Flörtmü yoksa öylesine mi?

Benim 6 ay önce burada laylasmdm ki isşden ayrilmsdm ama yine aklimdan cikmior erkek. falan ilgi acligi herlade cunki o cok ilgi gosteryrdi. durduk yere. işden ayrldm sabahbuyaninca ilk o aklima geliordu atlatamiordum bj durumu neyse. Uzerinden 6ay geçti bana instgram yazio begenior durduk yere bianda biz konustuk 2 gün icinde bana hayatini anlatdi ne zorluklar cektgini askin ikinci plana atdgni falan ailesini falan herseyini dedi. Sonra benden nasil erkeklerden hoslanyrsn falan sorular sordu. boyle konusduk. Sonra eski sevgilerden flortden bahsetdi , benimkileride sordu. 1hafta oldu arasira ama sanki yillardr arkadsz gibi icini doktu herseyini biliorum yani. Dün bana dior ki hic ask olmadm ya da oldmda anlamadim hissizim diorum eski sevgilinden niye ayrldin dior maksad yokdu yani sadece yasiyordu mesela spor yapicam , okuyucam, doktor olmak istyrm ve s demuordu maksaddszdi ve oyuzden ayrldm. Neyse dün flortlerinden bahs etdi fotosjnu atdi diorsum unutmamssn fotosu saklamssn dior okuyorum buda ayniydi ordan kaldi dior 18yasindaydym ilk askmmi ne anlamadim falan. anlamuorum ya sizce aşık olan ya da tanışmak isteyen bir şahıs eskilerden bukadar detaylı konuşur mu?

Flörtmü yoksa öylesine mi?