ama
- 10 ay
O kadar bilemiyorum
Soran10 ayYani temizlikcisi değil anormal olan sadece çalışanın olması
- 10 ay
Belki ondan kopup onun üstüne gelip akşam üstünü değişmeden yatınca yatağa düşmüştur 😂
Soran10 ayBak ya bak ya başka
- 10 ay
Bilmiyorum açıkçası git konuş sen zaten bir şey varsada anlarsın
Soran10 ayGerek yok veren vermiş alanda almış
- 10 ay
Geçmiş olsun diyorum o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayYahu bal gibi boynuzlamis ama intikam al
16 Yorumla
Soran10 ayNasıl alayım
- 10 ay
Yumuşak karnı nedir
Soran10 ayAnlamdım ya
- 10 ay
Hassas noktası nedir orayı keşfet ve hancerle
Soran10 ayÖnce onu öğrenmem gerek sonucu kötü olmasın bunun
- 10 ay
İntikam almak istiyorsan hassas noktasını bulman lazim
Kötü düşünmek istemiyorum
11 Yorumla
Soran10 ayDüşünelim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 ayO saçı nasıl buldunuz merceklemi aradınız
11 Yorumla
Soran10 ayHyr kızıl ya beyazın üstünde kabak gibi duruyor uzun birde
10 ayRuzgar getirmistir disaridan
16 Yorumla
Soran10 ayKesin
- 10 ay
Ve sen de bunu sorun yaptin oyle mi. Vah vah
Soran10 ayYa ne vah vah yok yapmadım açıklama yaptı tamam dedim bitirdim
- 10 ay
Bitirdim diyosun net
Soran10 ayTabi ki istediğini yapma özgürlüğümüz var sonuçta o istediğini yaptıysa sıra bende
- 10 ay
👍🏻 hayirlisi diyelim
Gizli Üye(36-45)10 ayPencereden şiddetli rüzgar estiğinde uçarak gelmiş olma ihtimali çok yüksek.
11 Yorumla
Soran10 ayEmin ol son çaresi oydu heralde
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
10 ayEyvah eyvah ayrılık sebebi 😎
16 Yorumla
Soran10 ayŞimdi anladım neden saatlerdir ortada olmadığını
- 10 ay
Sebebi belli oldu işte
Soran10 ayBirde yeni sardım onları ne alaka saç dedi
- 10 ay
Neyi yeni sarmış?
Soran10 ayÇarşafları
- 10 ay
Anladım ne kadar süredir berabersiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 aybir adamın villası varsa oraya tek kadın yetmez
11 Yorumla
Soran10 ayMantıklı
10 ayDedektif misin mübarek
112 Yorumla
Soran10 ayNasıl denk geldi anlamadım
- 10 ay
Çok detaytıcısın belkide ondan dolayı olabilir
Soran10 ayGerçekten de öyleyim de kocaman saç kılı görmemek imkamsiz
- 10 ay
Yatağın altında tanga falan denk gelmedi herhalde bakmadıysan bi bak oraya da 😂
Soran10 ayDaha bakmam gelen kişi baksın