Bir Kadını Elde Etmenin Taktikleri: Adım Adım Psikolojik Yaklaşım?

Bu yazıda size bir kadını nasıl etkileyebileceğinizi ve onu nasıl kendinize bağlayabileceğinizi anlatacağım. Denenmiş, işe yarayan, oldukça farklı ama etkili bir yöntem. Kural kural gidelim:

Kural 1: Önce Arkadaş Gibi Yaklaş
İlk adımda o kıza sadece bir arkadaş gibi yaklaşın. "Nasılsın?", "Aaa kedin mi var?", "Sende de mi şu var?" gibi gündelik, samimi sorular sorun. Hedefiniz: kendinizi ona güvenilir ve samimi biri olarak tanıtmak.

Kural 2: Sürekli İlgi, Sürekli İlgi
İlk 1 ay boyunca kıza sürekli yazın. Her dakika, her saat. Sizi övmekten çekinmeyin, iltifatlarınızı esirgemeyin. "Canım ben uyuyacağım" gibi cümlelerle samimiyeti artırın. Anında cevap verin. Bu süreçte kız, sizin ona verdiğiniz ilgiyi fark etmeye ve değer vermeye başlar.

Kural 3: 35. Günde Değişim Başlar
Tam kız sizi sevmeye başlamışken, 35. günde bir anda yazmayı kesin ya da azaltın. “İşim var”, “yoğunum” gibi bahanelerle geri çekilin. İltifatları azaltın. Kadın bu noktada şöyle düşünmeye başlar:
"Benim tanıdığım o adam nereye gitti?"

Artık sizi geri kazanmak için çaba sarf etmeye başlar. Bu noktada çok önemli bir şey var: Asla taviz vermeyin. Siz geri dönerseniz o da tekrar eski ilgisizliğe döner.

Taktikler: Kızın Bilinçaltına Girmeyi Öğrenin
Cümle aralarına sizi hatırlatacak detaylar serpiştirin.
YKS açıklandıysa sonucunu atın, “YKS” deyince aklına siz gelin.
Arabanız varsa (mesela BMW), “BMW” deyince sizi düşünsün.
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz? “İstanbul” kelimesi = siz.
İsminiz Ali mi? “Ali” deyince ilk siz gelin aklına.
Bu şekilde, onun bilinçaltına sizi kazırsınız. Ne zaman o kelimeleri duysa aklına siz gelirsiniz.

Sonuç: En Güzel Kadınlar Sizin Olur
Tipiniz ne olursa olsun — şişmansınız, çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz, önemli değil. Kız sizi geçmişteki sizi özlediği için, sizi geri ister. Yüzünüz bir şeye benzemese bile, o sizi arzulayacak çünkü o eski ilgiyi yeniden yaşamak isteyecek.

Ne yaparsanız yapın, hatta aldatın bile, eğer kız gerçekten size bağlanırsa, sizi kolay kolay bırakmaz.

Bir Kadını Elde Etmenin Taktikleri: Adım Adım Psikolojik Yaklaşım?