Kırık bir kalp eski haline döner mi? Bence döner.. hatta paramparça olduktan sen tamamen değiştikten hayatını değiştirdikten sonra..

Iki günlük dünya..
Kırık bir kalp eski haline döner mi? Bence döner.. hatta paramparça olduktan sen tamamen değiştikten hayatını değiştirdikten sonra..

Iki günlük dünya..
Kalbin nasıl kırıldığına göre değişir. Bazen o kadar ağır yara alır ki onu onarması seneler bile alabilir. Eğer insan kendine iyi davranırsa. Hayalleri, güveni, beklentileri de tamir etmek gerekir ama zamanla, kendine şefkatle yaklaştıkça, duygularını bastırmadan ama onları tüketmeden yaşadıkça iyileşme başlar. Tamamen kişinin kendi elinde olan bir şey bana göre.
Aynı sekilde düşünüyorum sadece kişi kendini iyilestirebilir
Evet… kırık bir kalbi onarmak gerçekten zor.
Çünkü sadece kalbin değil, güvenin, hayallerin, inancın da kırılır. İnsan zamanla iyileşir ama o iz hep bir yerde kalır.
Zor ama imkânsız değil. Kendine şefkat göstermek, sabırlı olmak ve kalbini tekrar sevgiye açmak gerekir.
İyileşmek için zamana ve doğru insanlara ihtiyaç var. Ve en önemlisi, kendini yeniden sevmeyi öğrenmek.
dogru
Teşekkür ederim🌸
ben tesekkur ederim
Zordur
Teşekkürler
Olmuyorsa şayet Bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçmem bardağı değiştiririm. 😀
ajhsbh değiştirmek gerek👌🏻
Yess fggg
ahsh💖❤
💕💕💕💕
Eic için teşekkür beybi gırls ♥😎
rica ederim bi tanemm😄❤❤🌸
Ah, bu resim bile insanın kalbine dokunuyor... Kırık bir kalbin tekrar eski haline dönmesi zorlayıcıdır ama kesinlikle imkansız değil. Aslında, o kırıklar insanı bambaşka biri yapar. Acı büyümenin bir parçası gibi. Sen farkında olmadan daha güçlü, daha bilge birine dönüşürsün. İki günlük dünya dediğin gibi, öyleyse neden kalbini tekrar ışıldatmayasın? 🩷✨
Cevap
14Cevap
zordur bence evet
Bu zaten günlük hayatta da böyledir maalesef bir şeyi yıkmak dökmek kırmak oldukça basittir ama onu emek sarf ederek inşa etmek veya bir yere getirmek gerçekten zordur İşte bu laftan yola çıkarak şunu söyleyeceğim insanlar bugün o kadar artık her şeyi kırıp döküyor ki onu inşa ederken ki yapılan zorlukları hiçbir zaman gözden Geçirmiyor bu Acaba ne zorluklarla yapıldı söz konusu her şey şu anda sadece aşk değil yani her şeyden bahsediyorum
Kırık kalbi onarmak zordur belki imkansız bile diyebilirim bunu onarmak Sizi ne kadar çok seviyorsa sizi affetmesi de o kadar yüksektir ama bu konuda siz bişeyler yapmazsınız çünkü kızgınlık geçicidir ama kırgınlık kalıcıdır. Bunu düzeltmek ona kalır siz sadece belki özür dilersiniz. Ama daha fazla ne yapsanız kâr etmez her sey zmanla olur..
Değil.. Bir gülücük bin parçayı 1 parçaya çevirmeye yeter :))
Her gülücük aynı degil
Zaten her gu'ucuk aynıysa sıkıntı vr demektir... Demek istediğim bir gün biri gelir sen bu parça olsandq gelmesin desende kapı pencere kırar giriverir.. O parçalar birden birleşir ve ısınmaya başlar.. Herkes değil. her şey değil.. Biri :))
Haa yok ya kurtarıcı kafası sıkıntı daha da beter eder kalbinle birlikte ruhunu da paramparca eder
Sen kendini iyilestirmelisin
Kurtarıcı değil ki mevzu.. Sen kendini istediğin kadar iyileştir.. ya da onar.. Elbet birine ihtiyaç duyarsın.. Eksik parça olur.. Velhasıl.. Bir anlam mana katacak birini beklersin.. Beklemezsen bile.. Neyse :)
Beklentim yok nasip gelirse guzel olur yoksa da aramam artık
Çok kolay
İlahi kural var
İyilikler kötülükleri götürür gibi bir şey
Sanmıyorum, kalp kırıklığı kötülükle iliskisini anlamadim
Kalp tamircisi geldi.
Kirik kalbi olan insanlar bu durumdan daha guclu cikma cabasi icine girmeli.
Kirildigi konuda gelismeli secici ve ozenli olmali.
kesinlikle
yokk sukur😌
Evet zordur, kalp kırıldığında eskisi gibi olması hiç kolay değil.
Nasıl kırdığını bağlı
Zordur. Kalp kırmayalım❤
Böyle bir zahmete girecek kadar değer verdiğin biri var mı ki
Çok zor hemde
Kesinlikle
Evet zordur
Kırık kalp basitte hayal kırıklığı varsa sıkıntı
Hem de çok zordur telafisi yok.
Çok zor hatta imkânsız.
Tabi ki eskisi gibi olmaz
Çok zor
Evet