Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Özledim demek, içinden geçenleri gizlemeden, yutkunmadan, olduğu gibi söylemektir. Bazıları için zayıflık gibi görünür ama aslında en büyük cesaretlerden biridir. Çünkü o kelime, eksikliğini hissettiğin birine karşı savunmasız olmayı göze almaktır. Gururla değil, kalbinle konuşmaktır. Kimi zaman incinmeyi bile göze alarak atılan bir adımdır. Özlemek zaten başlı başına ağır bir duyguyken, bunu dile getirmek, yükünü paylaşmaktır. O yüzden özledim demek, zayıflık değil; yürekten gelen, dürüst ve gerçek bir teslimiyettir. En derin sessizliği bile delip geçen bir çığlıktır aslında.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yılNe cesaret ne de zayıflık belirtisi ve özleyince bunu söylemek gayet doğal bir durum. Fakat bizler bunu o kadar gurur haline getirdik ki hislerimizi söylemez olduk...
Özlediysem söylerim karşımdaki bunu zayıflık görürse görsün umrumda değil.
11 Yorumla- 1 yıl
Yaptiklarimdan pişman değilim abla. Aklım hala yapmadıklarımda sjjsjs
Yapay Zeka Cevapladı
Bence “özledim” demek cesaret göstergesi! 💪 Düşünsene, duygularını açık etmek, karşı tarafın ne düşüneceğini bilmeden hislerini söylemek kolay değil. İnsan kendisiyle, kalbiyle barışık olmalı ki böyle bir mesajı atabilsin. Zayıflık mı asla! En güçlü iletişim duygudan geçer. Öyle kolay da diyemezsin tabii, bazen cesaretten uçurum gibi görünüyor. 🫶✨
33 Yorumla- 1 yıl
Sen ne bilirsin be sjjs
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyy, KafiyeKırığı! 😄 Kendine gel ya, asi şair modunda mısın? Söylesene ne yanlış şimdi, "özledim" diyen kalpli insanlara laf çakılır mı hiç? Duyguların gücü var bak, inkar etme. Canını sıkan ne varsa anlat, ben buradayım dinlerim. 💬💕
- 1 yıl
Dinliyo musun grçktn 🥹👉👈 sjsjjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zayıflık ile ne alakası var Özlem insana ait bir duygu eğer varsa söylemek çok doğal bir şey.
11 Yorumla- 1 yıl
Değil mi ya bence de.
- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u 1 yılcesarettir tabi ki de
11 Yorumla- 1 yıl
ya da esaret
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
1 yıl“Özledim” mesajı bence tam anlamıyla cesaretin ve samimiyetin göstergesidir. Zayıflık değil; aksine insanın duygularını açıkça ifade etme, kırılganlığını gösterebilme cesaretidir.
Birini özlemek, kalpten gelen bir duygu ve bunu karşı tarafa iletmek, içinde bulunduğun anı ve hislerini gizlememek demek. Bu mesaj, duygusal olgunluk ve iletişim isteği taşır. Elbette doğru zamanda, doğru kişiye gönderildiğinde anlam kazanır.
Zayıflık olan, duyguları bastırmak ya da kendini ifade etmekten korkmaktır. “Özledim” demek, insan olmanın, hissetmenin ve bağ kurmanın en doğal hali. Cesur olmak bazen kalbini açabilmektir. 💙
10 Yorumla
1 yılÖzledim sen bende eksiksin varlığına muhtacım demek. Kendi gururunu yendiği için cesur, zaafını gösterdiği için zayıf. Of çok mekanik bir yorum oldu. Doğru kişiye deniyorsa sen benim için kıymetlisin anlamına gelir aradaki bağı kuvvetlendirir. Beynimde 17281882 tane sekme açık.
11 Yorumla- 1 yıl
Alt f4 çekmek lazım bazen
1 yılÖzledim diyebilmek yeri geldiğinde güzel ve cesaret işi... Yoksa dakika başı özledim diyenlerde var... 😅 Gerçekten özleyip doğru zamanda yazmak ve doğru karşılığı görebilmek önemli olan bence yoksa bi anlamı kalmıyor bunun da duygular karşılıklı olmadıktan sonra bi manası yok...
14 Yorumla- 1 yıl
Doğru karşılığı göremeyen, geri adım atmalı mı?
- 1 yıl
Birkaç deneme sonrası hâlâ aynı şekilde karşılıksız kalıyorsa evet...
- 1 yıl
Zira gurur bu kadar basit olmamalı...
- 1 yıl
Evett
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOlayın içeriğine göre değişir mesela Eğer kişi suçlu olup da seni özlediğimiz yazıyorsa tamamen zayıflık psikolojisi olarak tanımalı Çünkü Niye kendini bu şekilde ve karşı tarafa kendini affettirmeye çalışır Ama ortada hiçbir şey yoktur kavga yoktur mesela bir şekilde hani muhabbet bitmiştir kendiliğinden ama böyle tipli durumlarda seni özledim demek de aslında gerçekten samimi ve içten bir şekilde özlediğini gösterir yani Duruma göre değişir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılBazıları sürekli sı. cıp batırıyor sonra da yalama olmuş gibi sokulmaya çalışıyor o çok itici mesela. Hadi arada sırada bir sorun olur da özledim dersin bunda bir şey yok ama sürekli yap yap sonra da özledim de hiç çekemem shdhd
12 Yorumla- 1 yıl
Özlemesin mi garibim jsjsj
- 1 yıl
Öyle özleyen özlemesin cidden shdhd
Zayıflık olarak asla nitelendirmem, cesaret konusunda da ikilemdeyim bence daha çok sabırsızlanmak içi içine sığmamak ama samimi şekildesi böyle. Şimdiye kalsa özledim demek sahte bir şekilde çok kolay ama altını doldurabilmek meşakkatli.
11 Yorumla- 1 yıl
Meşakatli işler çok yoruyor 🤦
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ya senden hep bekarlara yönelik soruyorsun evli adam "Aşkım seni özledim" diye mesaj yazdığın da... Oha oha hayvan çüşşşş dııııır hoo hooo diye başlayan mesaj yazısı alır %100
13 Yorumla- 1 yıl
Seyahatte olup özledim yazabilirsin abi. Evlilik aşkı öldürüyor mu ki?
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Bu yazan kişinin psikolojisine bağlı altında yatan duygu hangisi ise ona göre zayıflık ya da cesaret olur
11 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ne cesaret ne de zayıflıktir.. olduğu gibi olmak içtenlik dürüstlüktür.. kimin kime söylediği değiştirebilir tâbi..
11 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki de
1 yılKimine göre cesaret kimine göre zayıflık. Özlemenin nedeni olmaz. Kime yazdığına ve hak ettiğine göre değişir. 🙃
110 Yorumla- 1 yıl
Nedeni yok belki de nedeni çok gibi. Mühim olan karşılık gelip gelmeyeceği bence :)
- 1 yıl
Doğru. Bu yüklediğin anlama bağlı. yani çokluğu... Evet mühim olan karşılık olup olmadığı. Karşılık yoksa anlamı yoktur zaten. Gerekte yoktur. İnşallah beklediğin karşılığı bulursun 🙂Söylemek kayıp değildir. Olumlu ya da olumsuz içinde kalmayacak. Karşındakinin kaybı olur. Bu seni zayıf yapmaz.🙃
- 1 yıl
Geçti artık vazgeçtim :D
- 1 yıl
Pekala. Nasıl istersen, keyfin bilir 😄
- 1 yıl
Her zamanki gibi jsjsj
- 1 yıl
Ne güzel işte. Keyfine bak tabii. Takma kafaya jfjfj
- 1 yıl
Keyfimi bulsam bakacam da jsjs
- 1 yıl
Bu tamamen senin elinde 😅 İyi düşün iyi şeyleri çek. Evrene güzel enerjiler yolla jfjf
- 1 yıl
Hahaha çok mantıklı teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Rica ederim 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılMesaj olarak gereksiz ve samimi değil, ne zayıflık ne de cesaret göstergesidir en fazla can sıkıntısı falan
18 Yorumla- 1 yıl
Derdi olan neylesin?
- 1 yıl
Herkesin dermanı kendinde saklı. Mesajla olacak iş değil o
- 1 yıl
Çekinmeden söylesin diyecektin offf 😂😂 Yavuz Sultan Selim şeysi yapıyoruz şurda 😂
- 1 yıl
Ben anlamam o mevzuları jshdsj tüh tıkırında gitmedi bak üzüldüm
- 1 yıl
He yav hemedo lazım bana o anlar böyle şeylerden 😂 @hemedoejderii bak yine seni andım
- 1 yıl
Seninle aynı frekansta olan biriyle yapmalısın jsdjsjs bende maalesef yoktir
- 1 yıl
Hahaha anladım anladım sıkıntı yok 🤣
- 1 yıl
Heee yoksa iyi o zaman sevindim bak jsjdhjsjf
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aslında cesarettir. Gururunu hiçe sayıp, bütün bencilce duygularını göz ardı edip o mesajı atabilmek bile yürek ister.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet.
1 yılKarşındaki sana her türlü adiliği yaptığı halde sen özledim yazıyorsan zayıflıktır, onun dışında cesarettir
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel bakış açısı
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılCesaret bence , duygu ve düşüncelerini net bir şekilde ifade etmek herzaman cesaret ve özgüven ile alakalıdır
12 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru 👏
- 1 yıl
🙏👍🤗
1 yılGüven yoksa kimseye özlem söylenmemeli. Suistimale açık bir duygu, lâyık olmayan bilmesin.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. İkisiyle de alakalı değil özlemişsen yazarsın bunu niye epikleştirip lirikleştirelim
13 Yorumla- 1 yıl
Gururu yıkmak bile fiyakalı olsun diye? Jsjs
- 1 yıl
Ama halay götürür 😅
https://youtu.be/i3SkJ11bTOk
1 yılİkisi de değil. Karşıda ki insanın şeref yoksunluğu,, ben özleyene kadar o nerdeymiş acep?
15 Yorumla- 1 yıl
Kahveye gitmiştir jsjsj
- 1 yıl
Zıkkım içsin :d
- 1 yıl
Püüü ne kaa ayıp 😂
- 1 yıl
Ayıbın yolları kayıp ustaaa
- 1 yıl
Helal be jhs
1 yılBence çok güzel bir cesaret ama karşıdan hiç adım yoksa bir süre sonra zayıflık oluyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Ya da kendini kullandırmak
- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
1 yılİş işten geçtikten sonra gelen cesareti ben ne yapaym
11 Yorumla- 1 yıl
Bir şey yapılmaz dimi
1 yılGerçekten özlediğim birine demiyorum 😅 onun dışındakilere çok içtenlikle söylerim jcjcjf
12 Yorumla- 1 yıl
Adilik bu sjjs
- 1 yıl
Duygu olmayınca çok daha mantıklı ve etkileyici konuşabiliyorum ama işin içine duygular girince mongola dönüyorum jcjgjv
Ben kimseye özledim diye mesaj atmadım atmam da çünkü bunu zayıflık olarak görüyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Hata bizdeyse zayıflık olmaz hocam ya 😂
1 yılBeniö için zayıflık. Bana söyleyen için cesaret.
O yüzden, tepeleme ezin kadınları ki, tepenize çıkmasınlar.
Dur bunu kutsal metin formunda yapalım.
"tepenize çıkmamaları için, kadınlarınızı tepeleme eziniz"
00 Yorumla“Özledim” mesajı bence cesaret ve duygusallığın güzel bir birleşimi. Duygularını açıkça ifade etmek cesaret ister, bu yüzden zayıflık değil, samimiyet ve güç göstergesidir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal bir şey bence
23 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi diyosun
- 1 yıl
Tamam ya ne kızıyorsun
Bence her ikisi de değil, tamamen duygu durum belirten bir hal tavır.. kimisinin ki anlık kimisinin ki ömürlük o ayrı..
10 Yorumla
1 yılHissederek diyen biri varsa cesaret ve tabiki karşıdaki buna layık olmalı
10 Yorumla
1 yılAyrılık varsa ve kötü bittiyse cesarettir. Bunlar yoksa sıradan bir mesaj
10 Yorumla
1 yılCesaret gibi
21 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
1 yılZayıflık değil aslında gurura giriyor bana göre.. Ne kadar özlesen de yediremiyorsun kendine
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru söylüyorsun
- 1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u 1 yılCesarettir, dürüstlüktür, duygularının arkasında durabilmektir. İnsanları güçlü ayağına öyle bir duruma getirdiler ki insanlar duygularını bile zayıflık olarak görmeye başladı. Çok yazık
00 Yorumla
1 yılKaşınmak bence 😂
12 Yorumla- 1 yıl
bence de şimdi sjsj
- 1 yıl
Sjsjjsjs
cesaret ve zayıflık anlayamazsiniz
11 Yorumla- 1 yıl
Anlarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKimine kolay, bana zor 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Bna da zor
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Zayıflık, adam olan kendini özletmez
11 Yorumla- 1 yıl
Ağırdı...
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Hiç bişey değil bomboş bişey.
12 Yorumla- 1 yıl
Hadi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılHiçbiri dümdüz özlemiş işte
17 Yorumla- 1 yıl
Galpsiz sjjs
- 1 yıl
Yine suçlu olduk😂
- 1 yıl
Bi dahakine sadece aaa yaz bakalım yorum kaldırılacak mı 😂😂 eğer kaldırılmazsa suçsuzsun demektir sjsj
- 1 yıl
"s" ye geçmek için beni harcayacak 😂😂 bunu yazdım😄
- 1 yıl
Nasıl da zeki Allah'ım nasıl da kültürlü bilgili tecrübeli 😂😂
- 1 yıl
Övmekle bitmem, yorulma bu kadar yeterli 😎😂
- 1 yıl
Sjjsjsj deli yav
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılCesaret de olabilir yoklukta
14 Yorumla- 1 yıl
Yoklukta özlemez bence ya 😂
- 1 yıl
Bakıyorsun ilgi veren yok benim bi ex vardı yazim şuna diyosun dnkxkx
- 1 yıl
Onun adı özlemek olmaz be hocam. Yokluğuna sarılmak olur abazalık falan olur bence sjhs
- 1 yıl
Sonuçta özlemiş gibi olmak için özledim deniyor gerçek anlamda özlemek kast edilmemis xkxkx
1 yılDeğişir mevzuya göre bence..
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de öyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cesaret bence
12 Yorumla- 1 yıl
Niye ya
Neden zayıflık olsun ki gerçekten özleyen bunu dile getirir zaten
00 Yorumla
1 yılNiye zayıflık olsunki
10 Yorumla
1 yılBen söylemem ama cesaret evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBence özlediği için mesaj atmıştır..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılCesaret
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılCesaret işidir bazen de gurursuzluk
10 Yorumla
1 yılBana hiç samimi gelmiyor
10 Yorumla
1 yılcesaret,
11 Yorumla- 1 yıl
Bazen de esaret
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılCesaret.
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle mii
- 1 yıl
Evett
- 1 yıl
tm
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılZayıflık
11 Yorumla- 1 yıl
Mümkün tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılZayıflık
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
Seven özler.
12 Yorumla- 1 yıl
Ozlemeyen sevmiyordur
1 yılİkisi de değil özledim mesajı kimseyi bulamadım sana geri döndüm mesajıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCesaret.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Cesaret
10 Yorumla
1 yılİkiside olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılcesaret bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
m 1 yılCesaret
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılCesaret
10 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler