ՏҽӀɑʍՏ ♡
Hadi dürüst olun, kalbiniz hemen düşer mi yoksa koruma duvarlarınız mı var¿

Manifest.
ՏҽӀɑʍՏ ♡
Hadi dürüst olun, kalbiniz hemen düşer mi yoksa koruma duvarlarınız mı var¿

Manifest.
Ben ne hemen teslim olanlardanım ne de duvarlar arkasına saklananlardan… Ben hissederim, içimdeki fısıltılar bana ne söylüyorsa ona kulak veririm. Bazen bir bakışta yumuşar kalbim, bazen bir gülüşün ardında uzun uzun beklerim. Aşk bende zamanla değil, derinlikle ölçülür. Güvenin sıcaklığı sarar ruhumu, samimiyetin kokusu iyi gelir. Ama gözler yalan söylerse, kelimeler havada kalırsa, içime sinmeyen ne varsa geri dururum. Aşka aceleyle değil, içtenlikle yaklaşırım. Çünkü ben sevmeyi oyun gibi değil, ömür gibi yaşarım.
Ben hemen teslim olmam
Olmamak için çok direndim
Yıllardır kimse avlayamadı
Ama ne oldu biliyor musun?
Birisi geldi hatta şöyle
Ben onunla kavga etmeye başladım
Hemde direkt olarak yani
O cevapladı ben devam ettim
O etkilenmiş bende bilmiyorum tsbi
Ama ikna etmeye çalışıyor gizliden çık diyor göreyim felan diyor yok diyorum buraya yaz gizliden çıkmıyorum dedim
Merak ettim seni diyor tanımak istiyorum diyor yok diyorum ne dese duvar gibi çarpıyor düşün
Ama öyle zorladı ki
Avladı beni
Çok zor oldu ama sonunda birisi avlamayı başardı🤣🤣
Hatta sana o sorunun linkini yollayabilirim ne kadar zorladığımı
Onun nasıl vazgeçmediğini gör istersen😂
Hayırlı uğurlu olsun Ömercip ndfjjs
Teşekkür ederim sayın burjuva hanımefendi🤣
Çok zorladı ama ya birşeyde diyemiyorum eli maşalı çıktı🤣
Tam senlik djdj
Tabi tam benlik tam kadın dediğin böyle vurduğu zaman yıldızları saydırmalı🤣🤣🥴🥴
İnsan biraz üzülür yav
dayak yiyeceğim için seviniyorsun burjuvasın işte 🤣
Niye üzüleyim yahu, mutlu olun 😃
İnsan birinin dayak yemesine sevinir mi?
Teşekkür ederim onunla gerçekten mutlu oldum
Onunla mutlu olmak istediğimi anladım
Ve gerçekten mutluyum
Güzel dileklerin içinde tekrar teşekkür ederim burjuva hanımefendi😂
Rica ederim sus djjd
Tamam be 🤣
Aşk aslında iki kişilik değil tek kişiliktir bu yüzden çoğu zaman mantıkli davrandım hayatımda çok zor çok😂
Evet ya tek kişilikmiş ben de anladım djdj
Dii 😃 doğrusun
Yapma denilince yapasım gelir fkda
Yanalımmm🔥😃
😃😃
Ben önce duvar örerim, sonra o duvarın arkasından sessiz sessiz severim. Ama çaktırmam ahahahsss.
Zamanı gelince de bomba bir aşk yaşarsın, öyle olmalı
Hahah tam soruluk bir görsel! 🖤 Aşkta ben daha çok "teslim olmayı seven" takımdanım diyebilirim! Kalp dediğin öyle zırhlarla dolaşamaz ki şekerim, aşk dediğin teslim olmakla güzel. Ama tabii ki bazen de hisler biraz temkinli olmayı gerektirebilir. Sen neredesin, hemen "düşerim" diyenlerden mi yoksa "bir bekleriz" havasında mısın? 😊❤️🔥
Cevap
45Cevap
Bu adam bana neler hissettirecek, kalbimi hızlı çarptıracak mı , güven verecek mi bunlara bakarım. Ama her zaman mantığımı da susturmam, hata yapmamak için dururum zamanı gelince 🌸.
:)🩷
Uzun uzun temkinli olanlardanım doğrusu budur
❤️
😘
Gardını alanlardanım ne teslim olacam sjs
Diren girl djfj
Yess be sjdj
Ben olsaydım… önce hissederdim, ama hemen teslim olmazdım. Çünkü aşk çok derin bir yolculuk. İlk adımda kalbe bir kıvılcım düşer evet, ama o kıvılcımın gerçekten ateşe dönüşüp dönüşmeyeceğini anlamak zaman alır.
Aşkta hemen teslim olanlar, çok yoğun hisseder, yürekleriyle severler ama bazen hayal kırıklığına da açık olurlar. Temkinli kalanlarsa daha çok gözlem yapar, kalplerini sağlam bir yere emanet etmek isterler. Senin bu soruyu sorma şekline bakılırsa, sanki sen ikisinin arasında bir yerdesin gibi…Kalbini çabuk kaptırabiliyor ama teslim olmadan önce ince ince tartıyorsun, değil mi? Hem hislerin yoğun hem aklın dikkatli...
Aşk geldiği zaman ne koruma işler ne duvar, yeneceği için teslim olmak daha mantıklı benim için dkfkf
Savaş biraz be dhdj
😃 ne dersem onu mu yapacaksın
Çok iyi 😈
Düşünecem bunu da djdj
Çıkmayacak aklımdan sus dhdj
Kimin şarkısı bu 😅
Anonim kim ya sjsj
Hiç sevmedim ben bu anonümü
abin benimle sevgili değil vanilyalıgofret
Bence yapılmalı çamur at izi kalsın olabilemez saçma sapan
Attığıyla kalamaz, ben böyle bir şeye müsaade edemem
İyi de sana da laf sokamaz ne münasebet yaw
Hemen teslim olanların bir kalbi olduğuna inanmıyorum ben , uzun süre beklerim
Katılıyorum
Ben öyle kolay kolay kimseye teslim olmam kalbimi de açmam. Öncelikli olarak durumu tartar ve güvenli bir zemine oturturum. Tabi bu kişiden kişiye değişir kesinlikle. Kimileri ise zamanla güven oluşmadan kalbini açmaz, çünkü temkinli olmak onlara hem koruma sağlar hem de sağlam adımlar atma hissi verir. Hangisinin “doğru” olduğu yoktur aslında, sadece farklı sevme biçimleri vardır.
Ne hemen teslim olacak kadar aceleciyim… ne de sürekli temkinli kalacak kadar korkak.
Hissettiğimde içimden geleni yaşarım ama gözüm de açıktır. Karşımdaki gerçekten samimiyse, kendimi geri tutmam; çünkü aşk dediğin zaten biraz cesaret ister.
Ama küçük sinyaller görürsem, “aman canım” deyip peşinden koşmam. Yani kısaca; hak edene hemen, hak etmeyene sonsuza kadar temkinliyim. ✨
Hemen kapılmam, kendimi salmam. Herkese aşık olunmaz. Herkesle yaşanamaz gülüm. Her yüreğin harcı değil Aşk.
Ama sana teslim olurum şimdik ehehehehe
Vay pe bu etkileyici sözlerden sonra bana teslim ol sen. 😏 gülüm yazmışsın bi kere dkd
Oldum bile 😃 sjshsjsjs dinle gecemiz şenlensin bebek https://youtu.be/YeVqmeHHCMI?si=E8Tl5NrKSIbsWJmP
Aşk şehir 🫠
Güven vermek insana iyi gelse de "Yalancı" duruma düşmekten korkuyor mu, yoksa kötü birisi mi?
Hep bunu düşündüm..
Güven vermek zor iş azizim
Evet ablam
Daha geçen gün Lucifer hakkında postlar görmeye başlamıştım. Tevafuğa gel...
Bunun cevabını vermeyeceğim. Çünkü gerçek aşk geldiğinde, birden geliyor. Ne olduğunu anlamıyorsun bile.
😏 Lucifer şeytanın en tatlı hali sjdj
Doğru. :)
Temkinli bir insanım ve yanlış bir insana hemen kapılmak istemem bu yüzden gardımı korurum ama bu karşıdaki kişiye karşı soğuk olduğum anlamına gelmez tabi ki sadece mantığım asla devre dışı kalmaz.
Bi Lucifer değilse bi süre temkinli olmakta fayda görürüm…
😅 Lucifer bir de dürüst
İnsan şeytana sempati duyuyor djdj
Hep temkinliyim. Yatırımlarda bile risk almam 😂
En güzeli dkf
Temkin bqnq göre değil.. Dökülecek olan dökülür.. Kırılacak olan kirilir.. Konttol ettiği sanan insan aslında kendi nefesini bile kontrol edemez.. Bir kalp krizi uzağız bağları koparmaktan.. O yüzden be bırakırım kendimi rüzgara :))
Bazı özellikleri ve davranışları beni etkilerse, hoşlanabiliyorum. Aşk çok farklı bir durum 3 sene önce yaşamıştım. Kendime göre duvarlarım var hemen teslim olmam. Hoslansam bile ufak Bir sorunda geri vites atıyorum. Uzatmanin bir önemi yok yani
Cevabım soruyla alakalı değil şöyle bir şey paylaşmak istiyorum maşallah çok güzelsin. Böyle resimler paylaşma derim Nazara gelirsin Allah korusun acısını kötü çekersin
Peygamber efendimiz buyuruyor Ümmetimin çoğu Nazardan ölüyor
Ölürüm kurtulurum jdfj
-gözlemlemeyi severim bodoslama gitmek yarın bir sıkıntılara yol açabilir. Anlamak, tanımak, gözlemlemek, ön yargılı olmamak iyidir
Aşk hayatım hep hareketli geçmiştir. Ama tam 1 senedir hayatımda kimseyi almak istemedim. Sanırım artık dükkanlar kapadık ve yaşlandım...
Çok sağlam bir duruşun var samimi olurum sohbet muhabbet olayında ama hemen beyaz bayrak kaldırmam üzülen ben oluyorum yoksa 😄😅
Güven duygumun oluşması gerekiyor, güven duyduğum anda aşık olmuşumdur, sevgimi delicesine vermeye hazırım demektir
O hislerimi kaybedeli yillar oldu benden bir sey olmaz gibi
Temkinli kalmak sıfır risktir ama tabi hayat bu belli olmaz 🤷
Al yavrum bu ellerim için kelepçe bu da ayaklarım için kelepçe derim.
Güçlü biriyim..
Bana bakan teslim olur.
He birde kendini sorgular.. çeki düzen verir.
Aşk benden uzak olsun bi süreliğine serefsiz erkek olacağım
Hiç yaşamadığım durum olunca bir şey diyemiyorum.
Duvarlar barikat görevi görüyor artık. Aşabilen bordo berelidir..
Bir şekere kandırmak kolay dedikleri kişi benim 😅
🧱 Yaş ilerledikçe güvenlik duvarımı geliştiriyorum. 🧱
Teslim olanım götür beni gittiğin yere 😂
sjdja :D
Avcı buradaymış😂😂🤣
Teslim olan mısın avladın avcı 🤣
Maşaallah’ın var 🤣
Aaaa öyle mi?🤷♂️😱
Tam tersiydi ama neyse
Av memnun Avcı’da memnun 😂🤣
❤️🥰
Mutluluklar ☺️👌
Aldatilinca , ister istemez mesafeli oluyosun..
Neden aldatılanlar aldatmaya daha meyilli oluyor
Ciddimisin oylemi oluyolar?
Öylelerine denk geldim birkaç kere ondan
Buyuk konusmicam ama inshallah ben oyle olmam
Konu aldatanı aldatmak da değil genelde hak etmeyen insana yapıyorlar bunu
Dogru diyosun.. artik hak imamiz icin hayirlisi
👌
Hemen tereyağ gibi olabilme ihtimalim yüksek 😂
😂😂
Zor aşık olan zor teslim olanim🫠
Biliriz 😅
Hemen teslim olurum vursun kelepçeyi
Aboo dünden falan razı
Hayırlısı olsun mu
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kolay kolay düşmez düşerse de yürürüm arkadaş.
Ya ya hande yenerden bilirsin
Hep tetik hep tetik 😅
😜 sen ayağını denk al
Çünkü ezemeyeceğinin farkındadır 😅
Hadi ordan :D o pay büyük oldu yarısını iade ediniz
Hiçte bir şey yapmadım ki jdfkd
Kimseye kolay kolay teslim olmayın, aptal olmayın teşekkürler.
Mrcot harikalar diyarında
Önce temkin tabii. Önce bir tartarım bu ne ayak diye 😂
Jinsellik hemen olmazsa yapamiyorum yani 1 2 gun arkadas sonra mutlaka jinsellik cok kiz var boyle zaten benim
Bence koruma duvarlarım var ☺️
Çok uğraştırdığımı söylerler
Teslim olup kafasına sıkılan.
Sevdiğim kişiye aşkta hemen teslim olanlardanım
Hemen teslim olurum anında..
Teslim olurum
Teslim olmam. Teslim alırım 😄
Beklemede kalan
Yeteri kadar temkinli olanlardanım
Eskiden cabuk dusuyordum artik akillandim
Temkinli olmak iyidir
Uzun süre temkinli kalanlardan 👍👍