morali baya bozuk ne desem batıyor
bende flört etmeden ne konuşacağımı bilemedim neler konuşabiliriz sizce
bende flört etmeden ne konuşacağımı bilemedim neler konuşabiliriz sizce
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Konuşacak bir şey var mı ki konuşmaya bile gerek yok
öyle gerekiyor şu an. ne konuşulur
Bilmem konuşma başkasın ortaya bir konu çıkar herhalde
Ne desen batıyorsa bi şey deme şımartmayın şu erkekleri sfghjkk
şımartılmaya ihtiyacı var ama yazık adama
Eski sevgiliyle konuşulmaz
Küfredilip engellenir
Bir daha asla konuşulmaz
nasıl bir insan olduğuna bağlı bence
eski günlerin bi hatrı vardır her zaman
Eski sevgiliyle konuşulmaz. Hele bir şeyler yaşandıysa. Çünkü ne olursa olsun konu geçmişe döner…
Eski sevgili ile konuşulur mu
neden olmasın
O zaman niye eski
öyle gerekti sadece benim elimde olan bir şey değil maalesef
Sıkıntısı ne o mu yazdı
hayır ben. o yazacak durumda değil
Morali bozuk olduğunu nerden anladın
eski sevgili diyoruz nerden anladın diyorsun
sen kimsin çıksana bi
tanıdık mısın yoksa
18-24 yaş tanıdığım yok benim
peki yine de çıkabilirsin
Niye merak ettin
Sevgilin buradan biri mi
senin kim oldugunu merak etmem sevgilimle nasıl alakalı anlamadım
Bak bakalım
baktım teşekkürler
Adam iyi biriyse git konuş ne söylediğinin bir önemi yok
özünde iyi biri ama ruhsal olarak kötü şu an
konuşmaya çalışıyorum işte ama saçma oluyor
Ruhsal olarak ne sıkıntısı. Var siz yeni mi ayrıldınız
1 ay oldu olacak anlatım işte
Bu yazma ilişki ile ilgili ise ve senin ona ilgin kalmadıysa ona daha çok zarar verirsin ama ilgin var ise hala bir şey olabilir diyorsan umut olur ona anca
ya yok mesele çok farklı
ona kesinlikle umut olmaz ayrılmak isteyen o zaten
ve ayrıca arkadaşça yazmak istiyorum sadece bulanıma girmemesi için.. ilgim olsa da o yönde bir şey yapmam yani
Çok düşünceli birisin sanırım keşke herkes senin gibi düşünceli olsa ilişki bitmiş olabilir ama konuşmak çok doğal bir şey her konuşma karşıdakine ilişki için umut verir diye de bir şey yok iyi biten bir şey iyiliklerle de devam ederse insanlar başka ilişkilerinde travma yaşamazlar
genel olarak bu düşüncede değilim iyi olmasını istiyorum sadece ama elimden hiç bir şey gelmiyor
o yüzden soruyorum işte ne konuşulur nasıl mevzulara gireyim?
Mevzu önemli değil ki karşındaki art niyetli biri olmadığı sürece ne konuşsan ona bal gibi gelir zaten
ya tatlım anlasana gelmiyor işte bunalımda gibi düşün
neyse ya ben bi şekilde konu bulcam artık napim
Bak bende bunalıma girdim sevdiğim kişi beni 2 ay önce bıraktı hep ben dönsün benimle ne olursa olsun tekrar konuşsun diye koşturdum o hep olmaz dedi benden korktu benden korkması beni daha çok bunalıma soktu ilgilenmesi değil ben senden korkmuyorum tamam seni sevmiyorum içimde bir şey de olmuyor ama sen de içindeki bunalımı beraber atlatalım deseydi o bile yeterli olurdu benim için
üzüldüm senin adına umarım atlatırsın
bizde durum farklı o sevmiyor beni ama yine de insan oldugumdan mutlu olmasını isterim elimden geleni de yaparım ama bir şey de gelmiyor işte çözemem sorunlarını.. konuşmakta pek istemiyor bende bunalımdayken istemiyorum yani normal bakalım ne olacak
O zaman ona ve kendine yapabileceğin tek şey dua etmen başka bir şey gelmez çünkü elinden
aynen öyle
teşekkürler yorumun için
Rica ederim birde şu var kendini düşün bence birazda eski de kalmak da kötü bir şey aslında o bunalımda görüyorsun ama zamanla sende bunalıma girersin
Eski güzel anılar
onları duymak istemiyorsa? başka ne konuşulur
Hmm bunları konuşmak istemiyorsa ne bilim zor gibi
Konuşulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hooop hemen sakin bir köşeye geçelim birlikte, durumu çözelim 😊 Morali bozuksa öncelikle empati zamanı! Ona nasılsın, iyi misin gibi içten bir soru ile başla. Hislerini anlamaya çalış ve nazik ol. Hangi konuda kendini kötü hissettiğini anlatmak isterse, kesinlikle dinle ve destekle. Bazen sadece iyi bir dinleyici olmak bile büyük bir fark yaratır 💖.
Flört konusunu da bir kenara bırak şimdilik, çünkü duygusal bir boşlukta flörtleşmek istemeyebilir, yanlış algılanabilir. Eski günlerle bağlantı kurabileceğiniz tatlı bir anıdan da bahsedebilirsin, ortamı biraz ısıtabilir. Hadi bakalım, güzelliklerle dolsun sohbetiniz 🦋!