Çok sıkıldım ne yapabilirim?

Benim 7 aylık bir ilişkim vardı ve zaman zaman sadece boşluğunu doldurduğumu ve onun için hiçbir şey ifade etmediğimi hissediyordum. Geçenlerde arkadaşlarımla görüştüm (çiftler) kız erkeğe erkek kıza çok derin ve gerçek bakıyordu ve benim ilişkimde gerçek olan hiçbir şey olmadığını fark ettim: Sevgilimi 6 ay görmesem 3 yıl görmesem 10 yıl görmesem gene özlemeyeceğimi ve onun için de durumun böyle olduğunu... Sonra ayrıldım ve ilişkimizi bitirdim. Sürekli arkadaşlarımla olmaya onlarla zaman geçirmeye başladım ve boşluğa düşünce özlemediğimi fakat ona yazmak istediğimi fark ettim. Bu durum onun için de böyle daha biz sevgiliyken bile arkadaşıyla olduğunda günlerce bana yazmıyordu. Ve ben o boşluğu neyle dolduracağımı neye bağlanacağımı ve neler yapacağımı bilmiyorum. Ve hava gerçekten sıcak :( Ayrılık ve artık hayatımda gerçek bir şeyler istediğimden eminim fakat şu an o boşluğu bir erkekle doldurmamak için ve kendimi tutabilmek için ne yapacağımı ve hayatıma nasıl bağlanacağımı bilmiyorum. Hayatımda beni mutlu eden ve tatmin olmuş hissettiren tek dönemim kitap okuduğum ve sürekli kendimle zaman geçirdiğim o dönemdi. Tekrar bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu biraz da iç dökme bildirimiydi :)

Güncellemeler
1 yıl
cevaplar çok saçma ve boşluktan faydalanan amaçsız erkeklerle doldu :)
Çok sıkıldım ne yapabilirim?