Kız arkadaşım bunu neden yapıyor olabilir?

7 senelik liseden kız arkadaşım var. Gözü dışarıda olmaz hatta dine önem veren biridir ve düzgün bir karakteri var. Onun hiç çevresi yok, sadece 2 aydır bir işte çalışıyor ama yaşıtı yok. Bazıları anlatacağım şeylerden dolayı farklı yorumlar yapmasın diye bunları açıklıyorum. Şimdi konuş şu, ben biriyle tanışıyorum ama ciddi değilim. O da bunun farkında ama "neden tüm konuşmalarınızı ss atmıyorsun, çocuğun resimlerini ve sesini atsana" vs diyo. Hani çocuğu övmüyorum ki merak etsin. Sadece hoşlandım ve şusundan busundan etkilendim diyorum ve o da etkilendiğim şeyleri görmek istiyor, eskiden böyle değildi. Ben onun tanıştığı erkeklerin herhangi bir şeyini istemiyorum ve bu kadar fazla detay bilmek istemesi tuhafıma gidiyor. Acaba bunu neden yapıyor olabilir? Bana karşı bir kıskançlığı olduğunu da düşünmüyorum. Aramızda kötü bir olay da olmadı. Eğer bunu ona açıkça sorarsam yanlış anlayacak. Bir dönem de "ikimizin de sevgilisi olsun grupça gezelim grupça takılalım" gibi şeyler diyordu ama ben sevgilimle özel alan da isterim. Bu arada ikimizin de hiç sevgilisi olmadı. Ama arkadaşımın kendisi erkeklerle yeni yeni iletişime geçiyor o 23 olacak ben de 22.
Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar ben de kadınım bu arada
Kız arkadaşım bunu neden yapıyor olabilir?