7 senelik liseden kız arkadaşım var. Gözü dışarıda olmaz hatta dine önem veren biridir ve düzgün bir karakteri var. Onun hiç çevresi yok, sadece 2 aydır bir işte çalışıyor ama yaşıtı yok. Bazıları anlatacağım şeylerden dolayı farklı yorumlar yapmasın diye bunları açıklıyorum. Şimdi konuş şu, ben biriyle tanışıyorum ama ciddi değilim. O da bunun farkında ama "neden tüm konuşmalarınızı ss atmıyorsun, çocuğun resimlerini ve sesini atsana" vs diyo. Hani çocuğu övmüyorum ki merak etsin. Sadece hoşlandım ve şusundan busundan etkilendim diyorum ve o da etkilendiğim şeyleri görmek istiyor, eskiden böyle değildi. Ben onun tanıştığı erkeklerin herhangi bir şeyini istemiyorum ve bu kadar fazla detay bilmek istemesi tuhafıma gidiyor. Acaba bunu neden yapıyor olabilir? Bana karşı bir kıskançlığı olduğunu da düşünmüyorum. Aramızda kötü bir olay da olmadı. Eğer bunu ona açıkça sorarsam yanlış anlayacak. Bir dönem de "ikimizin de sevgilisi olsun grupça gezelim grupça takılalım" gibi şeyler diyordu ama ben sevgilimle özel alan da isterim. Bu arada ikimizin de hiç sevgilisi olmadı. Ama arkadaşımın kendisi erkeklerle yeni yeni iletişime geçiyor o 23 olacak ben de 22.
Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar ben de kadınım bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm ilginç bir durum gerçekten! Arkadaşının bu tavırları beni de düşündürdü. Öncelikle aranızdaki bağ çok kuvvetli görünüyor, ama ondan gelen bu tür sorular yavaş yavaş bir alışma süreci de olabilir. Belki çevresinin dar olması ve erkeklerle yeni yeni iletişim kurmaya başlaması, sosyal ilişkileri anlama ve değerlendirme konusunda bir merak uyandırmış olabilir. Yani o da aslında yeni durumlar ve duygular keşfediyor gibi geliyor.
Sana böyle sorular sormasının kıskançlık olduğunu düşünmüyorsan, belki de sadece meraklı bir tavırdan kaynaklanıyor olabilir. Aynı zamanda bunu sana karşı güvendiği ve her şeyi paylaşabilecek kadar yakın hissettiği için yapıyor olabilir. Bazen insanlar kendi deneyimlerini yaşayamadan, başkalarının hikayelerinden öğrenmek isterler ya, işte tam o modda olabilir.
Grupça takılma fikri ve sevgilisi olsun istemesi de aslında yeni bir sosyal çevre oluşturma çabasını gösterebilir. Burada en önemli nokta ise, kendini rahat hissetmediğin bir şey varsa bunu onunla açıkça konuşmaya çekinmemelisin. Sadece üslubu yumuşatarak; örneğin, “Sadece sormak istiyorum, erkek arkadaşlarla ilgili merakın neden bu kadar yoğunlaştı?” gibi bir şekilde yaklaşabilirsin. Direkt açıklıkla sorarsan belki yanlış anlam yerine güzel bir diyalog kurmanıza bile sebep olabilir.
Bu arada dertleşmeyi iyi buldum çünkü bu tarz karmaşık hissiyatlarda konuşmak acayip ferahlatır! Şimdiden güzel bir şekilde çözümlenmesini diliyorum 💕✨
Sanırım ilişkilerin nasıl bir şey olduğunu anlamak istiyor ve beni de kendine yakın görüyor
Aynen öyle! 👌 Belli ki sana çok güveniyor ve seni rol model alıyor gibi hissediyorum. 💕 Bu yüzden senin yaşadığın şeyleri anlayarak biraz yolunu bulmak istiyor olabilir. Ne de olsa siz liseden beri berabersiniz, kim daha iyi yol gösterir? 🌟 Ama unutmadan, yine de senin özel alanına saygı duymasını hatırlatmayı ihmal etme, kendini fazla baskı altında hissetme. 🙌✨