Tokat attı bosanmalı mıyım?

7 aylık evliyim 2.5 senedir tanışıyoruz en başta hersey güzelken evlendikten sonra eşimin sürekli beni aldattığını yakaladım ( sosyal medya da mesajlar vs ) her seferinde eşim bir daha yapmıcam dedi her seferinde affettim ayrıca ben 6 yıldır tek yaşayan biriyim eşim benim evime yerleşti evlendiğimiz günden beri toplasanız bir kere kiraya destek çıkmıştır ikimizde 25 yaşındayız her kira günü geldiğinde eşim ne tesadüfse kavga çıkarıp evi terketip 1 ay sonra geliyordu yani 7 ayda toplasanız 7 hafta aynı evde kaldık esimin ailesi zaten beni istemiyor sürekli eşime karşı dolduruyor aslında eşimin ailesi eşimin beni aldattığını bile bile bana karşı kötüler en son eşime ya karın ya biz dediler ( ha bu arada biz dah sevgiliydik kaynanam beyin ameliyatı oldu 1 ay evinde ben baktım altına kadar değiştirip banyosuna kadar yaptırıyordum) 😂 kaynanamı aradım benimle bir problemin mi var dedim oğlunu seven bir anne yuvasını yıkmak için mi uğraşır ne istiyorsun ya dedim bana or****dedi anneme or***** dedi yani bu kadının derdi ne bilmiyorum bize namussuz damgası vuran kaynanam da kızıyla beraber masaj salonu adı altında çalışıp milletin kocasının parasını yiyen kişiler bunları bana zammı da kendileri anlatmıştı bende en son dilimi tutmayı bıraktım asıl namussz sensin kızını pazarlayan bi insansın sen evlatlarını düşünseydin böyle olmazdı her amndan çıkaran anne olamıyor edepsizsin dedim bende de evliliğimde de uzak dur dedim eşim de o gün ailesini sildi bir ay oldu eşim dün annesiyle barıştı 1 aydır eşim melek gibiyken dün adama bişeyler oldu annesine 1 saat oturmaya gitti ordan 15 dk arkadaşa uğrayıp gelicem dedi 4 saat sonra geldi bende tepki gösterdim telefonunda şifre olmayan adam şifre koyup instragmda profil fotomuzu kaldırıp tek koymus ne saklıyorsun dedim tokat attı öyle bi tokat ki gözüm balon gibi bana o*e dedi bende ona asıl senin ananla ablan o dedim dayanamadım artık ilk kez defa saygımı bozdum ama zoruma gidiyor artık birde bilmediğiniz yaşadıklarım var tabi yani bıktım artık 7 ayda evlilik nedir onu bile yaşamadım napıcam ben akıl verin?

Tokat attı bosanmalı mıyım?