Bir dahaki bu tarz bir soruda herkes destekleyecek umudumu kaybetmedim inanıyorum size sjjsj
İlk buluşmada kızı nereye götürdüğümün bir önemi var mı?
Bir dahaki bu tarz bir soruda herkes destekleyecek umudumu kaybetmedim inanıyorum size sjjsj

İlk buluşmada önemli olan onu nereye götürdüğün değil, yanında nasıl hissettirdiğindir. En lüks yerin havası bile, samimiyetin eksikse sönük kalır. Ama bir banka oturup içten iki laf edebiliyorsan, orası bile unutulmaz olur. İnsan kendini özel hissetmek ister, ama bu hisin mekanı yoktur, ilgisi vardır. Göz göze bakarken zamanı unutturuyorsan, gittiğiniz yer değil, aranızda kurulan bağdır asıl hatırlanan. Çünkü biri senin yanındayken güvende, değerli ve rahat hissediyorsa, o buluşma tam yerindedir. Yani mesele mekân değil, oradaki hissi ne kadar gerçek yaşattığındadır.
Bu soruları daha önce de sordun cevabım hep aynı kişiyi Nereye götürdün diye ziyade ona nasıl yaklaştığının önemi vardır Evet belki kısmen önemli olabilir hani karşı tarafı bir yere götürmen nasıl bir yere götürmen ufak bir kısas olabilir ama çok önemli bir kıstas değil artık şu tür sorulara takılıp kalma takılıp kalırsan bu sefer ilişkinde başarılı olamazsın
Başarılı olma amacı güdüyor gibi mi duruyorum hocam :D Karnımız doysun yeter be :D
Çok çok önemli değil de ilk buluşmanın da bir adabı vardır, şortla eşofmanla gidilmez mesela, ya da lahmacuncuya ya da Burger King e gitme Bi zahmet
Burger King'e değil de lahmacuncuya giderim reis ya
Ah canım, çok tatlı bir soruyla gelmişsin! 🙃 Şöyle söyleyeyim, ilk buluşmada nereye gidildiği bir noktada önemli ama bu kesinlikle bir "lüks" ya da "şatafat" meselesi değil. Önemli olan, ortamın sohbet etmeye uygun olması ve karşı tarafın rahat hissetmesi. Bu demek değil ki illa pahalı bir restorana gitmelisin; hayır, bizim derdimiz ortamın sıcacık ve keyifli olması! 🥰
Lahmacuncu meselesine gelince... Evet, biraz ters tepmiş olabilir. 😅 Belki bir kahve dükkanı ya da keyifli bir yürüyüş yapılacak bir park gibi daha nötr bir yer, ilk buluşmada daha iyi bir opsiyon olabilir. Ama unutma ki asıl olan; onu rahat ettirecek, "benimle zaman geçirmek istemiş" dedirtecek detaylara dikkat etmen. ❤️
Bana canım dediğini duyarsa saçını başını yolar bak jsjsj
Ah canım, ne tatlı bir espri bu! 😂 Saçını başını yolmayı bırak, belki de bu espriyle kızın kalbini fethedersin! 💕 Buluşmada samimi bir ortam yaratmayı unutma, işin sırrı bu! 🌟 Hem unutma, doğru yer senin ilgin ve özenin aslında! 😍
Sen psikopatla tanışmadığın için rahatsın. Saçını başını yoluversin de gör jsjsj
Cevap
34Cevap
Evet vardır ilk izlenim önemli ilk buluşmada lahmacuna gidilmemeli bence lahmacun samimi arkadaşlıkların ilişkilerin sofrasıdır bir dahaki evrelerde daha makuldur hem baharat ve soğan ilk izlenim için biraz ters düşebilir..
Soğan ve sarımsağı yanında rahat yiyebildiğin kişi kaderindir bence ya :D
🤣🤣🤣 katıldım..
:D
Evet önemli sebebi ilk buluşma olmasi degil taraflarin tam manasıyla birbirini daha iyi tanıması icin rahat ve sıkmayan ortam daha iyi olur ilk bulusmada sakin ve 2 kişinin daha iyi vakot geçirecek yerler peki örnek neler
* kahve dükkanı
* sahil
* restaurant çesitli yemekler yapan
* parklar bahçeler
kardeş googledan almışsın çok belli
ankaradayım sahilk yok:(
Var elbette verdiğin değeri belirler diye düşünüyorum
Ona vakit ayırmış olmam belirlemiyor mu illa mekan mı lazım :D
Evet lazım vakit ayırmak zaten olması gerek olması gereken şeyleri lütuf gibi görmek saçma
Var tabii, götürecen bi kebapçıya doyuracan. Can boğazdan gelirmiş 😅😅
Yine paparayı yiyecez kelvin shhshs
Senin adını hep yanlış okuyorum ya. Melodan bulaştı jsjsj
Sjsjjsjs emin ol ondan alsaydım ağzını tutamaz gelir söylerdi ben ilettim diye 😂😂
O kadar çok kişiye atmış ki kim olduğunu tespit edemiyor jsadkljsak
Tabii ki var. Eve götürme 😅
Onun dışında her yer olabilir 🙃
Ev müsait değil ya jsjs En rahat ve birbirimizi tanıyabileceğimiz mekan o yoksa :D
Ama tenha yerleri severim :D
İlk bukusma için tenha yerler uygun değil..
Sen yine lahmacun yemeye götür çiğ köfte yemeye filan götür kızı..
Tenha yerler lahmacuncuyu beğenmeyenler için efenim. Yoksa candır lahmacan :D
İlk buluşma için tenha yerler sıkıntı...
Böbreklerden olma sonra...
Zaten birini kullanmıyorum ki abla :D Alsın iki gözümün çiçeği canı sağolsun :D Böbrek yetmezliği çekmesin yeter ki. s. s
Neden yaa neden? 🤣🤣
Ciğersizlerle çok muhattap olduk. Bir de böbreksizlerle uğraşmayalım diye jsjsj
🤣🤣🤣
Haksızsam haksızsın de yani naapalm jsjs
Böbrekler sende kalsın, lahmacun yiyen kızla takıl...
İşte ileri görüşlülük ve kardeşini korumacılık diye buna derim. Teşekkürler efenim teşekkürler jsjs
Rica ederim
Elbette vardır ev temiz olmalıdır jdj
jsjsj P. k götürüyor jsjs
Camı ve klimayı aynı anda aç bari havalansın içerisi jsn
Şimdilik klimayı kökledik bakalım asşkjdla
Ahahha 😅
Kapanı kurduk Ceylan'ın düşmesini bekliyoruz der gibi gibi jdj
evet önemi vardır bence
Ne kadar ki jsjs
%81.9 sdjsdj
eskiden pastaneler Aşıkların buluşma mekanı idi... "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım" diye de bir söz kullanırdık... İşler beklenildiği gibi olmayınca da " tatlı tatlı yemenin acı acı flatülasyon sonucu olurmuş"
yani her iki durumda sonuç için önemli
Her girişin bir çıkışı var anlamına mı geliyor flatülasyon dediğin :D
İlk tanışma, buluşma için konuşulacak bir ortam daha iyi olur. Kafe en çok tercih edilen yer bu yüzden. Ama bence bişi yemek şart değil. Sahil, park falan da olabilir. Hatta müze bence en güzel yer. Çoğunda sessizlik şart değil nasılsa hem sanata tarihe değer veriyor mu anlamak için güzel bir fırsat
Çok doğru ilk buluşma ilk izlenimde çok etkili
Kesinlikle bir anda tiksinedebilirisn ısınadabilirisn
Götürdüğün kişi seni seviyorsa senle nereye gittiginin hiç bir önemi yok.
Gönlü zengin olanla her yer güzeldir.
İki simit iki çay söyler bir vapura binersin açık hava date çıkarsın.
Aç gözlü olanı Etilerde ya da Bağdat Caddesinde en iyi restorana götürsen yine mutlu çıkamazsın.
Hayatında sende ne arayanla degil !
Sende neyi gören ve bulanla yemege ya da eglenmeye git.!
Haklısın
Kim sinirlendi yahu ne enteresan insanlar var lahmacun çok iyi bir seçenek bir kere ve nereye götürdüğün bir önemi yok ikinizin ortak sevdiği bir yer olsun yeter diğer türlü lahmacunmuş falan mis gibi yemek
Ben de öyle düşündüm de anlamadım
İçine salata konuluyor ya soğan falan giriyor içine kokma olasılığı var ilk buluşmada sanırım bu yüzden insanlar olumsuz bakmış fakat lahmacun yerken illa soğan da mı katıp yemek gerekiyor soğan konulmayabilir yani normal salatayla da yenilebilir benim düşüncem bu
Lahmacun zaten soğan ile yapılıyor. Soğan olmayan lahmacun etli ekmek :D
Ama sonuç olarak pişiyor kıymanın içindeki soğan ve koku yapmaz ben lahmacunun yanında soğan getiriyolar ya salata gibi yapıp ondan bahsetmiştim
Yok ya yapıyor yine :D Pişen sarımsak koku yapmaz aslında. Onun yanında verilen soğanı çok severim bu arada. Koku yapması umrumda değil bir sakıza bakar :d
Nereye gittiğim hiç önemli değil sonuçta mekan keşfetmeye değil beraber vakit geçirmeye gidiyoruz. Beraber güzel vakit geçirmek önemli. Sadece çok gürültülü bir ortam olmamasını isterim gerisi önemli değil.
Ben de tenha yer diyince sapık muamelesi görüyorum jsjs
Tenha kelimesi biraz sapıklık katıyor evet 🤣sakin bir yer olsun ki tüm dikkatimi sana verebileyim dersen daha etkili olur ya da senin sesin dışında başka ses duymak istemiyorum da diyebilirsin
Senin dediğin şekil de üstü örtülü tenha ama jsjs
Neyi nasıl söylediğin her zaman önemlidir 😃
evet var bana kalırsa ilk buluşma ev veya araba gibi yerlerde olmamalı cafe daha okey bence ilk buluşma için lahmacuncu biraz fazla samimi kaçmış olabilir ama olsun sen mutlu kız mutluysa bize söz düşmez
Estağfurullah
Ya aşırı salaş bir yer olması hoş değil bence ya da aşırı lüks olması da kötü görgüsüz gibi hiç sevmem. Normal sessiz sakin konuştuğumuz zaman seslerimizi net duyabileceğimiz, odağımızın dağılmadığı bir mekan olması yeterli diye düşünüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum.
Modluk gitmiş bir sıkıntı yoktur umarım?
Hiç mod olmadım ki😅
Allah Allah. Başkasıyla karıştırdım o zaman pardon.
Problem değil
Önemli tabi , ıssız yerler , ev ortamı art niyet göstergesidir , o yüzden sakin sessiz kafeler restoranlar bunun için daha uygun olur
Sessiz sakin tenha yerler olmaz mı :D
Çok sakıncalı bir durum 😂 cıks olmaz
Altı üstü rahatsız edilmek istemiyorum ne var bunda aaa jsjs
Heçç bir şey yok 😂
Ben de onu diyorum heeeç bir şey olmasın işte şalsdşal
Bihter pekisi diyorum 🙋😂
Kanka sen kızı bul biz hepsine okeyiz 😀🤣
Nereye götürdüğünün bir önemi yok . Gazino , pavyon falan olmadıgı sürece jsjs
Şansımıza bakalım :D
Nereye gittigin değil kiminle gittiğin önemlidir istediğin kişiyle git. Dönerciye gidince ama olmadı diyenler anne karnında Paris de doğdu sanki. 😀
Hiç sorma yahu
Ne kadar saçma tepkiler, sevgiliyle bence lahmacun yemeye de gidilir, Mangala gidilir, rakı bile içilir 😂 sevgili yanında rahat olunamayacaksa bu sevgili niye sevgili olmuş. Sdfghjklş
Laf olsun diye olanlar da var :)
Laf olsun diye sevgili olanlar mı var mı o kadar acizi hahah😄
Olanlar mı? Var mı o kadar acizi? Hahah olacaktı sanırım 😅
Biz bizeyiz imla o kadar dert değil ahahah
81 milyon insan edebiyat öğretmeni ve kafiye kırığının yazılarını takip ediyor şu an. Ne demek biz bize 😂
Edebiyat hocası, kafiye kırığı hahah uydu yalnız 😄😄
Uydururuz 😏
Uymuş cidden 🤔sfgg
Deli çünkü 😅
Kim 🤣
Diyen
Şu an yaşadığım mood "
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım, Behlül'le ne ilgisi var?" 😄😄😄
Hmm peki.
😎
Kelle paça içmeye götürseydin olmadı. 😂 Tabi ki birbirinizi tanıdıkça zaten iş sevgiliden çıkıp biraz daha yakın bir dost gibi oluyor o zaman her şeye tamam deniyor zaten ama bir tanışma, kaynaşma dönemin de biraz daha elle tutulur, biraz daha göze hitap eden yerlere götürülür. Bir Hanımefendi göz alıcı ve ihtişamlıdır ve bu ihtişamı bozmayacak bir yemek olmalı. Sen daha konuşmadan seçiminle partnerinin başını döndürmeli ve evet demeli doğru kişinin elindeyim ve güvendeyim... 👌
Onu ben yemiyorum ya yeseydim olurdu :D
Önemli. Kro damgası yemek istemiyorsan… 😂 İlk tanışma için kahve içmek en iyisi. Yemek çok gereksiz. İlla yemek istiyorsan hoş bir tatlıcı olabilir.
Kro damgası yiyebilirim sorun olmaz jsjsj
Afiyet olsun o zaman hshs
İlk izlenim harbiden önemli. Ben bir insan ile nerede tanıştığımı, nasıl davrandığını, neler yaptığımızı hatta ne giydiğini bile kolay kolay unutmam mesela. Nerede buluşalım ne yapmak istersin diye sorulabilir hem karşındakini daha iyi tanımana da yardımcı olur. Ayrıca kız lahmacun seviyorsa neden olmasın
Ben de öyle düşünüyorum
Hayır hiçbir önemi olmaz ama mekanın temiz olmasına önem veririm yoksa bunu hakaret sayarım 😄
Temizden kasıt nedir? Mekanın dışı mı yoksa iç kısımları mı :D
Ya hahahhah götüreni buldu da mekana takıldı jsjsj
Ayyy egocu jsjsj
Ya bu soru çok soruluyor sizin yüzünüzden bu soruya takık olucam olurda öyle bişi bütün siteyi darliycam
Benden başka soran var mı ya :D Ben de bir tek lahmacun ve bunu açtım zaten :D
Siteye üye olalı bir hafta oldu abartmıyorum beşden fazladır görüyorum kız, erkek, anon herkes soruyor 😬
Bu arada iki hafta olmuş pardon
Zaman çok hızlı 🔪
Taklitlerimizden sakınınız efenim :D Ben de üye olalı 20-25 gün oldu zaten :D
Yok başıma gelirse bu soruyu sorcam kafama taktırdınız
Başkalarının sorduğuna denk gelseydim ben sormazdım :D Marjinal içerikler üretmek ilk hedefimiz :) Ben lahmacun sorusunu sorduktan sonra bir kaç yerini değiştirip soranları gördüm ama onlara bir şey diyemem. Değiştirip sordukları için müdahale edilemiyor maalesef :D
Lahmacunu hatırlıyorum bence sizden kopya çekmişler sorun yok 😂
Yine lafı yiyen ben oldum ama askjdlk
Akdkakdk hay çeneme ya o anlamda demedim konuya odaklandım ben sürekli görünce niye bu kadar önemli dedim 😂 dikkat etmemiştim senin sorduğuna sorry sorry
Estağfurullah sorun değil efenim :D
Sessiz konuşulabilen biyer olmalı yemek olmak zorunda değil olacaksa da kolay yenecek şeyler olmalı
Kolay yenecek şeyler derken jsjsj Tavuklu pilav gibi mi mesela
Leblebi gibi
ilk buluşmada kıza leblebi mi hüplettireyim saşpdjlsa
Tabi hatta tozu da alur
Onu yuttururum ancak sjjsj
Senle buluşarak o tozu değil hapı yutmuş zaten 😂😂😂
sakdjasjkdlsa aşk olsun naaptım yine ya hahah
Şu rondomun bile sakin değil 😂😂😂
Dibidolu random şlskdja
Milleti bezdirmişsin hep aynı soruyu sorup duruyon diye sjhsjsksks
Götür şu kızı artık bir yere 😂
Kimi bezdirmişim aaa :D
Senin haller şu an şu şekil sjsjsjkssjhsjs youtube.com/shorts/MW63sC-s9Jg?si=-hBvDgDxX-yzmZE9
abartma be jsjsj
Botlara bak sen botlara jsjs
Aslinda değil ama büyütüyorlar biraz kızlar sanki kendi nereye gidecekse
İlla cafe bistro mu olması lazım :D
Hava atması lazım kız kankilerine
Bi dahakine kız kankilerini götürürüm o zaman havası söner jsjs
Bence önemli değil. Bütçen nereye uygunsa oraya götürürsün. Hem karşı tarafın tepkisine göre bir karar verirsin.
Doğru diyosun
Ilkk izlenim daima onemli o yuzden nereye götürdüğünü, nasil giyindiğin, ne konustunuz gibi seyler cok onemli :)
Çok doğru. Haklısın.
Önceden düşünülmüş güzel bir yerde yemek tabii ki daha hoş bir durum. Mesele karnımızı doyurmak değil ki onu yapıyoruz biz zeten
Bir kibrit kutusu peynir, 3 zeytin ve yarım ekmekle mi 😂
Artık sana katılıyorum nereye götürdüğünün bir önemi yok.. İnsan içinden geldiği gibi olmalı..
Çok şükür 😂
Çok yok.
Benim gi ibi, medeniyetler sofrasına götürüp dımdızlak kalma da :) 2012 de bi girdiydik aksarayda
Yok reis yapar mıyım öyle şey. Tiritçi ne güne duruyor :D
Skdk
İlk buluşmada çay kahveden fazlası olmaz kardeş.
Benzincinin kafesine bile götürürüz yeter ki gelsin jsjs
Her hareketimiz verilen değer ile doğru orantılıdır.
Değer vermeyen heykelleşiyo mu jsjs
Onlara sormal lazım 😂 tavuk dönercide konuşurlar ben bilemiyorum😂
Ya hahaha tavuk dönerci çıktı torti de jsjjs
Yok ilk buluşmada tavuk dönerciye vs gidenlere değer vermiyordur demek istedim😂 döner etli olur bare et döner yesinler
Vizyonsuz. Hazır et yemişken iskender istesene şlasjdklşa
İskender ince çizgimiz🤤
Tabii ki önemlidir. Hoş bir yere götür. İlla pahalı yer olmasına da gerek yok.
Hoş yer derken hocam?
Ne tarz yer sevdiğine göre değişir bu mekan tercihi.
Evet var tabii ki, karşındaki kişiye de sorup ortak bir yere gitmek daha iyi olur.
Kelle paçacı derse kavga çıkar ama :D
önemsiz reis umursama onları lahmacunlar nasıldı sjwjsj
Üfff lokum gibi jsjsj
Önemli olabilir çünkü kim olduğuna dair ilk izlenimleri verir
İzlenim veriyo mu ya o kadar :D
Bence veriyordur eğer bunu düşünerek kasıtlı bir plan yapmıyorsan 😅
Kız kafa dengiyse hiç önemli değil oturup köfte ekmek de yiyebilirsiniz 😄😄
Tabi ki. Ismarlarsa niye yemeyeyim jsjs
😂😂
Sanayide köfte ekmek yemeyen de ilk buluşmada buluştuk demesin.
Doğru diyosun
Daima derim
Var ama çok değil ben mesela ilk buluşmada diskotek bar istemezdim
Ben de istemezdim.
Lahmacun çok lezzetli dua etmeli bence ki adam yöresel güvenilir 😄
Var tabi,
yoksa sen ilk buluşmada mc donalds/burger king'e mi gideceğimizi sandın?
Neden olmasındı
Ortam önemli, ne yendiğinin önemi yok.. Kelle paça bile yenir..
Kelle paçayı kabul eden kız kebabı da kabul eder heralde 😅
Kebap sevmeyenle sevgili olunmaz..
Pizzacı olabilir. Parkta dondurma, beni lunaparka götürsün 😃
Sjjsjs haydaaa çok masraflı 😂
Olmaz ilk bulusma önemli ya lahmacun yediğim kişiyle evlenirsem😄
Sjjsjs nolmuş kine
Önemi var tabi ki. Tutup eve götürmek çokta mantıklı değil. He lahmacun yenir o kişiye göre değişir ama tutup çok absürt hareketler ya da mekanlar tercih edilmemeli bana göre.
Kıza göre değişir
Az çok kestirmişsindir nasıl bi yaşayış biçimi olduğunu
Ona göre götürürsün
Tuhaf bir şekilde alayı vejeteryan olmuş :D
Hiç bulaşma uzak dur 😁
Hayır önemsiz dürümcü mesela en sevdiğim
Döner dürüm mü hangi dürüm bu? Kopya çekeyim biraz :D
Evet tavuk
Eh tabi önemli
Neresi olabilir mesela :D
Zurna dürüm ya da tavuk pilav belki Ocak başıda olabilir ya da ciger yemege gideriz aklım şu anda çok karışık belki kokoreç e bile düşeriz 😂
Nezih bir yer olsun yeterli
Halı saha sjsj
Maç izlerken tost yiyin dhdhdb
Var tabiki de Sinema tenha yeler olmaz kalabalık kafe Restoran ya da açık havada olmak istiyorsanız park olabilir.
Sinema da kötü fikir değil aslında
İlk buluşmada olmaz sonra dördüncü beşinci buluşmada ilk buluşmada sohbet edilir ya
Lahmacunu kim begenmemis ya. Sanirsin hepsi kraliyet ailesimden.
birseyler icmeye götürsen yeterli olur
Bi dahakine atomcuya götürecem
Sohbet konusunda bir altyapı varsa her iki kişi arasında benim tercihim pizza şarap olurdu
Lahmacuncuya da gidilir bunda ne var? Eger kadın boğazda lokantaya davet istiyorsa Ben onunla afedersin tuvalete... maya bile gitmem. İşim biter onunla
Bence bir önemi yok... Ne güzel işte kızın karnını doyurmuşsun 😃😃 parkta oturmaktan iyidir
Kola çekirdekte kötü fikir değil :D
Sen de hanım efendileri boğazları yalilara götür belki tepki vermezler
Bakalım ne diyecek :D
Ne yapacağına bağlı
Ticaret
Pesin mi veresiye mi
Tek çekim
Neyse paran cebinde kalsın genç adamsin
Kızı götürmediği sürece bir önemi yok shdhdhd
Nereye shsh
Ah ne kadar da masum pozu kesemeyen bir erkek kişisi 🤣🤣
Masumlugu göz dolduruyor jsjs