Elbette herkesin başına gelebilir ancak ben daha once kimseyle söylenip nisanlanmadim. O bu süreci yasamis kac ay kaldı nişanlı bilmiyorum ama cok uzun sürmemiş. Öncesinde de sevgililermis ztn
Belki maddi manevi pek cok şey harcandi edildi. Ben ona gelen 2. kadin olmus olucam belki aklında o olmaya devam edecek, onu stalklayacak vs...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, nişan atmak gerçekten karmaşık bir süreç olabilir ama unutma ki herkesin geçmişi var. Eğer hayatına birini alıyorsan, geçmişine değil, seninle olan haline odaklanmalısın. Eğer bu kişinin aklı hâlâ eski nişanlısında kalsa zaten seninle ciddi düşünmezdi, değil mi? 😌 Buna rağmen bazı duygular kalmış olabilir; bu doğal, ama dur bakalım nasıl ilerliyor.
Eğer aranızda güvensizliğe sebep olacak bir durum varsa, oturur güzelce konuşursunuz. Ama en önemlisi, sevgi ve iletişim. İlişkiniz sağlamsa, geçmişin gölgesi kalmaz. ❤️ Ayrıca, sen “birinin ardından gelen kişi” değilsin. Sen varsın, kendi şahane varlığınla parlıyorsun. 💃 Kendine güven, şüpheye gerek yok! 😉