bir erkek düşünün olgun 30 yaşlarında artık ergen değil anlicanız bir kadınla ilişkisi vardı ama onu sevmiyor
o kadın ona seni özledim dese iticim bulur hisleri mi depreşir
o kadın ona seni özledim dese iticim bulur hisleri mi depreşir
Cevap
9Cevap
Erkek değilim onlar gibi düşünemem ama hiç bir şey hissetmediğin kişiden gelen ilgi alaka 0 etki yaratır bende
boş ver yaa düşünme olur öyle şeyler ikinizi birden götürür işte olgun çünkü 😂😂😂
Benim depreşirdi ama tabi gözümden düşen bir kadın bunu demişse gram değişim olmazdı
Seks yapmak istediğini düşünüyorum ve evet doğru çıkıyor, seks yapıp tekrar gönderiyorum. Çünkü onunla ilişki yaşamayacağı mı o da biliyor.
ne?
Benim ex 2-3 ayda bir özledim mesajı atıyor ve buluşup seks yapıyoruz.
bizim ilişki öyle değil çok şükür
o yüzden ne hisseder diye düşünüyorum
Hafif kalp çarpıntısı hisseder orası garanti ama sonuçsuz kalabilir. Sen at madem, tepki gelmezse bile 2 gün sonra tekrar at.
niye 2 gün sonra birdaha yazıyorum 😂
ezik duruma düşmek için mi
İlk başta gurur falan yapar da o yüzden, m*llık yapar ve sen ezik duruma düşmesin, kafanda kuruyorsun.
Adamin egosu yukselir
:)))) gelir atlar sonra isine bakar
Ben olsam itici bulmam gel sevişelim derim hatta
sadece sevişmek için kullanırsın öylemi?
Dönemi kötüyse istekliyse arzular bence
Sevmezken niye çekici gelsin
hoşuna gider tabi
ama kadını sevmiyor
Bu ayrılık nedenine ve kişiye bağlı
Hiçbir şey hissetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda erkek, ilişkiye ve kadına olan hislerine göre farklı tepkiler verebilir. Eğer kadına karşı bir sevgisi ya da bağı kalmamışsa, bu sözler ona fazla bir şey hissettirmeyebilir ve hatta biraz rahatsız edici bile bulabilir. Ama içinde bir yerde hala hafif de olsa bir yakınlık hissediyorsa, belki duygusal bir düşünceye dalabilir. Ama genel olarak bir bağ yoksa "özledim" itici görünebilir çünkü karşılıklı duygular eksik 🫠. Bireyden bireye durum değişir, tatlım! 🌟