- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Herkesin doğrusu kendine! 😅
Bana göre haramdan uzak helale yakın!
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır, en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Kısa sürmeli, maksimum 5 ay içinde aileler tanışmalı, adı konmalıdır!
1 sene içinde de evlilik!010 Yorumla- 11 ay
Bana birazcık kısa geldi ama haklısın bence de en fazla iki yıli geçmeyecek ama bence de en güzel ilişki helal ilişkidir
- 11 ay
En azından 5. Ay da aileler tanışmalı 🌸
Sonrası birlikte karar verilir
Nişan söz yüzük vs vs
Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile değil mi? 🌸
- 11 ay
Ben çok kısa olduğunu düşünüyorum benim flörtüm bile 3 yıl sürdü hfhfhcj
- 11 ay
Ablam kız kardeşim Bir senede evlendi abim de aynı şekilde 😅 kısa daha iyidir diye düşünüyorum ben 😅 Ben senin de kalbin kırılmış kalp her türlü kırılıyor yani ne kadar uzun olursa acısı da o kadar çok oluyor
- 11 ay
Öyle de böyle de kırıyorlar öküzler çünkü erkekler
- 11 ay
Hehehe 😂kadınlar da öküz 😂ruhsuz odun 😅
En sevdiğim burç yay yengeç ve balık duygusal olduğu için ve öküzlerden biktigim için 😅 - 11 ay
Ndnxnnx tamam ben yengeç yükselenim akrep
- 11 ay
Aaaa 😅 yengeçsen duygusalsındır 😅akrep pek sevmiyorum 😅 umrumda değil 😅bana aşk lazım duygusallık lazım 😅bir tek ona ihtiyacım var 😅yürekten derinden filan
- 11 ay
Ayyy aman erkekler ne anlar ondan ben mic mic da sevmiyorum
- 11 ay
Ben mic mic diye tabir edilenlerdenim sanırım çok severim filan 😅 hayatım olur hayatımın anlamı her şey de o ondan bir parça ayrı gayrı asla olmaz ataerkillik yok her şey birlikte olmalı birlikte yapılmalı
Mic mic örnek verir misin mesela 😅
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
11 ayDoğru ilişki, iki kişinin birbirine sahip olmaya değil, birbirine eşlik etmeye gönüllü olduğu bir yerdir.
Ne fazla bağımlı, ne fazla mesafeli... Sevgi var ama saygıdan hiç ödün yok.
Anlaşmak için illa her konuda aynı düşünmek gerekmez, ama dinlemek ve anlamak vardır.
Bir taraf susarken diğerinin yüzüne bakıp 'hadi anlat, buradayım' diyebilmektir.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Kırmadan dökmeden olmalı güven olmalı yarın ayrılır korkusu beslemeden seni düşünecek kadar ince düşünceli seni üzmeyecek kadar sabırlı olmalı kim ne derse desin benim sevgilim bu diyecek kadar cesur olmalı düştüğünde seni kaldıracak kadar anlayışlı olmalı
00 Yorumla
Doğru bir ilişkide öncelikle saygı, güven ve anlayış olması şart. Olduğu gibi kabullenmek, değiştirmeye çalıştırmadan ilişki sürdürmek en iyisidir. İlişki de iletişimin açık olması, duyguların gizlenmemesi ve kırıcı olmadan paylaşılması doğru bir ilişkide olması gerekiyor. Birde saygı, insanların kişisel alanlarına saygı duymak önemli.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın canım 🌸 Öncelikle hissettiğin kırgınlık için seni anlıyorum. Ama doğru ilişkiler zaten böyle dönemlerde kendini en güzel şekilde gösterir. Bence doğru ilişki dürüstlük, karşılıklı saygı ve sevgi üzerine kurulu olmalı. Birbirinizi desteklemeniz ve olduğu gibi kabul etmeniz çok önemli 💕 Aynı zamanda iletişim tam bir sihirli değnek gibi! Konuştukça ve anladıkça bağlar güçlenir. Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun, bunu unutma 😘 İyileşmek için zaman ver kendine.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Doğru bir ilişki, huzur veren bir liman gibi olmalı; fırtına çıktığında kaçılan değil, sığınılan yer olmalı. Ne fazla yoran ne de fazlasıyla boş bırakan, tam ortada buluşulan bir dengeyi taşımalı. Taraflar kendini saklamadan, olduğu gibi var edebilmeli. Ne sevgi ispatı bir yarış olmalı, ne de ilgisizlik normalleştirilmeli. Doğru ilişki, iki kişinin birbirini olduğu gibi kabul edip birlikte büyümesiyle güçlenir. Kırıldığında susmak yerine konuşmak, küsmeden dinleyebilmek, aynı tarafta kalabilmek gerekir. Bir taraf hep verip diğeri sadece almakla yetinmemeli. Sevgi kadar saygı da olmalı. Kıskançlık değil, güven konuşmalı. Ve belki de en önemlisi, yanında olduğunda kendin gibi olabildiğin bir yer gibi hissettirmeli. Çünkü bir ilişki ancak orada, gerçeklikte nefes alır.
14 Yorumla- 11 ay
Harika yorum hak veriyorum
- 11 ay
Kısaca aradaki bağ diyorsun
11 ayİçinde iyi hissettiğin güven duygusunu dibine kadar yaşadığın tutkunun var olduğu ilişkidir diyebilirim. Hisler çok önemli huzursuzluk hissi veren ilişki bitmelidir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 11 ayaşk ve güvenle
00 Yorumla
11 ayHer şeyin temelidir. Ne kadar yakın olursan ol, içten içe şüphe duyuyorsan o ilişki seni kemirir.
Doğru ilişkide “acaba ne yapıyor, neden geç yazdı?” sorusu zihnini kurcalamaz. Sevdiğin insan ortadan kaybolmaz, habersizce sessizliğe gömülmez.
Günün sonunda “iyiyim, yoğundum ama seni düşündüm” gibi bir cümle bile yeterlidir.
Sessizlik içinde değil, şeffaflık içinde yürür ilişki. Yanındayken kendin gibi olabiliyor musun?
Küçülmeden, baskı hissetmeden, rol yapmadan rahat mısın?
Gözünün içine bakarken içinde sıcaklık hissediyor musun?
İşte o zaman doğru yerdesin demektir. İlişki, bir tarafın hep çabaladığı, diğerinin uzaktan baktığı bir şey olmamalı.
İki kişi de emek verirse büyür.
“Ben senin için buradayım” cümlesi sadece sözde değil, davranışta da hissedilmelidir. Hayır dediğinde kırılmıyorsa,
Duygularına baskı yapmıyorsa,
Seni değiştirmeye çalışmadan seviyorsan ve seviliyorsan; bu, ilişkinin olgunlaştığını gösterir. Hayallerini, hedeflerini küçümsemeyen,
Zorlandığında kaçmak yerine yanında duran biriyse o kişi, sana iyi gelecektir.
“Biz” demek sadece sevgili olmak değil, birlikte büyümek demektir. Doğru ilişki, seni “azalmış” değil “tamamlanmış” hissettiren ilişkidir.
Orada huzur vardır, huzurun olduğu yerde de sevgi büyür.11 Yorumla- 11 ay
Ayyy hocam çok güzel ya işte bu ilişki nadir günümüzde
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ay
Bence insan kriter belirlemeli desemde boş çünkü ben asla şöyle böyle yapmam diyen biri smylediğini yutar
Sadece merhametli
Sevecen
Pes etmeyen kaarlı zorlukları aşabileceğin
Zamnı gelince sırtından vurmayacak kadar güvenilir birisi olması baş sebeplerdir bide geçim ehli olmalıdır01 Yorumla- 11 ay
Bence güzel maddeler:)
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Doğru ilişki seni bir gün mutlu edip üç gün üzmez... acaba mi dedirmez şüphe duymana sebep olmaz.. huzurlu hissedersin..
11 Yorumla- 11 ay
Çok doğru
11 ayDoğru ilişki, evine ekmek getire bilen hırslı namuslu yaradana şükür eden bir adam ile evine sadık eşine sadık temiz bakımlı rabbine şükür eden bir insanla doğru ilişki olur... Dırdır eden aklı fikri mal mülk te olan bir kadın , döven küfür eden yasak maddeler kullanan kişiler doğru ilişki beklemesin.
40 YorumlaDoğru ilişki; kendini izah etme ihtiyacı duymadığın, herhangi bir konuda acaba nasıl bir tepki verecek diye tereddüt yaşamadığın ve en önemlisi, birbirinize olan güveninizin " O öyle yapmaz" değil de " O yaptı ise vardır bi bildiği" seviyesinde olan ilişkidir. Bence...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - Şeffaflikla ve doğru iletişimle
- Kendini zaman zaman güncelemekle
- Sevgiyi ve saygıyı korumakla
- 3. kişilerin ilişkiye karışmasını engellemekle..
- Mizah uyumu ve ten uyumu da varsa tadından yenmez o ilişki
00 Yorumlarüzgara karşı savrulan saçların özgür hissettirmesi gibi, yeni bir ülkeyi keşfetmenin verdiği doyum gibi, yıllardır görüşmediğin can dostuna kavuşmanın verdiği mutluluk gibi, sabahın ilk ışıklarında sahil kenarında yalnız olmanın getirdiği huzur gibi olmalı..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Öncelikle dogru iliskideki kisinin ailesini gozlemlerim mutlu ailelerin cocuklari daha pozitif ve insani yormaz.
Mutsuz bir ailede dogmus birinin mutlu bir evliligi olmasi icin kafasini kullanmasi kendini gelistirmesi ve fikirlere acik olmasi gerek.
Etkili iletisim iliskinin temelidir bence bir cok evlilik yanlis anlasilmadan oturu ya da anlasilamamaktan oturu bitiyor.
Birde gercekci olmali.02 Yorumla- 11 ay
Sana şöyle bir şey söyleyeyim Türkiye'de birçok insan çok mükemmel bir ailede bile yaşasa travmatik şeyler yaşamış oluyor maalesef ki çünkü bu topraklar travmatik hikayelerde dolu bdndn
Sadakat, empati, hoşgörü. Bir tarafın baskın karakter olmadığı, demokrasinin olduğu ilişki sağlıklı yürür
10 Yorumla
11 ayKarşılıklı aşk ve güven varsa birbirlerini mutlu edebiliyorlarsa, uyum ve çekim varsa doğru ilişki olabilir yüksek ihtimalle.
11 YorumlaSorun cikaran degil, cikan sorunlari cozmeye calisan olmali. Somuren suclayan degil, paylasan destekleyen olmali. Seni degistiren degil oldugun kisiyi seven olmali
11 Yorumla- 11 ay
Çok doğru
Bana göre doğru bı ilişkide sık boğaz etmemek lazım ne çok sıkıcaksın ne boş birakicaksin sıkılmamak için haftada 1 2 gün konuşmamak gerekir bence ve birlikte olunan günler birlikte etkinlik yapılmalı birşeyler izlemek şarkı dinlemek yürüyüşe çıkmak gibi ve ilişkinin güçlenmesi için güven vs bağlar da güçlenmesi lazım ki doğru bi ilişki diyesin ayrıca birbirinden bir şey gizlemek yerine rahat ve herşeyi konuşabildigin bi ilişki olmalı
03 Yorumla- 11 ay
Son dediklerini katılıyorum ama bir iki gün ben dayanamam ben sürekli konuşmam lazım sevdiğim insanın sesini duymam lazım. Kendine ait bir hayatı olabilir ama o hayatta da ben de yer almalıyım
- 11 ay
Benim hayatımda Zaten sürekli bir şey oluyorum sen merak etme jdjdjjf
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
11 ayBu pek çok faktöre bağlıdır bir kere seks esaslı olmamalıdır tamamen karşılıklı sevgi saygı ve güven üzerine kurulu olmalıdır bunun yanında daha bir sürü şey var
04 Yorumla- 11 ay
Peki ilk dediğiniz madde seks olursa nolur o ilişkide
- 11 ay
O zaman o ilişkinin temeli sağlam zemine oturtulmamış olur ve her an bitmeye mahkumdur, ha ilişkilerde seks olmaz mı elbette ki olur ama bu ilk madde olmamalı biri birini bedeni için değil yüreği için sevmeli diye düşünüyorum
- 11 ay
Çok doğru bende aynısını düşünüyorum ama dislanoylrum her şey yatak değil ve ilk madde olmaz ve açıkçası açan insanlardan nefret ediyorum ilk baştan gözümden düşüyor
- 11 ay
Elbette ki her şey yatak değil sevgi aşk böyle bir şey değil ama maalesef günümüzde aşkların neredeyse tamamına yakını seks üzerine kurulmuş yazık çok yazık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 aySaygı sınırları zorlanmıyor ve aşılmıyorsa doğru ilişkidir
10 Yorumla
11 ayBence hiç kimsenin birbirinden çekinmediği her türlü çılgınlığı yapabildiği ve yanında sonsuz bir şekilde rahat hissedebildiği ilişki mükemmel bir ilişkidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik yolunda karşılıklı saygı sevgi çerçevesinde yanlış şeyler yapmayarak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. O nasıl olur bilmiyorum da yanlışı hakkında makale yazabilirim mdmxmx
11 Yorumla- 11 ay
Yanlışı için ben de makale yazabilirim ama bu çok üzücü bir şey kardeşim yanlış adam seçmekte uzmanız bu bizle alakalı bir şey farkindamisin kendimize verdiğimiz değerle
Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Birbirini çok seven kişiler doğru ilişkiye başlamış olur
10 Yorumla
11 ayincitilmeden kullanılmadan kalp kırılmadan kandırılmadan yaşanan iliski dogru iliskidir
10 Yorumla
11 ayAnlayış, sadakat ve sevgi. Bu üçü varsa doğru ilişki olur bence.
10 YorumlaHiç masala bol keseden atmaya gerek yok sonu evlilik ile biten ilişki dir onun haricinde hepsi zaman kaybı
01 Yorumla- 11 ay
Haklı kolundan tutulması oturulması gerekiyor eril enerji bir erkeğin en iyi olduğu yerdir hdjdjx
Doğru ilişkinin tarifi yoktur. Yaşarsın o an doğru olduğunu hissedersin zaten
136 Yorumla- 11 ay
Ben hissetmiyorum şöyle bakalım cnjcjc
- 11 ay
Bu işin sırrı ne
- 11 ay
Ben manipüle ustası oldum zaten kardeş ya ama bile hala insanların kalbi var diye düşünüyorum
- 11 ay
Bir erkek sizi mutlu ediyorsa, yanında güvende hissediyorsanız, mutluluğunuza da üzüntünüze de ortak oluyorsa o seviyordur. Babası gibi sevecek arkadaşı gibi dinleyecek erkek seviyordur. Bunu her zaman bilin ama benim gibi insanlar bunu da kolayca yalan şeklinde yapabilir sadece bunlara da güvenmeyin. Uzun süreler boyunca böyle ise sever
- 11 ay
Peki manipüle Eda ne seven erkeğin arasındaki en ince ayrıntısı nedjxj
- 11 ay
Ay yanlış olmuş canım sana atmayacaktım ama başkasına sormuştum sana da sorayım manipüle eden ve seven erkeğin arasındaki en büyük fark nedir yani en ince ayrıntı
- 11 ay
Konuyu cinsellige getiriyor ise sevmiyordur. Yanlış anlaşılmasın seven erkek sevdiği kadınla cinsellik ister ama diğer kadınları istediği şekilde istemez. Ona saygı duyar ve onu özel hisseder. O yüzden ha bire cinsellik açmaz. En az 5-6 ay konusu bile geçmez. Kimisi evlenene kadar bile açmaz. Fark budur. Erkekler tahrik olunca beyinleri yerine bacak arası ile düşünür. O zaman seviyor mu sevmiyor mu hemen belli eder kendini
- 11 ay
Peki cinsellik seven erkek neden açmaz
- 11 ay
Kadına saygı duyar çünkü. Onun önceliği cinsellik değil sevgi olur. Dediğimi bazı erkekler anlar. Bazen sarılmayı cinsellikten daha çok sever ve değer veririz. Huzurlu bir sarılma yeter. Hele ki o kadın sarılırken kokunu içine çekiyorsa unutamazsın bir daha.( o unuttu ama ben unutmadım hâlâ 😅)
Cinsellik ister ama önceliği o olmaz. O bir temel değil. Temelin üstün kurulan duvardir. Sevgi temeldir temel olmasa ev yıkılır. Kolun olmasa da yıkılır ama en önemlisi temeldir yani sevgi. - 11 ay
Peki son sorumu soruyorum arzulanan kadında sevilir mi
- 11 ay
Marilyn Monroe her erkeğin hayalindeki dünyanın en güzel kadınlardan biridir. Her zaman filmlerde arzulanan kadın oldu. Hiçbir zaman aşık olunan değil sadece cinsellik istenen kadın oldu. En son int**ar etti ve not bıraktı. Notta ise her zaman arzulanan kadın oldum ama hiçbir zaman sevilen kadın olmadım, sevilmedim hiçbir zaman diye not yazmıştı. Yetimhanede büyümüştü ayrıca.
O yüzden arzulanan her zaman sevilmez ama sevilen her zaman arzulanır. - 11 ay
Bunu okumuştum ve kendimi o kadar hissetmiştim ki aynısını kendime benzetmiştim bu konuyu hxbxhx
- 11 ay
Evet ben herşeyin farkındayım ve farkındalığım çok yüksek sadece daha çok uğraşmak istiyorum belki de
- 11 ay
Ben psikolojik ve sosyolojik alanında çalışma yapan bir insanım zaten yani günlük hayatta mesleğim de bu ve zaten içindeyim ama manipüle edildiğimi bile bile hata yapıyorum diyorum ki Yok ya iyidir daha beter çıkıyor be
- 11 ay
Ben tam olarak bunu yaşıyorum tam olarak yani %99 ve insanlar diyor ki kalbini kapatma hayatıma aldığım anda zindanı çeviriyorlar
- 11 ay
Şöyle düşündüm sonra konuşması ile ilk konuşması için Dağlar fark var bile bile ateşe atlamak daha kötü bir şey bsbzbbz
- 11 ay
Benim hayatımı insanların dertlerini dile geçirmek gecti
- 11 ay
boş ver kendine hayatına odaklan. senden bir tane daha yok. kendine gereken değeri ver kendini alçak görme insanlara bir obje olma. Basit insanları düşünüp hayatını mahvetme. Ayrıca buradan ilişki yapma hiç. Mesela ben Diyarbakırliyim istesem de yapamam. Yüzyüze gelme olasılığım çok az. Senin olsa bile yapma buradakiler gereksiz yani
- 11 ay
Buradakiler umrunda degil genel hayat öyle
- 11 ay
Ben buradakileri yaşadığım şeyler
- 11 ay
Bdhdhjdhd herkes diyor da sesli klavye
- 11 ay
Ve haklısın minimum hayat kısa ve özdur
- 11 ay
Bayy Allah emanet ol
11 ayDoğru ne ilişkisi? kadınla erkek arası romantik ilişki mi diyorsun?
Sence doğru ilişki diye bir şey olabilir mi?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDoğru ilişki saygı temelli güven temelli ve sevginin temelinde olan bu üç kavramın harmanlanmış haliyle olan ilişki çeşididir bu üç kavramdan birinde en ufak bir çatlak ya da eksiklik olduğunda maalesef o ilişki sağlıklı olmuyor
00 YorumlaSıfır şüphe, %100 güven, saygı ve sadakatle olmalı. Saydıklarımın herhangi biri eksikse o ilişki bitmeye mahkum maalesef.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayDoğru ilişki diye bir şey yok artık, malum kimin eli kimin cebinde belli deyil herkes çıkarı peşinde
03 Yorumla- 11 ay
İyy o ilişkiler uzak dursun
- 11 ay
Aklı başında biri zaten böyle ilişkilerden uzak durur
- 11 ay
Jdjdhdj bence de
11 ayNasıl olması gerektiğinden cok nasıl olmaması gerektiği seyleri sıralayınca daha kolay sonuca varırsınız.
01 YorumlaGüven ve saygı üzerine olmalıdır bunlar varsa olur ha bide merhametli olması gerekir bu benim tercihim 😂
01 YorumlaSiyasal görüşler aynı olmalı çocuk isteyip istememe aynı olmalı iki tarafta fikirlere saygili olmalı ve karşı tarafı kisitlamamali bencee
07 Yorumla- 11 ay
@frontmann anlamadım?
- 11 ay
@frontmann izlemedim
- 11 ay
@frontmann onunla ilgili bir espri yaptın sanırım ama sadece mor saçlı oglani biliyorum birde oyunun kazananı bi bebe olmuş falan
11 ayErkeğin Trip atmadığı her kosulda seni anlayıp yanında olduğu savaştığı kendine hakim olmayı bildiği senin özel alana saygı duydugu niceleri...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Doğru ilişkinin tanımı falan yok. Hissetmelisin. Her ilişkinin dinamiği farklı.
00 Yorumla
11 ayDoğru ilişkimi kalmış bu zamanda. Yalama olmuş milletin hayatı.
00 YorumlaSaygılı, anlayışlı, sadakatli bir ilişki olup iki tarafın birbirine değer vermesi gerek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir ilişki yaşamadığım için doğrusunu bildiğim de yok galiba ömür boyu bilemeyeceğim
00 Yorumla
11 ayBaşlayacaksın takılacaksın sıkıldığın an bırakacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBelli bir süre cinsellik konuşulmadan devam eden ve her iki tarafın birbirlerine anlayışla davrandıkları bir iliski en doğru ilişkidir.
01 Yorumla- 11 ay
Diyelim ki cinsellik hemen konuşuldu o ilişkiye ne denir jfnfjxj
11 ayDoğru ilişki değilde doğru insanmı değilmi onu fark etmek lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
11 ayMutsuzsan yanlıştır ama zaten kadınları mutlu etmek imkansız 😂 o yüzden anlamak zor ya boş ver 😂
00 Yorumla
11 ayHer şey alttan alınır ortak karara varılır sevgi ve saygı vardır
01 Yorumla
11 aykişilerin özel alanlarına saygılı oluğu ilişki doğru ilişkidir. Erkeklerin çaba gösterdiği ilişkilerde hep uzun ömürlü olur
10 Yorumla
11 ayHer iki tarafın da birbirini anladığı, her zaman kendi hayatlarına da vakit ayırılabilen. Bebek gibi sevilen, annelik değil kast ettiğim, ince düşünülmesi. Çok hoş bir şey olurdu.
03 Yorumla- 11 ay
Bence de güzel bir şey olabilirdi ama böyle bir şey erkeklere yaptığın anda g*** kalk iyor
- 11 ay
Bence karakterle ilgili bir şey, doğru kişiye doğru muamele tamamen. Herkesin hamuru aynı olmuyor.
- 11 ay
Doğru mesela pahalı bir markadan aldığım tişört daha farklı çıkabiliyor:)
Gizli Üye(25-29)11 ayBoğuşup çatıştığın değil huzur veren yanında dinlendiğin bi ilişki olmalı
10 YorumlaErkeğin daha çok sevdiği ilişki doğru ilişkidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayBirbirini seven sayan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKarşındakini düşünmek, ona saygı ve sevgiyi hissettirmek
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayİnsanlar bunu yapamıyor, kendilerine bile saygısı, sevgisi olmadıkları için karşı tarafa bunu gösteremiyorlar onları suçlamıyorum.
Doğru ilişki iki insanın birbiriylr anlaşmasına gayret etmesidir herkes tartışır herkes kavga eder önemli olan konuları güzelce çözmek
01 Yorumla- 11 ay
Evet çünkü herkes tartışır ama önemli olan çözmeye çalışma k
Gizli Üye(25-29)11 ayİki insanın birbirini zorlandığı gerçekten birbirlerini mutlu etmek için çabalamak sevmektir birbirlerine vakit ayıran anlayışlı toxic olmayan popüler kültür kölesi olmayan insanlar olmak
09 Yorumla- 11 ay
Gerçekten katılıyorum emmioğlu fnnfnc
Cevap sahibi11 ayNeden sürekli soruyla oynuyorsin ve kadının bu kadar kararsız olmamasi lazim
- 11 ay
Ben oynamadım fjfnnd yanlışlıkla oldu Ben milletin sorusunu cevaplarken oldu yani yoksa kendi ilişki tabirimi yazacaktım
Cevap sahibi11 ayNdjdjdjjd inanılmazsin sakar bide jddjdj
- 11 ay
Olur oyle şeyler fnnfnf
Cevap sahibi11 aySakar şakir ya tam gel de konuşak
- 11 ay
Annem kızar jdjdjc
Cevap sahibi11 ayKoca bulduğun da kızmaz jsjdjd
- 11 ay
Koca ne alaka ya ne kocası buradan mi bulacam dayı xnxnxj
bilemiyorsun doğru sanıyorsun yanlış çıkıyor
00 YorumlaSaygı, güven ve anlayış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayDoğru bireylerin bir araya gelmesiyle olabilir.
10 Yorumla Karşılıklı sevgi ve güven
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayKarşıklı saygı ve güven
Gerisi gelir10 Yorumla az cok biliyoruz bu işleri sevdiğinden ve sevildiğinden eminsen tamam işte
00 Yorumlaher iki tarafında önceliği birbirleri olmaları
00 Yorumla
11 aydoğru ilişki her ne yaşarsan yaşa , akşamına yan yana bitiyorsa doğru olandır.
00 Yorumla
11 ayAşık olduğum sürece ilişki doğrudur eğer aşkım biterse doğru kalmaz
00 YorumlaKarşılıklı sevgi saygı anlayış ve en önemlisi sadakat
01 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler