Ne yazikki sevdigim adamla yuva kuramicam😭
Ama yillardirda seviyorum onu.. Onu severken baskasiyla nasil yapabilirim? Neyapmam gerekiyor?
artik benimde bi yuvamin olmasini isterim
Ne yazikki sevdigim adamla yuva kuramicam😭
Ama yillardirda seviyorum onu.. Onu severken baskasiyla nasil yapabilirim? Neyapmam gerekiyor?
artik benimde bi yuvamin olmasini isterim
En zor şeylerden biridir bu, sevdiğine kavuşamamak ve bunu bilmek ama bu iyileşebilir. İnsanın zamanla bakış açısı değişebilir. burada hemen başkasını sevmek, ve başkasını hayatına alma gibi bir hata yapma önce biraz iyileşmeyi bekle ve zaman geçtikçe, kendine izin verdiğinde başkasıyla mutlu ol.
Tam 3 sene oldu.. bunun oncesini sayarsam tam 10 seneyi gecti😭 ama halen unutamiyorum
Arayışa girme. Sosyal ol, arkadaş ortamlarına katıl. Zaten beklemediğin anda olacaktır birisi. Biraz zamana bırakman lazım ve tabi o zamanda da kendin de bir şeyler yapmalısın
evet oyle tesekkur ederim ama cok zorlaniyorumm yillardir seviyorumm bu @ptali :(
aahh be kardes keske kolay olsa :( sen nasil atlattin
aahah keske bunu bi anliyabilsemm :(
okadar senem gitti
:(
Canım öncelikle sana kocaman bir sarılma gönderiyorum 🤗 Hissettiğin duygular gerçekten çok yoğun ve içini nasıl yaktığını anlayabiliyorum. Sevdiğin birine kavuşamamak gerçekten çok zor. Ama unutma, hayat her zaman bize başka yollar açıyor. Belki de gerçekten seni mutlu edebilecek birine şans vermelisin.
Kendine zaman tanı, kendini dinle ve neler istediğini netleştir. Kalbin iyileştiğinde, biriyle bir bağ kurmak daha anlamlı hale gelmeye başlayabilir. Biliyorum, şu an kolay gelmiyor ama güzel şeyler seni bulacaktır. Güçlü ol ve kendini sevmeyi unutma! ❤️
Cevap
3Cevap
Normal olcan işte sevdiğim dediğin adamda etten kemikten bir varlık çokta takılma
😌
Allah yardımcın olsun nasipte varsa başkasıyla da olursun
Aminn insallahh Allah razi olsunn🤲🏻♥️
belki daha kotusu karsina cikmasin diye baskasina bakamiyorsundur Şu an , boyle iyi tarafida olabilir bence, ve tamamen unutmadan birini zorla sevmeye calisma askim, kendi yerine koyarak davran karsi tarafada 💞💞
tesekkur ederimm canimmm <3 zaten oyle yapamam bunu biri bana yapti baskasini unutamamis geldi benimle gonul eglendiriyor biraktim gittim yol verdimm
Aynenn oyle bitaneem.. bide guya gorucu usuluydu🫠 Gorucu gelmislerdi bana. Ama megerse adamin halen akli baskasindaymiss. Bunu sonradan anladim
Aynennnn oyleee kuzuuummm♥️🥰🥰
Zaten onu sevmiyodum oyle seyim yoktu, bi sure sonra anladim taa yillar onceki sevdigi ciktigi kiz aklindaymis her seferinde giciklik yapardi illa o kizi katardi her konusmamizda aramiza.. en sonda yanlis bir hareketini gorunce boş ver ettim😎😎 hicte uzulmedim valla..
bakalimm simdi neler olacak😫
KAC YILDIR vs seviyon zamanini hatirliyormusun 1 sene vs var mı ?
daha fazlasi var kardesimm :(
10 senedir taniyorum biliyorum kendisini ve 3 sene once gercekten tanistik hayatima girdi ama iste :(
Yazık üzüldük
ok
Okey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?