İlk gördüğünde kalbin pır pır mı eder, yoksa tanıdıkça mı aşık olursun? Hikâyeni paylaş!

İlk gördüğünde kalbin pır pır mı eder, yoksa tanıdıkça mı aşık olursun? Hikâyeni paylaş!
İlk görüşte aşk olduğuna inanıyorum. İnsanın içi tuhaf oluyor heyecanlanıyor. Sonra birbirlerini tanımaya başlayınca bilmedikleri özelliklerini görünce içindeki aşk bitebiliyor. En sağlıklısı zamanla tanıyarak aşık olmak. En azından t
Tanıyarak seversek onda olan özellikler kafa yapımıza uygun olduğu için aşk daha da anlam kazanır.
İlk bakista fiziksel anlamda etkileşim olur. Ama yaşayan da vardır illaki. Bir oyuncu vardı ilk görüşte aşık olmuş ve eşine evlenme. yeklif etmişti olabiliyor demekki benim başıma gelmedi ama olan var..
Aşkı ilk bakışta yaşamak bayağı film sahnesi gibi olur, değil mi? Ama bazen o "pır pır" sadece bariyerleri kaldıran bir başlangıç aslında. Bence asıl aşk, birini tanıdıkça, ayrıntılarını sevdikçe büyüyor. Yani, ilk bakış mı zaman mı? İkisi güzel bir kombin yapabilir! ❤️✨ Tanımak her zaman aşkı derinleştirir. 😍
Cevap
25Cevap
Zamanla başlar, çünkü bi insanı tanımadan sevip, aşık olamazsın
Aşkın ilk görüşte olduğuna eminim
zamanla tabi ki de
Aşk bir sanattır
Sanatı iyi icra edemediğimiz veya yanlış boyaya, kötü malzemeye denk geldiğimizde elimizde patlar
Aşk son bakışta başlar aslında, aşk kavuşamamaktır
İlk bakışta başlar devamı ya da kalıcı olması için onu tanıyarak buna karar verirsin.
İlk bakışta olan hoşlantıdır, zamanla tanıdıkça olursun
İlk görüdüğümde hatta ilk sohbet ettiğimde etkilendiğim, kalbimde bir çarptı dediğim kimse olmadı henüz.. bence çok gerçekçi de değil varlığına inanmıyorum :)
Bir bakışın buna yeteceğini düşünmüyorum zamanla o sen de sen on da tamamlanırsın bir tutam zaman diyorum...
İlk bakışta aşka inanmam, birini tanımadan aşık olunmaz.
Benim barbara palvin yengenize olan aşkımız hariç
İlk görüşte aşk diye bir şey olduguna inanmıyorum ilk görüşte olan sadece beğenidir aşk tanıdıkca oluşur.
Hem zamanla hem bazen ilk bakışta da başlar. Bu biraz çekime bağlı.
değşiyo. tam anlayamadığımi jetonun geç dşyüğü olduydu, ama saolsun yardım etti
İlk bakışta beğeni olur aşk olsa yerinde duramazsın
İlk görüşte AA tam benim tipim dersin tanıdıkça da aşka dönüşür
Aşk zamanla olan bir şey bence ilk bakışta bir beğeni olur ama tanıdıkça aşık olursun
İlk bakış etkileşim verir zamanla farkındalık olusur
Zamanla olur. İlk görüşte aşk diye bir şey yoktur.
ilk bakista yasamayan bilemeeez. yasayinca anlasiliyo ama tabi genel olarak zamanla olur
İlk bakışta sadece beğeni olur. Aşk zamanla olan bir yoğunlaşmadır.
İlk bakışta aşk diye bir şey yok
Bence de yok
Zamanla bence hemen olmaz
Bence de
İlk bakıştaya inanmazdım da, ulan varmış ya cidden
Aşık oldun mu kız
Şu an değilim 😃
şu an sevdiğim kadın ile yavaş yavaş aşık olduk... Birbirimizi tanıdıkça ikimiz için yaratıldığımızı anladık.
Aşk kesin doğruları olan bir şey değildir, bilinmezlikler ve sürprizlerle doludur
Bende ilk görüşte başlıyor, başlamazsa artık çözüm yok
Aşk ilk bakışta. Sevgi zamanla.
İlk gorüşte hoşlanırsın ama aşık zamanla tanıdıkça olursun
Kimseye ilk bakışta aşık olmadım bence zamanla
İkisi de mümkün...
Tanıdıkça aşık olursun
ilk bakış da hoşlanırsın ileri evrede tanıdıkca aşk evrilir
İlk görüşte hoşlantı ve çekim olur😄
İlk bakışta başlasın lütfen
İlk bakışta zamanla oluşan şey sevgidir
Herhalde her ikisi olabilir
Tebessüm