Şahsen ben kendime yakıştıramam. İlgisiz kalıyorsam terk ederim kfkjf

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şahsen ben kendime yakıştıramam. İlgisiz kalıyorsam terk ederim kfkjf

İlgisizlik, ilişkiyi zorlayan en büyük düşmanlardan biri… Ama aldatmak, çözüm değil, sadece daha büyük bir yara açar.
Eğer bir ilişki içinde kendini değersiz, yalnız hissediyorsan, bunu konuşmak, hislerini paylaşmak en doğrusu. Aldatmak kısa vadede bir kaçış gibi görünse de aslında sorunları daha da büyütür.
Benim için önemli olan; iletişim ve saygı varsa, ilgisizlik bile üstesinden gelinir. Ama eğer yol tamamen kopmuşsa, aldatmak yerine, açıkça yolları ayırmak daha sağlıklı olur.
Yani ilgisizlik aldatmayı haklı çıkarmaz, sevgi ve saygı hala varsa, konuşmak her zaman ilk adım olmalı.
İlgisizlik can yakar, insanı içten içe tüketir ama aldatmak ne olursa olsun seçilecek bir yol olmaz. Çünkü kalbini birine verdiysen, yokluğuyla değil, varlığına olan inancınla durman gerekir. Sevgi sadece iyi günde değil, eksik anlarda da sınanır. O ilgi eksildiğinde konuşmak, anlatmak, mücadele etmek varken bir başkasına sığınmak; çözüm değil, kaçıştır. Benim için sadakat, karşımdaki hak etmediğinde bile kendime olan saygımdır. Aldatmak bir eylem değil, bir karakter zafiyetidir. Sevmediğimde giderim ama seviyorsam ne yaşanırsa yaşansın kalbimin sorumluluğunu başka kollara emanet etmem.
Merhaba,
Hayır çok saçma ki ihanetin her türlüsü...
İlgisizlik de ihanettir aşka ve sevgiye!
İlgisizlik varsa zaten biz yokuz demektir! 😅
Canları cehenneme 😅 yazmayı unutmuşum yahu yazmıştım oysa 😂
Heheeh 😂😅😂bende senden sonra fark ettim 😅gerçi acele ile yazmıştım 😅 siparişten yeni geldim filan 😅
Kapanış temizliği 😅 Napıyon nasılsın 😅
Hehehe 😅 gayet iyi görünüyorsun diyecektim ama birden fazlasısın yani üç beş kilodan bir şey olmaz diye düşünüyorum 😅
Sıkma canını 😅 Ben de almak istiyorum alamıyorum 😅 bana da bir 5 10 kilo lazım 😅 kartı bozuk olabilir 😂 iyiyim çok şükür şimdi işten çıkıyorum en sevdiğim şey işten çıkmak 😂
Orada birden yazıyor yanlış yazmış iyiden fazlası olacaktı 😅
MaşaAllah 8 kilo dile kolay ya keşke bana da olsa öyle bir şey 😅 teşekkür ederim senin güzelliğin 😅 vallahi benim kasları görenler korkuyor normal değil diyor 😅 benim her yanım kartı 😅 emek tası alın teri 😅 küçük ana kaslar vardı abiler diyordu bunlar ne sen normal değilsin diyorlardı bana 😅 spor düşünüyorum da şu an 10 saat çalışıyorum İş saati uymuyor yoksa salona gitmeyi düşünüyorum yani
Var var çokça 😂her gören seviyor sesle yazdırmıştım çok yanlış yazmış bazı şeyleri yoldaydım 😅sen kilo alsan da yakışır 😅 tatlılığın artar filan 😅 güzelliğin çoğalır 😅 güzellik çoğalır 😅
Ricalarımı iletiyorum 🌸
Yok ilgisiz kalsam aldatmam ama o kişide kalmaz hayatimda
Yani doğrusu o 😂
Yani kimse düşünmez tiss
😂😂
Tskrler 🌹🌹
Cevap
33Cevap
Karaktersiz değilim.
Asla öyle bir şey yapmam karakterime çok ters. Hiçbir aldatmanın sebebi olamaz, karakter meselesidir. adı üzerinde, aldatmak bir sahtekarlık eylemidir. sahtekarlığın ve kandırmanın gerekçesi olmaz. Kılıf bulmaya çalışmışlar adını da"ilgisizlik" koymuşlar
Görsel yanlış, o sağdaki kadın değil başka bir kadın. Daha genç ve güzel bir kadın ama tabii bir Shakira olamaz.
Ben kadınımı ilgisiz bırakmam gündüzleri elini gece belini
shakira gerçekten bu kaıdn i, çinmi aldatıldı
ben onu bunu bilmem shakira aldatılamaz :D gerçi artık aklımda tek bir kaıdn var minyon tatlı şirin vahşi kızıl saçlı :))
Hayır yapmam, ilgisizlik kötü bir şey herkes gibi beni de üzer, incitir ama böyle davranmam. Hele ki aldatmam. Bana göre saçma birinden ilgi görmedim diye neden başkasına ihtiyaç duyayım ki, ilgi vermiyorsa bende ilgilenmem.
Yorumları okuyorum da hiç kimse de 'gözünün yaşına bakmam aldatırım' dememiş :) ne kadar da gerçekçi bu aldatanlar nerede acaba marsta mı yaşıyor
Hayır, bunu yapan zihniyet yokusunu kişiler yapar. Bunun aksine sunuda yapanlar benim için aynı kulvarda olur , ayrılır ayrılmaz hemen yeni sevgili yeni ilişki.
Aldatmam. İlgisiz kalsam ya da ilgim azalırsa, soğursam direkt ayrılırım. Ayrıldıktan sonrada istediğim kişiyle olurum doğal olarak.
Aldatmak yerine onunla konuşurum. Her şeyi içimize atıp yanlış yollara sapmaktansa, dertlerimize çözüm aramak en doğrusu.
İlgisiz bırakma cüretini göstereni terkederim derhâl. Aldatmak kitabımda yazmaz fakat çok pis bedelini ödetirim.
O kadar karakterini kaybeden biri değilim. Normal hayatı daha naif yaşamaya çalışırken biri varken bunu yapmam. Kul hakkı ödenmez.
İlgisizlik aldatmaya sebepse aşk değil alışkanlık yaşanıyordur.. ilgi bekleyen değil bağ kuran değer verir...
Kadın seksilikte bir numara, çıtı pıtı, oynaklık desen of offf, sesi müko, zaten güzelliği de maşallah. Yani bilmiyorum ki neden aldatırsın.
ilgisizliğin çözümü aldatmak değil ayrılmalktır, kendine bunu yakıştiran acizdir zaten
Hayır, aldatmak karaktersizliktir. Terk ederim
Yahu aldatmaya ne gerek var.. ilgisiz bırakmışsa, önemsemiyorsa, umursamıyorsa direkt ayrılın yani..
hiç bir şekilde aldatmam
ilgisiz kalıyorsam ayrılırım
Aldatmam ben karakterliyim xd
Helalll kdkd
😄😄😄😄
İlgisiz kalırsam ayrılırım.
Seni destekliyorum ayrılırım. Ama lan pique lan mal lan dangoz o kadın kaç kişinin hayali biliyor musun? Aldattığı karıya bak hele yaw
hayır tabikide ama ilgisiz kalmakta istemezdim sonucta bi iliski var yani ayrılırım asiri ilgisizlik olsa ama yine hicbisekilde aldatmazdim
Çok ilgi görünce de tepeden bakmaya başlıyor kaçacak delik aramaya başlıyor karşı taraf
Aldatmak karaktersizlik, ilgi yetmiyorsa ayrılıp istediğini yapabilirsin
Onun ilgisizliği benim kalitemi düşürmez ki neden ben dusureyim 😄😅
Karakter yoksunu değiliz çok şükür
Hayirr ilgisini kazanmayi saglarim
İlgisiz kalıyorsam ayrılırım niye terk edeyim awk
Şutlarım xxd
Hayır tabiki ayrılırım
Karakter meselesi aldatmam
Yani ilgi önemli
Aldatmam, kırmızı çizgim
Shakira da aldatılmak mal pqiue midir nedir
Aldatmam ama ayrılırım