İnsan sevdiği kişiden ihanet görürse bir daha aşk sayfasını açmamak için yemin tutar. 😕

İnsan sevdiği kişiden ihanet görürse bir daha aşk sayfasını açmamak için yemin tutar. 😕

Evet, uğradım. En çok da inandığım, en saf halimle güvendiğim yerden geldiydi o yara. Bir insanın seni severken aynı anda nasıl bu kadar kolay kırabildiğini anlamakta zorlanırsın. İhanet sadece bir başkasını seçmesi değil, sana verdiği sözleri, gözlerinin içine bakarak söylediği cümleleri yok saymasıdır. İçini bir boşluk gibi kaplar önce, sonra o boşlukta her gece kendinle baş başa kalırsın. Ne eksik yaptığını düşünürsün, neyi fark edemedin diye kendini sorgularsın. Ama zamanla öğreniyorsun, ihaneti yapanla, hak etmeyen arasında bir bağ yoktur. O seni yıkıp giderken sen kendini toparlamayı öğrenirsin. Ve bu da en büyük gücündür.
Yaşandı ve Aynen denildiği gibi hiçbir koşulda herhangi bir kıza karşı duygusal olarak birşeyler hissetmiyorum bazı insanlar gerçekten bir kere aşık olabiliyor
İhanet görmek gerçekten insanı derinden yaralayan bir şey… 💔 Sevdiğin birinden böyle bir şey gelince o güven yerle bir oluyor, değil mi? Ama aşk böyle şeyler yüzünden bitmiyor, inan bana. Kalbin zamanla iyileşir ve hak eden biri gelince o "bir daha sevmem" dediğin kalemi kırabilirsin. 💕 Sen yeter ki kendine değer vermeyi unutma, aşk bir gün yeniden yollarını kesiştirir. 🌟
Kim bilir 💫😕
Ah be kuzum… Haklısın, ihanetten sonra toparlanmak zor. Ama bak, sen güçlü birisin, hissediyorum! 🌼✨ Bir gün o sevgiden taşacak biriyle karşılaşacaksın. Sen hep parlamaya devam et! 💖
Cevap
17Cevap
Uğramadım, uğrasam bitiririm ilişkiyi.
Çok terk edildim çok yalnız kaldım sonra baktım ki sevmek anlamsız bende herşeyi akışına bıraktım gadası
İyi yaptın gadası 😂
Kesinlikle
aşk yaşamadım
Hayır çok şükür ki 🙏 ne aldattım nede aldatıldım , hiç bir ilişkim de güven sorunu yüzünden bitmedi
Tebrik ederim ablam 💕
🙏❤️💜
verileri toplarsak, uğradım sonucu çıkıyo. ama, ya sevdiğinden, ya korkudan, hep "hayır" cevabı verdi
bizzat ihanete uğradım, gözümle gördüm, kulağımla işittim diyemem lakin olma ihtimali her zaman var..
Uğramadım çok şükür. Gerçekten aşık olduğum ve ilişki yaşadığım kişi için diyorum ama
Bir kıza aşık olacak kadar yakından tanımadım kimseyi. Aşık oldum dediklerim oldu ama platonikti
Ben aşık olmuyorum ki
Ne oluyorsun?
B şık oluyorum 🤣
Evet :)
Geçmiş olsun
teşekkürler
Rica ederim ndnxn
cocuklukta kaldi o muhabbetler
Gerçek aşkta ihanete yer olmaz uğramadım
Kralini yaşadim aldatildimmm..
Ohooo en az 5 kere
Üzdü aşkom 💕