Evet beyler ben galiba aşık oluyorum dediğiniz an ve sonrasında neler oluyor?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
1 yılGünün her saatinin bile bir anlamı olduğunda anlıyoz. En son seneler evvel yaşadıydım oradan biliyom.
01 Yorumla
Soran1 yılHımm güzel bi his
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılfena oluyor kız da gaza getiriyor işin yoksa çek dur
01 Yorumla
Soran1 yılAçar mısın biraz
Gizli Üye(30-35)1 yılTanışma sonrası kısa zaman içerisince beni arzularlar ve çok kısa zaman içerisinde cinsellik yaşarsam; bu kız beni seviyor diye ona aşık oluyorum.
032 Yorumla
Soran1 yılİnanamıyorum 😁😁
Cevap sahibi1 yılBeni sevmeyene nasıl aşık olacağım? O zaman kapı koluna da aşık olunur.
Soran1 yılTamam da bi insana tek taraflı aşık olunamaz mı
Cevap sahibi1 yılO senin dediğin aşk değil de istemek gibi bir şey. Yoğun heyecan, hoşlanmak, ilgilenmek ve beğenmek. Kadınlar aşık olduğu zaman cinsellik yaşar, erkekler cinsellik yaşarsa aşık olur.
Soran1 yılBence erkekler cinsellik yaşarsa aşık olur kısmı doğru değil yaşayamadıkça aşık olur bence
Cevap sahibi1 yılSenin pipin mi var nereden biliyorsun?
Soran1 yılGözlemlerim diyelim
Cevap sahibi1 yılHayır, ulaşamadıkça daha çok istemek gibi olmasın sakın?
Soran1 yılOlabilir bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılDiyelim ki sen ahmetle düzenli cinsellik yaşıyorsun ve mehmetin sana aşık olduğunu düşünüyorsun ama ona cinsellik sunmuyorsun, çünkü ona değil ahmete aşıksın. Mehmete cinsellik sunmadıkça sana daha çok aşık olduğunu düşünüyorsun. Peki bu senaryoda hangisi seni kıskanır, korur ve senin için can güvenliğini tehlikeye atar?
Soran1 yılAnlıyorum ne demek istediğini ama cinsellik yaşanınca erkekte bi rahatlık oluyor ne de olsa benim diye
Cevap sahibi1 yılBen eski sevgilimle cinselliği 2. buluşmada yaşadım ve aşık oldum. Sürekli onu düşünüyordum, onun her şeyini en iyi hale getirmeye çalışıyor geleceğini planlıyordum. O kadar yoğun düşünüyor ve plan yapıyordum ki beynim patlamak üzereydi. Bu böyle 4 ay sürdü ve şüpheli bir şeyini yakaladım. Daha sonra da başka bir erkekle flört ettiğini gördüm. Heee sen misin dedim! Aşık değildim artık, bu düşüncelerim yoktu, sadece ona yalandan ihtiyacı kadar ilgi ödemesini yapıyordum. İçinden gelen bir şey yoktur ama öncesinde sanki bir babanın kızına titremesi ve geleceğinin her mikro santimini hesaplaması gibiydi masumiyet. İşte aşk buydu ve şüphenin ardından kanıta da ulaşınca aşk bitti. Bunu 2 sene daha böyle pompaladım. Erkekler cinsellik yaşayınca aşık oluyor evet ama cinselliği duygusuz yaşayabiliyor. Ben sadece hazımı yaşadım keyfime baktım. Sonda bana tam deli gibi aşık olduğu noktada pat diye ayrıldım. En yüksek noktada, öyle bir ayarladım ki kaybedince kafayı üşüttü.
Soran1 yılNeden böyle bi şey yaptın yaaa
Soran1 yılÇok acımasızsın
Cevap sahibi1 yılBir erkek senden imalı şekilde, üstü kapalı şekilde veya doğrudan cinsellik talep ederse ve sen de sunarsan sana aşık olmama ihtimali var. Ancak bu sürek çok doğal şekilde gelişirse o zaman %99,99 aşık olur.
Çok acımasız mıyım?
Ben onun onlarca yılını planlarken o beni aldatıyor olacak öyle mi? Ben hiçbir şekilde şüpheye yer bırakmıyorum ama o aldatıyor bile. Bırak aldatmayı şüpheye bile yer bırakmaması lazım bir kadının ona aşık olan erkeğin hayat boyu aşık kalabilmesi ve evlenebilmesi için. Siz yakalanmadığınız zaman hata yapmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu cezalandırmayı 2 eski sevgilime de yaptım.
Soran1 yılYa yanlış anladıysan?
Cevap sahibi1 yılKanıt diyorum!
Soran1 yılHımmm o an bıraksaydın o zaman
Cevap sahibi1 yılCiddi uzun ilişkin varsa eğer sen de cezalandırılıyor olabilirsin.
Soran1 yılYok böyle bi ilişkim ama ben biriyle bi ilişki durumuna gelecektim ve beni yanlış anladığı için sırf cezalandırılıyorum
Cevap sahibi1 yılBedava sekse kim hayır der.
Soran1 yılİnanamıyorum yaa kızın duygularıyla oynamak bu benim kastettiğim cinsel. İlişki değil normal ilişkiye başlamak
Cevap sahibi1 yılBak siz kadınlar evlilik ile sevgililik arasındaki hassasiyet farkını benzer sanıyorsunuz ama evlilikteki hassasiyet "BİN" ile çarpılır. Sıfır hata, sıfır şüphe olmalı.
Soran1 yılBenim onu kandırdığımı duygularıyla oynadığımı falan düşünüyor sanırım
Cevap sahibi1 yılSen sevgili olduktan sonra örnek veriyorum instada hikayede hala kendini paylaşıyorsan bile cezalandırılırsın.
Soran1 yılNasıl mesela ben onunla veda konuşmasından 1 gün sonra festivalden neşeli bi foto paylaştım?
Cevap sahibi1 yılSenin durumun farklı anlamadım anlatsana etraflıca?
Soran1 yılYaa sana bi şeyler danışsam olur mu
Soran1 yılGizliden çıkar mısın
Cevap sahibi1 yılSenin paylaştığın fotoda sakınca yok ya. Öyle şeyler değil ama yine de sık paylaşmamak gerekiyor. Yani fotoğrafın konusu kendisinden başka bir şey değilse bu daha çok dikkat çekiyor. Yani anla ki şöyle düşünürüyorsa: Haa bu kız hala seçeneklerini değerlendiriyor. O zaman ceza zamanı.
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Cevap sahibi1 yılçıktım eeyyy tekrar girecem gizliye
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılİçinde bazı hisler beliriyor. Sürekli merak ediyorsun ve mesaj atasın geliyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTarifi zor hep onu düşünüyorsun aynı ortamda bulunmak istiyorsun
050 Yorumla
Soran1 yılRed yersen böyle bi kızdan?
Cevap sahibi1 yılTek taraflı ise eğer yoluma bakarım ki red yedim çünkü bir faydası yok redden sonra hala onu dusunmenin
Soran1 yılAşk bu kadar çabuk geçen bi şey mi
Cevap sahibi1 yılYok geçici değil o kadar fakat ne yapsın kişi bile bile devam mı etsin
Soran1 yılDoğru ama çabalamaz mı insan gururu daha mı önde
Cevap sahibi1 yılRed yemiş yahu red napicak
Soran1 yılTamam da kz bi kere hayır deyince hemen bırakıyor musunuz
Cevap sahibi1 yılRed verirse cabalamam yüzsüz gibi istemeyen biri için çaba gösterilir mi yani ne değişecek ki
Soran1 yılBelki kız naz yapıyor
Cevap sahibi1 yılSiz kızları zaten anlamak zor
Soran1 yılDoğanın verdiği yetkidir bu kadınlara 😄istemsizce oluyor
Cevap sahibi1 yılAma yanlışı seçmede de üstünüze yok
Soran1 yılDuygular devreye girince bazen mantık devredışı kalabiliyor
Cevap sahibi1 yılBiri seni seviyor sende buna hayır mı dedin
Cevap sahibi1 yılİşte o yuzden kaybediyorsunuz ya
Soran1 yılHayır aslında demedim beni biraz açsın istedim o da reddedildiğini düşündü
Cevap sahibi1 yılDüşünür tabi bikere de net olun sizde sen şimdi onu istiyorsun yani öyle mi
Soran1 yılÇok istiyorum sonradan belli etmeye de çalıştım yapım utangaç olduğundan hemen geri çekiliyorum falan bilerek değil yani
Cevap sahibi1 yılUtangaç kız çok iyi ya 😅
Soran1 yılEvet o kadar saçma şeyler yaptım ki güya utanmaktan da utandığım için kendimi çok bilmiş gösterdim gurur da var tabi benim kendisine oyun oynadığımı duygularıyla oynadığımı düşünüyor
Cevap sahibi1 yılEnteresan durum ama kendisiyle bi konuş bence yüzyüze
Soran1 yılİmkansız gibi artık
Cevap sahibi1 yılBelki duygusal varlık olduğunuz için hemen aşk gibi görünüyor olabilir ama aşk çift taraflı oluyor biliyorsun neler yaşadın ne yaptı da utandın hevesli gözükmemek için mi yaptın bilmiyorum ama olmuyorsa da bence zorlamamak lazım diğer türlü de tepebilirdi belki o yüzden umarım hayatına biri girerse ona daha farklı davranırsın
Soran1 yılOnun duyguları daha yoğundu bebek gibi davranıyordu bana
Soran1 yılÇok üzgünüm
Cevap sahibi1 yılİşte o yüzden sizi anlamak zor dedım ama üzülme yani dünyadaki tek seven o değil o şekilde
Cevap sahibi1 yılBir süre bekle eğer gelmezse çabalama üzülme
Soran1 yılÖyle yapcamm
Cevap sahibi1 yılBurcunu merak ettim
Soran1 yılBenim İkizler
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 😅
Soran1 yılAhahha neden böyle bi tepki verdin😁😁
Soran1 yılBıktık önyargılarınızdan
Cevap sahibi1 yılAma şimdi sen önyargılı davrandin ben bir şey ima etmedim ki burcunu bilmiyorum bile aslında baktım ama olumsuz bir şey düşünmemiştim
Cevap sahibi1 yılBen seni insan olarak sevdim bu arada saf bir insansın senin moralini bozacak bir şey demem
Soran1 yılNe alaka yaa nerden çıkardın saf olduğumu?
Cevap sahibi1 yılSaf kelimesini niye kötü algiliyorsun anlamadım
Soran1 yılKötü bi şey bana göre çünkü ben bunu kötü anlamda kullanırım biri için tanımladığımda
Cevap sahibi1 yılYoo ben hiçbir zaman kötü anlamda kullanmam temiz kalpli art niyeti olmayan olarak kullanırım
Soran1 yılYine de diğer tabiri kullanma bence farklı türlü algılanıyor
Cevap sahibi1 yılSen böyle algıladın velev ki yanlış anladın tepki o olmamalı çünkü ben kötü kelime kullanmadim sana neyse size iyi akşamlar
Soran1 yılYok yok kötü algılamadım niyetinden şüphem yok ama farklı anlaşılabiliyor
Cevap sahibi1 yılKötü desem şöyle derim ne saf kızsın iki kelimesine inanıyorsun dünyadan haberin yok seni kandırmak çok kolay vs vs derdim
Soran1 yılHımm
Soran1 yılBenim de kitap okuma alt yapım çok iyidir
Cevap sahibi1 yılDoğrudur ne okuyorsun
Cevap sahibi1 yılBen edebiyat çok seviyorum
Soran1 yılPardon yanlış yere yazmışım 🫢🫢
Soran1 yılBu konudan buraya ne alaka deme 😁😁
Cevap sahibi1 yılYok demem istersen sen oraya yazdığın kişiyle konuş yani sorun değil
Gizli Üye(25-29)1 yılMesaj attığı zaman için kıpır kıpır oluyorsa hmm diyorum
00 YorumlaSurekli onunla iletişim halinde olarak ve yahut bir seyelr yapmak isteyerek.
08 Yorumla
Soran1 yılYanındayken?
Soran1 yılPeki kız ne yaparsa gözünüzde tersi konuma düşer
Soran1 yılAma öfkeye dönüştüğü de oluyor bu duyguların
Soran1 yılÇoğu erkekte oluyor hemen kız ufak bi hatasında eyşana dönüşüyor
1 yılEl üstünde tutuyorlar
15 Yorumla
Soran1 yılKızdan Red yerlerse ondan kötüsü olmuyor gözlerinde
- 1 yıl
Oluyor depresyona giriyorlar
Soran1 yılHımmm kızı unutabiliyorlar mı sence?
- 1 yıl
Unutuyorlar eğer sevgisinin karşılığını alabilecek kız bulurlarsa
Soran1 yılHımmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılsürekli görmek, yanında olmak istiyorsam...
010 Yorumla
Soran1 yılAma henüz ilişkiniz yok
- 1 yıl
e tamam, ilişkim olsa zaten hep yanında olurum.
Soran1 yıl:)) başkaaa mesela onun yanındayken?
- 1 yıl
elim ayağıma dolaşır, daha fazla yanında olabilmek için bahaneler üretirdim.
Soran1 yılHımm Peki ne yaparsa tersi duruma düşer kızı kötü görmeye başlarsınız
- 1 yıl
net şekilde istemediğini hissettirmesi lazım
Soran1 yılHımmm kötü biri mi oluyor bu durumda
- 1 yıl
kötü biri olmuyor, sadece vaz geçerim. kötü niye olsun ki
Soran1 yılÇoğu erkek egosuna yediremediği için kötü görmek istiyor kızı
- 1 yıl
olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın, başka türlü düşünmenin anlamı yok.
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Onu kendinden daha fazla düşündüğünden başlıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMal mal hareket ediyorlarsa asiktir
00 Yorumla Bilmem şahsen ben aşka inanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç olmadım bilmiyorum
024 Yorumla
Soran1 yılGerçekten miiii adını Rus edebiyatının önemli bi karakteri yaptığına göre kitap okuma alt yapın da var epey derin biri olman gerekiyor
Cevap sahibi1 yılEvet gerçekten..
Kitaplar candır. Severim okumayı. Derin miyim bilemiyorum
Soran1 yılO kadar kitap okumaya illaki vardır bi şeyler
Cevap sahibi1 yılBeni tanıyanlara sormak lazım
Soran1 yılAma aşık olmamana şaşırdım ben aşık olduğum zaman hastalanıyorum öyle düşün
Cevap sahibi1 yılAşık olmak elde olan bir şey değil ki. Çok istiyorum ama henüz kısmet olmadı
Soran1 yılYaşın doğru mu?
Cevap sahibi1 yılEvet doğru
Soran1 yılGeçmiş ilişkindeki insanlar için çok üzücü bi durum Peki sence de tuhaf değil mi tamam belki bu yaşlarda anlaşılır ama lise de falan da mı olmadı
Cevap sahibi1 yılYahu olmadı işte niye inanmıyorsun. Beni iştahtan bile kesecek biri çıkmadı karşıma :D Olmasını ben de istiyorum ama olmayınca olmuyor. Sanırım üzerimde kara büyü var
Soran1 yılUmarım iştahtan kesilmeden aşık olursun 😁😁 ben 10 kilo vermiştim
Cevap sahibi1 yılBen kilo almak istiyorum aşık olup :D sevdiğim kadın yemek yapıp yedirir bana inşallah :D
Soran1 yılUmarım kavuşursun ve alırsın kavuşamayınca araya engeller girince üzüntüden zayıflıyor insan
Cevap sahibi1 yılAşk acısı çekince bana atlatmanın yolunu göstercen mi :D
Soran1 yılBen bulamadım ki 😄😄 bulan bana da yazsın
Cevap sahibi1 yılTamam haber bekle benden bulunca söylicem sana da :D
Soran1 yılOoo ben başımın çaresine bakayım bence. Önce bilinçli geçirdiğin 20 yıldır atmayan kalbine bi çözüm sonra aşk acısı uzun gibi biraz 😄
Cevap sahibi1 yılSorun bende değil. Sorun kalbimi attıramayan hayırsız kızlarda :D
Soran1 yılYaaa kim bilir sen neler yaptın kızlara 😄
Cevap sahibi1 yılHiçbir şey yapmadım günahıma girme ayak üstü
Soran1 yılKızlara aşık gibi davranmışsındır en azından ilişkilerin olduğuna göre. Ama şimdi aşık olmadım diyorsun valla senden nasıl bi vibe aldım biliyor musun kızları gözü yaşlı geride bırakan adam 😄
Cevap sahibi1 yılahaha hep pp'nin yanlış algı vermesi yüzünden bunlar.. oysa alakam yoktur öyle bir tiple valla :D
Soran1 yılÖyle diyorsan 😄 sana aşk acısı çekmeden aşık olabileceğin günler diliyorum 🙏
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)1 yılHep onu dğşünürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAşık olmam, cinsellik yaşayıp ayrılırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKotu seyler oluyor
09 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Ya kotu iste boş ver bisuru his etkilesim yasanmisliklar aklima geliyor
- 1 yıl
Limc yemek istemem anlatarak
Soran1 yılAnlat anlat yargılamam ben
- 1 yıl
İsmim acikmi anlatayim yaz anlatayim
Soran1 yılAa yok burdan yaz
- 1 yıl
Burdan yazmam boş ver o zaman
Soran1 yılSen bilirsin
- 1 yıl
Tesekkurler saolasin 🙏🏽
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılAsik olmuyorum
02 Yorumla
Soran1 yılHiç olmadın mı
- 1 yıl
Hayir
1 yılBence olmadı gerekenler oluyor tamamen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmadım
00 Yorumla
1 yılSöylemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. @pansy65
00 YorumlaÇükümüz kalkıyor 😂
05 Yorumla
Soran1 yılBu kadar mı? Sadece kalpten bi sevgi olmuyor mu aşkın ilk koşulu bu mu?
Soran1 yıl😄😄😄
Soran1 yılAma sonradan duygusallık oluyordur illaki değil mi aşk sonuçta
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler bi kadına aşık olmaya başladığınızı ilk nasıl farkediyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşık olmak, tatlı bir sarhoşluk gibi! 😍 Erkekler genelde fark ettikleri anlarda daha derin düşüncelere dalar ve o kişiyi sürekli akıllarına getirirler. Mesela onu her gördüklerinde mini mini heyecan yaşıyorlarsa ve sürekli onunlayken daha fazla vakit geçirmek istiyorlarsa, tamamdır aşk başladı demektir! Bir de tabi "onun mutluluğunu benim mutluluğum" diye düşünüyorsan, işte orası kalpten vurulma anı! 💘 Bi de sorayım, beyler fena mı hissediyorum? 😊