Konuştuğum kişi evli ve çocuklu çıktı ama hoşlanıyorum ne yapicam acil yardım edin?

Arkadaşlar beni ciddiye alanlar cevaplayabilir mi bu adam dövmeci ve ben bunun dovme sayfasını takip ediyordum bi ara piercing yaptırmaya gitmiştim ama görmemiştim adamı adamla instagramdan takiplesiyorduk dovme sayfasından her neyse bu benim storylerime alev atıp duuryordu her storyme hatta teşekkür ederim yazıyordum sohbet etmeye çalışıyordu biz bunla arada bi yazistik ettik sonda hayatımızdan bahsetmeye başladık o kendi hayatindan bahsediyordu bende nerde oturduğunu sordum tek mi yaşıyorsun dedim o da hayır dedi bende dedim kimle yaşıyorsun eşim ve iki tane çocuğum var dedi bende dedim peki Şu an yaptığımız doğru mu kottu hissettiğimi belirttim kötü hissedecek bi durum olmadığını arkadaşça sohbet ettiğimizi söyledi ben o günden sonra bunla konuşmadım ama hala story atınca yanıt veriyordu ben bunu stalkladim eşinin hesabını buldum eşide kendi çapında bi inflecur hesabı acıktı kadının baktim kocasıyla mutlu mutlu fotoğrafları vsr ve bende rahatsız oldum sonra bu yone bi gun storyme yanitverdi bende yazmasını bekliyordum içimde bi his vardı bilmiyorum biz bunla tekrar konuşmaya başladık benden anlik fotoğraf falan istiyordu bebegim doye hitap etmeye başladı numaraya mi geçsek dedi ben bi hata yapıp verdim arkadaşlar whatsapptan konustuk biraz bu benden durmadan anlik istemeye başlamıştı bende en sonunda sordum karınla aran nasıl iyi mj diye o da hiç bi sorun yok aramızda dedi peki Şu an biz niye böyle yapıyoruz konuşuyoruz dedim o da bana sen onları takma yok say hatta dedi buluşunca bu konuları daha iyi konusuuruz dedi kapattı ve buluştuğumuzda havuza gitme teklifinde bulundu arkadaşlar ben ne yapıyorum ama içimde bi hoşlanti da var bi yandan çok kötü hissediyorum ve bunları bana yazarken Şu an eşiyle tatilde eşinin hesabına bakıyorum hep kocasını story atiyor içimde bi kıskançlık duygusuda var böyle olunca kendimden de iğreniyorum acil yardım edin ne yapmalıyım
Konuştuğum kişi evli ve çocuklu çıktı ama hoşlanıyorum ne yapicam acil yardım edin?