Ya bende benimkiyle kavga ediyorum ama yazıyo o bana illaki. bir günaydın bir de iyi geceler yazıyo ama o kadar. En azından kavga etmişsiniz siz. şu an biz iyiyiz ve o da uyumuyor bu saatte, ama mesaj atmıyo. Niye biliyomusun? Arkadaşlarıyla konuşuyo. Daha önce de bin kere kavga ettim beni ihmal ettiği için. 1 saat önce napıyosun dedim cevap atmadı hala bana. Yani şu an kavgalı olmayı tercih ederdim en azından kendimi avutacak bir sebebim olurdu. Ama olmadığına göre ve bende burada mal gibi bekliyosam var bir sorun dimi? Şimdi ben niye bu kadar yazdım onu da söyleyeyim. Kavga etmişsiniz doğaldır. Gönlünü almaya çalış belli ki çok kızmış. İlk adımı atmayı dene sevdiğini görsün. İlk adımı atmazsan üstüne bir de güvenmezsen eğer kimse sevip sevmediğini anlayamaz ki. (Gerçi sende haklısın ben gösterdim de noluyo mal gibi bekliyorum)
06 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kavga sebebini bilmediğimden kesin bişey diyemem sana yön veremem fikrimi söylerim sadece. Üstüne gitmiyorum. Hatta bazen kendimi tamamen çekiyorum bu sefer soğudum zannediyo. Benim derdim ben mesaj atılınca o mesaja cevap gelecek arkadaş başka yolu yok. Arkadaşlarıyla saatlerce konuşmasını biliyo insan bir merak etmez mi ya bu kız ne yaptı diye. bir de ayrıca bir erkek tabiri caizse ''karı'' gibi davranıyorsa baştan bırak. Karakter bozukluğuna büyük etken çünkü. Ben çok üzüldüm bu yüzden zamanında :)
- +1 yıl
Benimki küfür etmiyor. Benimki belinde emanetiyle dolaştığından dışardaki çocuklara acıyorum. Kimseye selam vermiyorum doğru düzgün. Dışarı çıktığımda arabayla beni evden alıp gideceğim yere bırakıp geri eve bırakıyo. Otobus ve minibus yasak. Dışarı çıkacaksam da eğer uzak yerlere tek başıma gitmem yasak. Kıyafetler açık giyinmem yasak (dekolte filan yani). Gerçi ailesi de öyle olduğundan karışamıyorum. Ben ne yapim şimdi? Seninki psikopatsa benimki ne? asdfg
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu vermemsi sıkıntı. İyi yapmışsın boşver seni kuşkuya sokup canını sıkmaya ne hakkı var. Vermiyorsa demekki var bir b*k.
09 Yorumla- +1 yıl
Sen onun sevgilisiysen seninle de paylaşmalı sıkıntısını bostan korkuluğu değilsin ki. Böyle yapması yanlış diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Eğer çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorsan yani bişey çevirdiğini düşünmüyorsan burnunu sürttür biraz, telefon göstermemek neymiş anlasın, ikinci kez böyle bişey yapmayacağına emin ol ve sonra konuş derim ben :)
- +1 yıl
Valla 1 2 saati geçtiyse ver istersen anlamıştır esekliğini herhalde :) sonra trip atıcaksın diye kaçırma çocuğu :)
- +1 yıl
seni ikna edebilirse ne ala yoksa kuşkuyla devam etmek cok zor olur
+1 yılYakında internetten whatsapp / kullanıcı kontrolü yapılacakmış kızlar hadi gözünüz aydın :) - Beyler biz napalım kara kara düşünelim mi :))
Ya bu şekilde biten ilişkileri gördükçe gerçekten güven denilen duygunun da intihara doğru yol aldığını görüyorum..04 Yorumla- +1 yıl
Telefon dışında internet browser'ından kontrolü - e-mail gibi düşünebilirsin.
- +1 yıl
senin için evet :)
Birşek zorla ite kalka olucaksa olmasın.
Bunları soruyorsan birşeyler var belli. Bence boşuna emek harcama.
Ask zoru sever ama karşılıklı olması lazım tek taraflı olunca biter gider.
Seven kıymet bilen biri değil anladığım kadarıyla.03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Whatsappta cevrimici olmak kizlarla asna fisne yapiyor olmak demek degildir..
08 Yorumla- +1 yıl
Ne mantıklı cvplar veriyorsun cidden çok beyendim @barraquda :))
+1 yılsürekli online ise ilk mesajı atan bir çok hatun a cevap veryiordur zaten. sen hiç sıkma canını. mesaj atmamaya devam et çocuğunda kafasını karıştırma adam yoğun çünkü.
12 Yorumla- +1 yıl
dost acı söyler. ^^
+1 yılİlk mesaji bekleyen hatun :D
https://i.hizliresim.com/pRP3NL.jpg21 YorumlaKesin seni kıskandırmak için yapıyor. Lise yıllarında bende kıllık olsun diye çevrimiçi takılırdım :D
01 Yorumla
+1 yılbunun sonu selamet değildir...
Ben hiç ilk mesajı atmam demişsin ya...
buna diycek tek bişi var... KIZIM SEN KİMSİN YAAAAAA... !!!20 YorumlaSevgilimle bu sosyal ortam yüzünden çok kavga ederdik. Facebook'u dondurduk telefonlarımızdan whatsapp'ı kaldırdık. Sadece telefondan konuşuyoruz ve mesajlaşıyoruz en sağlıklısı.
013 Yorumla
+1 yılSen diliyle değil ben diliyle konuş mesela "sen çok uzuyorsun beni degerimi bilmiyosun" demek yerine "ben cok üzülüyorum sen boyle davranınca benim uzulmemi istemezsin değilmi? " de.
02 Yorumla- +1 yıl
Beyne bak beynee.. Korkulur sizden!!!
Sen çevrimiçi ben çevrimiçi yazsana canımın içi yaz gönder :P
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılabilerini topla atlayın bir arabaya... evinin önünden geçerken camları makineli tüfekle tarayın... msjı alır o
11 Yorumla güvenmeme olayın için çok kaybedersin.
Çocuk içinde salakmış senin gibi bir güzel bayanı neden incitir ki insan01 Yorumlabir kerecik yazsan bişey olmaz ilk ve son olsun hadi :)
05 YorumlaBelki de yazismiyo ama sen sinir ol. diye cevrimici duruyo. Ugrasma bence kendiliginden donmesini bekle
01 Yorumla
+1 yılhttps://web.whatsapp.com/
sürekli çevri içi gösterir02 Yorumla- +1 yıl
olabilir
Trip atan kız ve erkek tayfasından nefret ediyorum. Tiksinç.
02 Yorumla
+1 yılVlla o cocuk benzinci gibi 7/24 Açık ama yinede sen bilirsin kanka
07 Yorumla- +1 yıl
seviyosan konuş muhtar
- +1 yıl
öyle hafız
- +1 yıl
sabaha kadar gider bu baboli
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. eğer sevgilinse at o ilk mesajı. kızdırdıysan ve hala atmıyosan terket burayı.
010 Yorumla
+1 yılSenin gibi tatli bir kizi da aldatiosa.. Bu dünyanın çivisi cikmistir haci... Kesinlikle yavsamiorum saf düşüncem..
01 YorumlaAyrilmadiniz sadece kusssunuz? sorun ne ki? eger buyuk bir sorun yoksa atin nolucak
00 Yorumlaşu ilk mesaj olayı bende de var ama sadece ilk mesajlaşmada :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni sinir etmek için yapıyor , düşme bu numaralara
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen trip atacaksın ya da dayanamayıp yazarsın üste çıkar relax ol
Cevap sahibi+1 yılyazarsa döşe tribi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDİP BOYAN GELMİŞ CANISI BELKİ BU YÜZDEN YAZMIYORDUR.
01 Yorumlasen sadrazamin kizimisin ki ilk mesaji hic sen atmiyorsun soyle bakeem civciv
04 Yorumla
+1 yılOetaligi hem dalavereye ver, hem suclu hem guclu. Delirmeye devam et haketmissin
11 Yorumlaseni sinir etmek için yapıyor olabilir sinirlenme hemen
01 Yorumla
+1 yılSarji, internet paketi bitmez mi bir adamin :) Birde sana yazmiyor :) Nerden baksan dayaklik :)
08 Yorumla- +1 yıl
İlk mesaji sen atsan nasıl olur? Neden denemiyorsun?
- +1 yıl
Okudum onun için diyorum zaten. Herseyi karsidan beklemek yalnis.
- +1 yıl
Eminim net :) Ama yol vermeseydin iyiydi.. kimbilir ne haldedir..
- +1 yıl
Erkekler aglar tabi
+1 yılGüvenmiyorsan sevemezsin ilk önce erkeğinizin poposuna tekmeyi basıyorsunuz , yeni gelişmiş versiyonunu google playden indiriyorsunuz gizem hanım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sana şahane tavsiyem olacak ancak önce benim ksde ki son sorumu cevaplandırırsan :)
02 Yorumla
+1 yılAman aman atsang ölürsün ilk adımı, Arkadaşlarıyla konuşuyodur.
03 Yorumla- +1 yıl
Geber :D ne çektiriyonuz be...
+1 yılEgonu biraz yerlere al mesaj at. hem suclusun hem. güçlü
03 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç ilk mesajı atmam = Ego
Bu yaşta ögretmeyelim
+1 yılWhatsapp Screenshot'ını iste emin ol ki kızlarla konuşmalarını silmiştir eğer hiç kız konuşması yoksa banko aldatma meyilleri
01 YorumlaSen cevrimici ben cevrimici neden yazmiyon be canimin iciii de belio yazar :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Ya böyle saçma şeyler görmek den böööö geldi agd siniz tam
05 Yorumla
+1 yılSen girme whatsapp'a 1 2 gün o merak etsin ne işle mesgul diye ;)
05 Yorumla- +1 yıl
Cumartesi gününe kadar whatsapp a girme aradaki değişikliği gör diye diyorum
- +1 yıl
Hiç bir şey yapma sen dedigimi yap biraz ayar et değerini anlasin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye ilk mesaj atmiyon sen ulasilmaz anzer balimisin kendin kasiniyon bu kafayla daha cok ıskalarsin hayati :))
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIlk mesaj atan olmassan hic mesaj atilan olmassin durum bu :)))
Cevap sahibi+1 yılSen simdi bir mesaj cek ona :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılO evreyi bilirim knka çevrimiçi dir ama sana yazmaz km bilir başasyla neler konışuyordur düşün babam düşün
01 YorumlaAt bir ilk yapda canım
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılAŞIN BUNLARIIIIII ERGEN MİSİNİZ YAAAA
05 Yorumla- +1 yıl
valla kendimi avutuyorum ben de aynıyım :D telefonu vermiyorsa bir şey sakladığındanfır elbette ama aldatıyor değildir belki utanıyorr birşeylerden
- +1 yıl
kıza attığı mesajlardan belki ne bileyim p*rno falan izliyorsa :D belki bilemem hiç ya
+1 yılS. ktret bacım oda aptallığına yansın
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Oda senden bekliyordur belki
01 YorumlaSana bakiyordur sende cevrimicimisin diye
03 YorumlaBoş beleş işler yapıyorsunuz Başka birşey değil.
13 Yorumla
+1 yılBu whatsapp çok kişinin yuvasını yıkıcak
01 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşlarıyla da konuşuyor olabilir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kontrol ediyodur:)
01 Yorumlaİlk mesajı atmazsan birileri mutlaka atar kural bu
01 Yorumla
+1 yılManitalara yazıyordur kesin.
04 Yorumla- +1 yıl
Senin ruhun duymaz ki :)
- +1 yıl
Ohoo şimdi ne manitalar ne manitalar fdjghdfjk
Gruptan cocuklarla konusuodur kesin :p
01 Yorumla"Çık l*n şurdan" de.
06 YorumlaSeni izliyordur kesin😑
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen onu hak etmiyorsun..
010 Yorumla- +1 yıl
valla bak git kendin gibi birini bul :)
- +1 yıl
biliyorum yapamazsında birbirinizi sinir edersiniz en azından haha :)
- +1 yıl
Çok garip bir insanım kabul. :) ben ölürsem başka biriyle evlenir misin dedim. Evlenemem kafayı yerim ömrümün sonuna kadar da evlenmem dedi. Saçmalama evlen niye evlenmiyosun dedim. Evlencen diye ikna ettim tamam dedi demek öyle dedim :D benim ölmemi bekliyosun yani rahatlayacan başkasıyla evlencen öyle mi dedim. En son evlenmem dedi bende ben ölürsem hayatına devam edebilecen yaşayacan yani diyip telefonu kapattım :D
- +1 yıl
haha 1 trilyon para verseler sana 1 ay dayanamam valla bak haha
- +1 yıl
birde paragöz çıktı ya hahha hiç pozitif özelliğin yok mu senin cocuğa acımaya başladım ::)
- +1 yıl
hiç olmazsa farkındasın :)
neyse hadi iyi geceler sana
Bosver engelle gitsin
02 Yorumla
+1 yılsevgilin değilse sanane
02 Yorumla- +1 yıl
ha o zaman öyle bir şey olamaz agzına ederim ben olsam
+1 yılYol buysa yanlış gitmiş
03 Yorumla- +1 yıl
Az zaman yani
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Nokta Koy Gonder :D Sovermiş Misali :D
06 YorumlaGuvenmemeye devam et 😉..
01 Yorumlasac seklini degistirerek baslayabilirsin mesela.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılİlk Mesaj Diye Bişey Mi Var :D
00 Yorumla banada öyle diyordu bir ara :))
09 YorumlaKızdırmışsan bir mesaj atmalısın bence
05 YorumlaMesaj at konuş
018 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler