Bir erkek yoğun işinin arasında zaman ayırıyorsa seviyor mudur ya?

Dün işyerinde bir olay oldu, beni uyarmak için yanına çağırdı belli ki hakkımda bir şeyler diyen olmuş. Kendi yöneticim de yoktu. Neyse gittim uyardı, yerime gittim ama içim rahat durmadı. Firsat bulunca yanına gittim başı da kalabalıktı, seninle konuşabilir miyim dedim, bir şey demedi ama duydu yani. Etrafındaki insanlar bana baktı direk sen hayırdır der gibi. 😄 Ben de bekledim biraz, o da o kişiye söylediği şey bitince gel seninle şöyle dışarıda konuşalım diye özel bir yere gittik. Yani insanlık yapmış tabi de hiç önemsemese konuşamayız diyebilirdi. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi çok anlam arıyorum?

Güncellemeler
11 ay
İnşallah dediğiniz gibidir 😄
Güncellemeler
11 ay
Galiba ben yanlış yorumluyorum arkadaşlar.. geçen bana çıkarıp verdiği kendine ait eşyasından bugün başka bir arkadaşta da gördüm. O arkadaşa da bizim kendi yöneticimiz vermişti o eşyayı, hatirladim. tamam eskilerden daha kaliteli bir şeymiş ama belki de şirket aldı yöneticilere verdi, ihtiyacı olanlara verirsiniz dedi.. beni kendi yöneticime falan yönlendirebilirdi yine de ama o gün benim yöneticim yoktu ve o an ihtiyacım vardı. Ona bunun için hediye falan alacaktım gerek yok galiba..
Bir erkek yoğun işinin arasında zaman ayırıyorsa seviyor mudur ya?