doğayı seven maceraperest
sadık dış görünüşe takılmıyorum
175 boy ile 180 arasında
komik eğlenceli Spordan anlayan
ve ahlaklı biri sig. r içmeyen ick. içmeyen
günümüz erkekleri gib değil sevgilisine hiç karşımayam sen bilirsin tiplerinden nefret ediyorum değer veren eş eşini kıskanır
20 yaşındayım bu güne kadar kimseyi hayatıma almadım çünkü kalbimde yatan kişi nu profil ve özelliklere sahip
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne yazıkki yanlış bir zamandasın.. Küreselciler denilen ŞEytanın tarikatı dünya çapında Yeni Dünya Düzeni projesini kuruyor ve bu projede erkekleri etkisiz eleman 2. sınıf vatandaş yapma yolunda hızla ilerliyorlar.. Senin "günümüz erkekleri.." ile başlayan sözlerini onlar hayata geçirdiler ve yeni nesil erkeklerin böyl eolmaları için internetten medyadan sürekli propagandalar yapılıyor ve ayrıca kadın hakları + özgürlük adı altında kadınlara kanuni SİLAH olarak haklar verilmiş durumda. Böyle bi rortamda aklı olan erkek hiçbir kadının üzerine gitmez karışmaz sahiplenmez BAŞINA BELAA ALMAK POLİSLİK OLMAK iSTEMEZ (Zten zkuşağı kızlardada yeni moda özgürlük ahlaksızlık dinsizlik imansızlık.. yalnız kalacaklar çünkü bu ülkeye yapılan proje bu. Amaç nüfusu azaltmak) ! Bu Küreselci projesini dünya çapında yapıyorlar ama kadınlar şuanda bunu görebilecek anlayabilecek akla sahip değiller böyle şeylerden bahseden insanlarada gülüyorlar komplocu diyorlar. İşin sonunda herkes görecek kim komplocu kim gerçekleri söylüyor vs vs.. herneyse insanlara bu konuyu anlatmak inandırmak gibi bir zorunluluğu yok kimsenin. Bu durum yönetenler tarafından destekli olarak yapılıyor yani iş büyük. Ekonomi batmış bitmiş durumda , zengin olanlar çalarak ülkeyi soyarak vurgun yaparak yasadışı işlerle şunu bunu yaparak zengin oluyorlar , normal maaşlı çalışan kendi ekmeğini kazanan erkekler ekonomik sıkıntılarla uğraşıyorlar. Bu durumda çok büyük bir -EKSİ , maddi durumu bozuk olan erkek kendisini eksik hisseder, evlenmek istemez, geleceğin, önünü göremez, bu ülkede çok büyük oyunlar oynanıyor halk üzerinde bu da onlardan birisi.
Sen şuanda kendi açından küçük bir resme bakıyorsun ama büyük resimin bir parçası o resim.
Buarada aslında istediğin şeyler makul mantıklı gibi ama çaban var mı hoşlandığın erkekle tanışmaya esas soru bu olmalı? yalan dolan akıl hastası , Küreselcilere hizmet ederek kadınları bilerek yanlışa yönlendiren pissslik ilişki umzanı tiplerin videolarını izleyip erkeklerin bu zamanda böyle bir ülkede seni zorla kovalayackalarını falan hayal ediyorsa pembe düşler görüp gerçek hayattan kopmuşsan ozaman üzgünüm! aradığını kolay kolay bulamazsın. buarada senin yaşıtın zkuşağı tiplerin çoğu bozuk arızalı rahatsız tipler.. özellikle saçlarını keko apaçi traşı yapan tiplerden uzak durmanı öneririm sana (traşı normal olsun vs). Düzgün erkeğin kimolduğunu eskiden kadınlar bilirlerdi aileleri söylerdi ama artık zaman değişti bu ülkede her şey kötüleşti. Bir erkek gecehayatına bara cluba takılıyorsa alkolikse uyuşturucu vs kullanıyorsa saçları keko apaçi traşlıysa sokaklarda kalabalık kööpeek sürüsü gibi geziniyorsa dini imanı ahlakı yoksa! o tipler düzgün insanlar değillerdir ve eğer sende bu erkeklerden birini kendine seçtiysen ozaman sende düzgün bir değilsin demektir buna dikkat et. (internetten LIKE atarak insan bulMA! gerçek ol gerçek hayatta birileriyle tanışmay açaban olsun sanal yalan olma gazoz olMA) Düzgün bir erkek gerçek sosyal hayatta senden hoşlanıyorsa sana uzaktan bakar senin kimolduğunu bilmez (evlimisin sözlümüsün nişanlımısın sevgilin var mı vsvs) ve senden 1çaba 1 yeşil ışık bekler. Eğer sen sana bakan senle ilgilenen erkekten hoşlanıyorsan onla tanışmaya bir çaban olmalıdır (evli değilsen sevgilin yoksa insan olarak böyle yapması gerekir bir kadının ama bu ülkede insan kaldı mı? işte sorun bu) bir çaban olmalıdır ki erkek senin sevgilin olmadığını evli sözlü nişanlı olmadığını farketsin anlasın ve sende yeşil ışık yakarsan birşeyler yaparsan karşılıklı adımlar ozaman gelip senle tanışşır konuşur iletişim kurar sohbet eder.. ama akıll hastası pisslik ilişki uzmanı tiplerinyalanlarına inarsan.. kadın ilkokul çocuu gibi kaçacak erkek onu zorla kovalayacak diye çocukça hayaller ekapılıp saçma sapan hareketle ryaparsan ozaman bulup bulacağın erkekler keko apaçi sapıılklar ittlerr pisssliklerolacaktır, Tanışmaya hiçbir çabası olmayann kadını saapııklar iittler pisslikler zorla gelip bulur zorla gelipp tanışırlar.. Zorla gelip tanışmak cesaret değildir (bu yalanı iliişki uzmanı tipler uyduruyorlar ve kadınları uçuruma sürüklüyorlar) Zorla gelip tanışan bir erkek evli kadınada sevgilisi olanada sözlü nişanlı olanada zorla gider tanışır.. SENİN 1 ÇABAN olacak sevmeye tanışmaya iletişim kurmaya bunu aslaa unutma! Aşk sevgi karşılıklıdır, tek taraflı değildir. Son dönemde kadınlara bilerek ve isteyerek siz oturun MAL gibi bekleyin erkekler KÖPEK olacak peşinizd ekoşacak diye yalan propagandalar yapıyorlar böyle bir denklemde kadınlar düzgün erkekleri ASLAAA bulamayacaklardır, Düzgün bir erkek istenmediği yerde zorla durmaz! zorla gelip evli sevgilisi olan nişanlı bi rkadınlar TA-NIŞ-MAZ ! senin lanınd ayazamıyor kimsin nesin diye eğer tanışmnaya hiçbir çaban yoksa karşındaki erkekle ilgilenmiyorsa soğuksan mal gibi bekliyorsan ilgilenmiyorsan kaçıyorsan hatta erkeğe küfreder gibi bakıyorsan ozaman üzgünüm hayatta başarılar.. hiçbir zaman düzgün erkekleri bulamazsın. bu yukarıda yazdığın negatif davranışlar "düzgün" erkeği kaçıran soğutan ama keko apaçi tipleri kendine çeken abuk sabuk gereksiz çocukça davranışlardır unutma. Yalan dolan akıll hastasıı pisslik erkek gibi görünen ama gay , feminist erkek düşmanı vs ilişki uzmanı bozması arıza tipleri dinleme videolarını zileyip onlardan asla akıl al-MA ! KEndin ol gerçek ol , doğal ol .. iç güdülerin sana karşındaki erkekler tanışmak için çaba göster diyorsa içgüdülerini dinle !!! akıl hastgasıı pisslik ilişki uzmanı tiplerin yalan dolan taktiklerini DEĞİL! taktik strateji savaşta "DÜŞMANA" karşı yapılır, taktik strateji yapan kadınlar karşısındakie rkeği "düşman" olarkak gören akıll hastası tiplerdir. Bu taktik strateji hareketler artık erkekler tarafındada biliniyor günümüzde çevrede anlatılıyor.. bekletmek sallamak meşgulüm demek (kadın meşgül çok zamanın yokta erkek herzaman müsait mi erkek değersiz tinerci de köprü altında mı yatıyor?) ilişki umzanı pisslikler kadınlara bu örneklerdeki gibi FELAKETE sürüklüyorlar, onları dinleme ve dediklerini yapma.. kendin ol doğal ol normal ol..
sana önerilerim bunlar.. gerisi sana ve tanışma çaban kalmış
Selamlar21 Yorumla- 10 ay
Katılıyorm
En İyi Cevaplar
10 ayBak, Türkiye toplumun kanayan yarasına bastın. Ben bundan emin değildim ama artık göre göre galiba eminim. Kriterlerin var ya, dünyanın en yanlış kriteri, böyle sevgili ararsın, afedersin babayı ya da manyağın tekini bulur sonra da neden beni buluyorlar diye yıllarını sıkıntıyla geçirirsin.
Ukalalık ediyorum sanma, sana açıklayacağım kelime kelime kendi ifadelerindeki sorunları, ama bir daha bak yazdığına, bir düşün sence bu kriterlerde bir sorun var mı? Aradığın kişi seni böyle tarif ederek sence bulabilir miydi?
Cevabını gerçekten merak ediyor, düşündüğünü yazar vaktini ayırırsan ben de fikrimi söylerim seve seve..05 Yorumla
Soran10 ayevet çünkü kendimi tarif etim yukarda
- 10 ay
Kendini mi sevgili olarak bulmak istiyorsun, anlayamadım? Ben aradığın erkekten bahsediyorsun sanmıştım...
Soran10 aykendim gibi birini bulmak istiyorum
- 10 ay
Neyse belli ki sen sorunu önemsiyorsun, kendini ararken aman dikkat et de sevmediğin kendine toslama, sonra gül gibi kısmetini bozar, kendine tahammülün arttıkça, ne yaptım ben dersin?
N'olursunuz kitap okuyun, insan tanıyın, yargılarla yaklaşmayın ne kendinize ne başkalarına...
Biyografi okuyun misal bir basketçinin sadece basketçi değil sürekli değişerek gelişen bir insan olabileceğini görünce kendinizi de zevklerinizi de fazla ciddiye almayacak böylece daha mutlu olacaksınız. Hayatta cehaletten fazla şey yok, hele 40 yaş filan alana kadar herkes bebek ve ne dediğini yarım yamalak biliyor, sen dahil... Bunda da bir sorun yok... Kim ne seviyorsa seviyor, gözlerine bakarak konuşun dinleyin, zaten tanımanız daha kolay, isterse sonra maceracı olsun ister denizci olsun... Muhtemelen ne diyo corc buş diyeceksin; Türkiye eskiden babanne dedesiyle güzel konuşan bir toplumdu keşke öyle olsak derim çünkü 20 yaşında sadece ukala olunabiliyor :) - 10 ay
Neden? biraz daha büyü kendinden sıkılacaksın, ama insanoğlu hatayı da kendisi yaparak büyüyor, inşallah bulursun diyelim bu yolda önemsiz konulara takılmaman dileğiyle :)
Gizli Üye(30-35)10 ayDoğa sever, maceraperest ve hayvan severim. Sadakat olmazsa olmazım bu konuda Aldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir diyorum. Dış görünüşe takılmıyorum ama kendim gibi birini istiyorum.
181 boy ve 76 ila 78 kg arasında
komik eğlenceli Spordan anlayan ahklı biriyim spor yaptığım için kötü alışkanlıklarım yok.Kıskanç, dekolte giydirmeyen ve kısıtlayan bir yapım var.
20 yaşındaysan olmaz çünkü arada çok fark var.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yani şöyle bir okudum da öyle aman aman sert kriterlerin yok bana göre. Oldukça makul ve bulunması kolay özellikler. Günümüzde sigara içmeyen insan sayısı maalesef oldukça az. Fakat diğer kriterler konusunda her zaman bir şansın olabileceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ah cano, senin aşık olmak konusundaki netliğine bayıldım! 🌿✨ Böyle özel birini arıyorsan, bence doğru insana denk gelme ihtimalin çok yüksek. Özellikle doğayı seven, sadık ve maceracı ruhlar seninle tanışınca mest olabilir! Ama unutma ki hayat bazen beklenmedik sürprizlerle dolu; ideal oğlan full profil hazır çıkmasa da, birlikte güzel şeyler inşa etmek en değerlisi. Kalbinin sesini dinle ve hep açık ol; doğru zamanda doğru kişi karşına çıkacaktır! 💕✨ Spor devam, enerjin hep yukarılarda olsun! 💪
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 10 ayMerhaba, bunların hepsini karşılayan biri gerçekten zor çıkar yani misal ben doğayı severim ama çok öyle doğa aşkından da ölen biri değilimdir. Gezerim ama öyle çok sık gezen biri de değilimdir yani niye kendimden örnek verdim çünkü bana hep evlenilecek birisin derler o yüzden :D Ama kafanızdaki birçok kriteri karşılıyorum ve muhtemelen karşınıza çıkacak kişi de büyük ölçüde karşılayacaktır merak etmeyin.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Mümkün gibi gibi, yaşına göre düşüncelerin güzel, gönlünce olsun...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 10 ayara bulursun belki
00 Yorumla
10 ayMerhabalar öncelikle , kendi hayat tecrübelerimden yorum yapmak istiyorum. İlk olarak hayatta kesinlikle bütün kriterlerinize uygun birisi asla olmayacak. Peki nasıl insanlar olacak derseniz kriterlerinizin %70-75 ini karşılanacak ve iç güdülerinizin en çok yattığı ile ilişkiniz olacak. Bunu kendimden örnek vermek istiyorum her zaman dediğiniz kriterlerde birini aradım ancak hep temel taşlardan bir parçası eksikti. Maceraperesti ama yaşı çok büyüktü. Ya da gezmeyi okumayı çok seviyordu ama beni aşağlıyordu. Ya da başkası sinemaya gitmeyi çok seviyorduk ama bana saygısız davranıyordu. En sonunda kafamda yarattığım sosyal erkek profilinden daha çok bana değer veren beni mutlu etmeye vefalı bir insanı tercih ettim. Mesela dedim ki kampa gitmeyelim ama bana kadın gibi hissettirsin. Bazı noktalarda ben onun hobilerine bazı noktalarda o benim hobilerime karışsın dedim çünkü emin olun dediğiniz kriterlerde erkekler çok fazla ama dediğiniz kriterlere sahip adam çok az. Sizin adınıza umuyorum ki evren sizden yana olur 🌸
10 Yorumlaİşte Benim hep red edilmeme sebep olan özellikleri saymışsiniz en son bir bayan bana senin kolunda dövme yok dar paça giymiyorsun serseri tipli değilsin efendisin diye reddetti bende öğün bugün serseri tipli elemanlara düşman oldum 30yasindayim evlenmeyi düşünmüyorum ama bir çocuğum olsa baba olsam onu vücut geliştirme şampiyonu yapsam hep hayalim buydu kız veya erkek sağlıklı olsunda oturup beraber filim izleyip bisiklet sürüp bı baba ne yaparsa onun fazlasını yapmayı hayal ederdim hala bir çocuğum olsun isterim ama evlenmeden evliliği hak edecek bir bayan yok maalesef nesye en iyisi yiyip içip gezmek
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
10 ayHakkınızda hayırlısı olsun, çünkü gerçekten zor bir devirde yaşıyoruz ve çoğu erkeklerin dilinden küfür ağzından da sigara ve içki gibi maddeler düşmüyor. İslam'ı unuttu bu millet, unutturdular vicdanlarını kaybettirdiler.
10 Yorumla
10 ayİnşallah bulursun ama öyle imkansız bir özellik göremedim
20 YorumlaBiraz zorlayabilir çünkü hepimiz insanız ve illaki herkesin bir kusuru vardır kimse dört dörtlük değildir ve kimse istediği gibi birini tam anlamıyla bulamaz bu karşıdaki insan için bizde öyleyiz bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Valla bişey diyim mi fazla kriterlerin var bu gidişle zor bulursun benden sana demesi.
Biri olsa biri olmaz yani bu mükemmelliyette birisi yok maalesef
00 YorumlaHayatımın aşkı diyor, sipariş veriyor. Allah'ım sen akıl fikir ver. Çocuğum, aşk siparişle olmaz. Pat diye karşına çıkar ya da sesini duyarsın, neye uğradığını şaşırırsın.
00 YorumlaSevince hiç bir şeye takılmıyorsun birden oluyor aramayla bulunacak bişeymi ne ki bu arayınca bulasin sigaradan nefret edersin ama bir adamın sigara içmesine bile aşık olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayFul çektim de ben ciddiyim espiriyi de kırk yılda bı yaparım o komik olur çok komik nasıl olunur bilmiyorum, bence bu o kadar da önemli değil konuşup muhabbet vs ilerliyorsa sorun yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayElbette bulursun. Her kadın farklıdır.
Sosyal medya da veya tinder gibi yerlerde kendine profile yaparsan elbette bulursun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayDeneyimsiz ve bilgisiz olanlar düşünür ama sevip değer veren partner güvenir ve korur, kısıtlayıp kıskanmaz.
10 Yorumla
10 ayDoğayı seviyoruz, maceraprestiz, boyda kaybettik, komik biri gibiyim evet, spordan da anlamıyoruz. Diskalifiye oldum, geçmiş olsun.
00 Yorumlaben o profildeyim o profilde arıyorum ama olmadımı olmuyor hele günümüz türk kızlarının gözü yüksekte ticarete dönmüş vaziyet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
10 ayBunlar imkansız değil ki. Hatta ben baya baya çok denk geldim bu tür erkeklere yani görüyordum varlar 😂😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
10 ayBence az da olsa varlar
Isinde gucunde erkekleri bulman gerek sadece buna dikat et
03 Yorumla
Soran10 ayoda var tabi
- 10 ay
O da var değil esas bu buna dikat et
Bu jriterde biri yavsk değildir bu sitede olmaz genelde olsa da burdn yurumez veya ortam denilen yerlerde olmaz çok doğayı seviyorsa gezilerde olur mesela is gezisi topluluklar filan - 10 ay
ya da bireysel
O yüzden birey olabilmis erkeklere bak derim
Burdan bulmaya niyetlendin herhalde, detaya bakarsak sjsjsj
01 Yorumla
Soran10 ayburdan bulmaya niyetlenmedim
Türk bulmak zor Türk erkeği sadece dış görünüş için spor yapıyor ve espiri anlayışı çok kötü küfür ederek konuşmak onların espiri anlayışı
10 ayDaha çok gençsin. Bu yaşlarda kafana erkeklere takma. Bulma bile yazık olursun
10 YorumlaHepsini aynı anda tek bedende bulman pek mümkün değil bence
11 Yorumla- 10 ay
Bencede
Gizli Üye(36-45)10 aydoğayı seviyorum ama öyle tüm gün gezme peşinde değilim. asosyalim ve felsefeyi seviyorum araştırmayı öğrenmeyi severim. ama boydan kaybettim. Diğerlerinin çoğu uyuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayMümkün ama erkekler daha uzun da çıkabilirler 5 cm daha uzun çıkarsa istememezlik yapmayın aslında en önemli olan şey karakter ve saygıdır da işte bazı kızlara neyi anlatabilirsin ki...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
10 ayO zaman bi 20 sene daha bekar kalırsın gibi.
01 Yorumla
10 ayBulursan haber et. ınstasını yaz çocuğa ben yüriyim 😉😂😜
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
10 aySpordan biraz az anlıyorum ama diğer şartları karşılıyorum 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayTam benden bahsediyorsun ama sana bir kaç gömlek büyüğüm
00 Yorumla
10 ayhayatına birini ALMAMAYA kaç yaşında başladın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayBunlar gayet standart özellikler aslında yani bulabilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayAhlaki kriterler ve sigara alkolden elendim yarışmacı arkadaşlara başarılar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
10 ayİnce detaylara takılırsan öyle kalmaya devam edersin
00 Yorumla
10 ayKalbimde yatak kişi demişsin yani zaten sevdiğin biri var mı ki
00 YorumlaOyle bir erkeği bulursan bana getir ben evleneceğim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 5 arkadaş toplandık bu kriterleri oluşturamadık kolay gele.
00 YorumlaKriterler olan insanlar sevgili falan bulamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayAbartı yok çoğunlukla karşılanabilecek kriterleri yazmışsın bulabilirsin
00 Yorumla
10 ayBöyleleri inan çok var isteklerin gayet makul ve yerinde
00 Yorumla
10 ayMerak etme pozitif düşün hak ettiğin insan karşına çıkar, hak ettiğin sevgi seni bulacak emin ol 🙏🙏
10 YorumlaDediğin özelliklerin hepsi var Lakin daha kafayı yemedim bir kız için
Bir meslek sahibi olmadan hayatı düzenine koymadan bırak kızı k harfiyle bile ilgilenmiyorum önce düzen ve para20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayOlum bu saydıkların olan ben bile terk edildim size böyle biri lazım değil daha ne istediğinizi bilmiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySevgilisine hiç karışmayan... Sen bilirsin tiplerinden nefret ediyorum...
Kendinle çelişiyorsun.
00 YorumlaBunların hepsi bende var. Spor yaparım. Sigara, alkolüm yok. Boyum 176 cm. Sevdiğimi kıskanırım. Macerayı severim. Doğa sporları özellikle Ekstrem sporları...
Sanırım kriterlerine uyuyorum. Bu özellikler çoğu erkekte var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDış görünüşe takılmıyor ama boy önemli yani peki bu nasıl oluyor?
019 Yorumla
Soran10 ay170 boyundayımm
Soran10 ay166 155 boyundaki biriyle olamamm
Cevap sahibi10 ayYani erkek hep sizden daha üstün olacak işte kadınlarda hipergami var diye boşuna demiyorum
Soran10 ayüstün oluçak değil bu ben topuklu ayakkabı giydigimde 185 oluyorum
kusra bakma ama kendimden kisa biriyle sevgili olmamm
Cevap sahibi10 aySaçmalık yani Aşk, Sevgi ve Sadakat yalan olduğunun kanıtı şimdi benim boyum 180 de yani Allah beni kısa boyluda yaratabilirdi. İnsanların genetik olarak değiştirmesi mümkün olmayan şeyler için yargılanması çok üzücü
Soran10 aybu yargılamak değil 190 200 birinide isteye bilirdim kendi dengini istemek ne zaman suç olmuş
Cevap sahibi10 ayBen onu demiyorum senin aradığın şey Aşk değil
Soran10 ayyoo aşk
Soran10 ayben kendime aşığım kendim gibi birini istiyorum farklı sevmiyorum
Cevap sahibi10 ayAşkın kriteri olmaz
Cevap sahibi10 ayNarsist bir kişiliğin mi var
Soran10 ayhanginiz çirkin bir kiza aşık oldunuz
Cevap sahibi10 ayHiçbir kıza aşık olmadım şu ana kadar
Cevap sahibi10 ayAyrıca dediğin gibi olsa çirkin kızların hepsinin yalnız kalması lazım
Soran10 ayçirkin kızlar çirkin erkeklere olmak zorunda kalıyor
hiç bir yakışıklı erkek çirkin kadına bakmaz
ama
güzel kız cirkin erkeğe bakar
Cevap sahibi10 ayHiç güleceğim yoktu ya 😀
Cevap sahibi10 ayYani yalan 🤥 olduğu o kadar belli ki bu sözün
Cevap sahibi10 ayBen kadının fiziğine bakıyorum sadece öyle söyleyim
Soran10 aybende insanım diye bakıyorum
10 ayBulabilirsin ama bu özelliklerine uygun kişiyi doğru yerde ara
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTam beni tarif etmişsin ama bende sana bakmam 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHemen doğa camping trekking gruplarına üye ol eventlarına katıl bulursun oralardan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTam da öyle biriyim he kendi halinde evlenilecek birini bekleyen
00 Yorumlakafa dengi dediğimiz durum tipede bakmıyorsan illaki denk gelir... ama sohbet ederken kendini ilk sen tanıtma öyle özellikler varmış gibi yapar kendini sevdirir sonra değişir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bulursun bir sürü var
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBu benim ama boy 164. Bu boyda birine sen bakmazsin
00 YorumlaDış görünüş tabiki önemli haklısın ama uzun vadede birisini arıyorsan kişilik odaklı kriterlerin olmalı.
00 YorumlaŞimdi buna uygunum ama burdan bana ne kadarlık bir güven veririsin ve guvenirsin bilmiyorum ama zamanla anlaşılır
00 Yorumlaİyi ki dış görünüşe takılmıyorsun geride ne kaldı ki sayamadığın 😇
02 Yorumla
Soran10 aybenim için dış görünüş önemli değil yetenekleri önemli
kendime uygun birini istemekte ne sakınca varki
Bence illa birini bulursun
10 Yorumla
10 ayİnşallah bulursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
10 ayAyda yılda bir içmesi dışında benim bey bu 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayhayvanları seviyormusun buda çok önemli hayvanları seven insan vicdanlı merhametli olur hayvan sevmeyen insan sevmez
12 Yorumla
Soran10 ayevet çok seviyorum 6 kedi besliyorum
Cevap sahibi10 ay❤️❤️❤️👏👏👏🤝🤝🤝
10 ayHayatta her şey mümkün.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatının aşkını bulman mümkün
21 Yorumla
Soran10 ayumarım gerçek olur inşallah
Gizli Üye(25-29)10 ayGüzel şeyler istiyorsun ben de senin istediklerini istiyorum ama bulamıyorum.
Devir kötü
01 Yorumla
Soran10 ayinşallah bulursun
- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?