Eski sevgilim pişman olur mu bana yazar mı?

Biz 2 aylık bir ilişki yaşadık ama hergün beraberdik ondan öncesinde de 3 aylık tanışıyorduk ilişkimiz boyunca her şey çok güzeldi hergün beni işten alırdı eve bırakırdı çiçekler hediyeler falan her şey çok güzeldi tam bir ölüm olarak kayıp yaşadıktan sonraki duygusal boşluğumda gelmişti istemiyordum aslında ama zaman geçirmek iyi geliyordu diye devam ettim sonrasında sevgili olduk benim yaşadığım yerde üni okuyordu memleketine gidene kadar her şey güzeldi ilk defa biriyle yaşadığım özel şeyler oldu aramızda sonra gidince ilgisi azalmaya başladı hep orada iyi olmadığını söyledi ailesinin yanında iyi değilmiş onlarla arası iyi değilmiş senle alakalı değil diyordu ama bizim ilişkimiz etkileniyordu sonra eski sevgilisine yazdığını anladın durup dururken dedim sen bir kızla konuşuyorsun diye yok falan dedi ama en sonunda itiraf etti yok travma yaşamıştım onda niye bir anda gitti onu sordum falan ben çok üzüldüm çok ağladım sonra çözdük o meseleyi ardından arkadaş kalmak istedi ya da ara mı versek dedi uzakta olunca uzaklaşmış gibi hissediyorum dedi ben yine üzülünce vazgeçti o akşam en son benden evlilik beklentin var sandım bana da kızı oyalama dediler o yüzden ya evlenmiyceksek birbirimizi oyalıyor muyuz diye düşünüp stres oldum dedi bende senden öyle beklentim yok dedim2 ay sonra okullar açılınca tekrar gelecek gelince her şey yine çok güzel olacak diyordu şu 2 ay şöyle bir geçsin falan dediama tam ertesi gün görüntülü konuşurken anladım bir kızla konuştuğunu sordum falan sırıtarak ne alakası var falan dedi ben bilerek belli ettiğini düşünüyorum canı sıkılıyormuş arkadaşıymış sevgilin olduğunu söyledin mi dedim sırıtıyor tavana falan bakıyor dalga geçer gibi ben de artık bir ilişkin yok öylesine takılıyoruz ondan sonra istediğinle konuş ama ben de konuşursam karışamazsın dedim yok falan dedi o gün işteydim tüm gün peşimden koştu sürekli aradı mesaj attı özledim ben bir şey yapmadım arkadaşım sadecefalan diye biraz uçkuruna düşkün bir tip galiba ben bunu şimdi anladım ve orada muhtemelen bir kızla konuşuyor sonra biz birkaç gün konuşmadık ben aradım açtı gülüyor Öpücük atıyor falan hiçbir şey yokmuş gibi konuşmamız lazım dedim akşama akşam olunca yazdı aradı açtım ama biz konuşamadık o gün benim erken Uyumam gerekiyordu sonraki gün ben yine dayanamayıp yazdım konuşalım akşama cevap vermedi aradım açmadı meşgule attı ve beni umursamaz tavırlı tamam konuşuruz falan yazdı ben o an bi kendime geldim baştaki rollerimiz değişmişti akşam aramadım o da aramadı en son dün hiç konuşamadık ve ben numarasını sildim takipten falan çıktım farketti mi bilmiyorum ama umrunda bile olmadı galiba anladığım şey o orada kızlarla takılmak istedi bu süredede bana karışma ben tekrar yanına gelince yine senle takılırım falan istiyordu herhalde kırıldım canım yandı ama sevdiğimi çok hissetmiyorum daha çok yaptıklarını hazmedemiyorum bir de çok alışmıştım ama hiçbirşekide iletişime geçmiycem kendi yoluma bakıcsm onu unutmaya çalışıcam ilişki boyunca da ben onunla ciddi bir ilişki düşünmüyordum bundan olmaz diyordum ona rağmen bırakamadım alıştığım için şimdi bu buraya geldiğinde yazar mı ya da pişman olur mu sizce ona geri dönmek için değil yazdığında aynı umursamazlığı ben göstermek istiyorum ona aklına gelir mi yani özler mi pişman olur mı yazar mı bilmiyorum ne diyorsunuz

Eski sevgilim pişman olur mu bana yazar mı?