Ay uyudunuz mu bilmiyorum ama acil yardımınıza ihtiyacım var?

Aslında saatlerdir uğraşıyorum ama bir türlü sonuca varamadım. Benim eski erkek arkadaşımla kız arkadaşım arasında herhangi bir münasebet bi sohbet olduğunu düşünüyorum çünkü çok önemli dengesizlikler var.
Eski erkek arkadaşımın hesabının isminin hepsini yazmadıkça ismi arama kısmında çıkmıyor. Kız arkadaşımla takiplesiyorlar mi diye arada bakıyorum. Takiplestigi bir kız çıktı karşıma anlık baktım kızı takip etmiyor, erkek arkadaşının da takipicisine baktım onu da takip etmiyor, beğendiği videolardan eminim onlarda da ismi çıkmıyor. Farklı hesabımdan baktım aynısı. Yeni bir instagram hesabı oluşturmak istedim diğer hesaplarından bağımsız olsun diye hepsinden de çıkış yaptım. Yeni hesapla her sey olduğu gibi takipte de var beğenede de. Kısıtlanmış olma ihtimalimi kestiremedim bu ihtimal yüksek olsa da fakat yedek hesabımı asla bilmiyorlar onu kısıtlamaları anlaşılamaz. Engel olamaz çünkü arama kısmında isminin hepsini yazınca çıkıyor. Bana akıl verin kafayi yedim şu saatte
Güncellemeler
11 ay
AY ALLAHIM İNSTAGRAMLA ILGİLİ BIR SORUN MU VAR DIYE BIR SORU PAYLAŞTIM CAHIL CÜHELA DOLMUŞ YORUMLARA ZIHNIYET SIFIR. YORUMUN YOKSA NE BOS BOS ŞEYLER YAZIYOSUN
Ay uyudunuz mu bilmiyorum ama acil yardımınıza ihtiyacım var?