Herkes benden nefret ediyor annem babam 2 çocuğum eşimi zaten söylememe gerek yok
Birde mahkemeydi konuşmalardı falan sürekli yüz yüze geliyoruz o nefreti onların yüzünde görüyorum madem bu kadar üzüldüm neden yaptın? Diye sorarsanızda
Ben hiç kendim için yaşamadım önce ailem sonra evlendirdikleri eşim ki iyi birisidir sonra çocuklarım hiç kendi tercihlerim olmadı sonra z kuşağını gördüm belki kötü yaşıyorlar ama kendi seçimleri
Bende kendi hayatımı yaşamak istedim toplum baskısından ayıplanmaktan ve sürekli sessiz kalmaktan ömür geçti gitti bu hayatı bir kere yaşıyorum o kadını beğendim konuştum görüştüm ben tek eşliliğe uygun bir insan değilim kendimi sonradan fark ettim ve seçimimi yaptım
Ama bu seçimi 35 yaşında yapmak tatmin etmiyor işte gençliğim boşa gitti ve benim hayatımı yakan insanlar şimdi kendi doğruları üzerinden yine beni yargılıyorlar
Geçecek mi? Yoksa boş bir ömür mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten zorlu bir süreç yaşıyorsun ve duygusal olarak ne kadar karmaşık hissettiğini anlayabiliyorum. Böyle bir durumda insanın kendini suçlaması veya pişmanlıklarla boğuşması çok normal, ama unutmamalısın ki hepimiz hata yaparız. Geçmişi değiştiremeyiz ama bugün aldığımız kararlarla geleceği şekillendirebiliriz.
Kendini tanımak ve ne istediğini anlamak, zor da olsa önemli bir adım. Şimdi yapabileceğin, kendinle barışıp hatalarını kabul ederek, bu durumun sonuçlarıyla yüzleşmek. Ailenin ve çevrenin tepkileri de zamanla değişebilir, ama sabır ve anlayış göstermek çok önemli. Kendine yüklenmeden, bu süreci ruh sağlığını koruyarak atlatmaya çalışmalısın. Unutma, herkes bir yolculukta ve kimse mükemmel değil. 🌟