Nasıl bir aşk isterdiniz? Elde etmesi zor şeyler mi istiyorsunuz yoksa sevsin ilgilensin yetercilerden misiniz?

Nasıl bir aşk isterdiniz? Elde etmesi zor şeyler mi istiyorsunuz yoksa sevsin ilgilensin yetercilerden misiniz?
Dengesiz olmamalı. Bir sıcak bir soğuk davranışlar beni ikisinden soğutur. Açık iletişim, kızgınlıklari kırgınlıkları bekletmeden içinde büyümeden söylemek, güven, sevgi ve her daim olmalı. günümüz ilişkilerinin en büyük sorunu insanların birini buldukları halde daha iyisi vardır kaygısıyla aramaya devam etmeleri. Bu yüzden "sadakat" kavramı çok önemli her iki taraf için de. Aramızda değil biz olarak Yola devam. Çıkarsız yaklaşım, samimiyet, ve güven olmalı
Tam beklediğim tarif teşekkürler 💐 bu kişiyi bulman dileğiyle
Rica ederim ❤️ umarım 🩷
İstediğim aşk, ne abartılı ne de sessiz... ama içten, tamamlayan, yormayan bir şey. Yanında susarken bile anlaşılmak, göz göze geldiğinde zamanın yavaşladığını hissetmek. Her sabah onunla uyanmanın huzuruna alışmak ama hiç sıradanlaşmamak. Kavga etsek bile birbirimizi kaybetmekten korkacak kadar sevmek. Birlikte hayal kurmak ama aynı zamanda gerçeklerin içinde el ele yürümek. Ne olursa olsun, gözünü ondan ayırmamak. Böyle bir aşk var mı bilmiyorum, ama içimde bir yer hâlâ mümkün olduğunu fısıldıyor. Belki çok uzak, belki tam yanımda... ama bir gün, tam da olması gerektiği anda karşımda duracağını biliyorum. Çünkü böyle bir aşk saklanmaz, zamanı gelince kendini gösterir.
Aşkı tarif etmek zor be… Herkesin kalbinde farklı bir tanımı var. Benim için aşk, güvenle kol kola yürümek, hayatın her anını tutkuyla paylaşmak. Tabii ki sevmek ve ilgili olmak yetmez, bir de ruh eşini bulma hissi olmalı. 🌟 Sen nasıl hissediyorsun bu konuda? Sence aşkta ideal diye bir şey var mı? ❤️✨
Cevap
9Cevap
Merhaba,
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı! 😅
Mutlu bir sonsuzluk iki cihanda da!
Peki bulabilir misiniz bu aşkı
Geleceği Allah bilir. Sihirli kürem yok. 🌸
Eşe dosta söylüyoruz aracı için, olursa olur olmazsa olmaz. 😅
Gönlünüzce olsun
Amin inşaAllah, tüm iyi kalplilerin...
Aşk diyince aklıma, deniz kenarındaki bir banka birlikte oturmak geliyor. Orada sevilmek, utanmak, tartışmak, küsmek, ağlamak...
Hayallere daldırır
Valla yoruldum artık Allam sen biliyon amin diyorum
Amiin amiin
Bula da bilirim bulamaya da bilirim bilmiyorum..
Zor gibi değil gibi de..
Çok iyi açıklama
Ben kovalamayı seven ve zor olanı elde etmekten hoşlanan biriyim ve zeki dugün giyinimli hoş beyefendiler dikkatimi çeker. Kitap okusun bir de
Kolay vazgeçmeyecegim biri olmalı. Gerçekten seçmeliyim. Çünkü gerçekten sevmezsem, ben ona aşk demem. Alışkanlık derim
Saf masum bir aşk olsun çıkarsız yalansız dolansız güven veren anlayış olan bir şey işte bulmak mümkün ama herkese nasip olmaz
Sevsin ilgilensin tamam ama benim gibi mangala, alkole ve oyunlara hakim olsun isterim.
Çok bir şey istemiyorsun güzel
Evet, sadelik ve minimallikten yanayım.
Sevsin saysın saygı duysun 27 senedir duyan çıkmadı
Hayalini bile paylaşamam ki ben 🍀🙃
Roman olur yazarsam sjsj gerek yok
ne tarif edilir ne bulunur
Bulmam imkansız..
Şanzelize'de öpücük..
Edemem
Edemeyeceğin kadar güzel çünkü değil mi 😂
Hayalinin gerçek olması dileğiyle o zaman
Ederim