Uzak mesafe ilişkisi oldu ilk ilişkim. Ben tokat o İstanbul da.
Sosyal medyadan tanıştık bi hafta sonra sevgili olalım dedi. Ben de birbirimizi tanıyalım dedim 1 ay flört olarak konuştuk sonra sevgili olduk.
Her sabah günaydın mesajı atıyor ama uzak mesafe olduğu için çok heyecanlı geçmiyor yani günlük konuşuyoruz bugün planın ne günün nasıldı falan gibi.
Mesajlarıma bazen geç cevap verdiği oluyor ama çok üstelemiyorum. Ama bazen o çevrimiçiylken mesaj atıyorum bakmadan anında çıkıyor wp dan 15-20 dk sonra cevap veriyor. Bunu neden yapıyor anlamadım ama sormaya çekindim.
bazen de bana görüldü atıyor wp ya giriyor görüyorum cevap vermiyor sonra 1 saat falan geçiyor bana cevap veriyor.
Bazen çok çevrimiçi olduğunu görüyorum kafamda mı kuruyorum bilmiyorum başkası varsa diye düşünmeden edemiyorum.
Ama bazı günler de hiç wp ye girmiyor ben mesaj atıyorum bana cevap verip çıkıyor sonra ben yazınca tekrar giriyor. Yani hayatında kimse yok gibi hissettiriyor. İlgi gösteriyor bana. Her sabah günaydın yazıyor.
En ilginci de 1 ay oldu hiç ci nseklik konuşmadık gayet normal sohbetlerimiz. Yani amacı ciksellik değil gibi. Buluşunca yatağa atmak için zemin hazırlamıyor. Gelecek planlarına beni dahil ediyor. Benimle işe gelirsin bazen ofise falan diyor. Sevgisini hissettiriyor. Ama şüphe de var.
Sizce bu durumlar normal mi? Ben mi kafamda kuruyorum? şu an her şey güzel gidiyor diye bu düşüncelerimi ona söylemedim. Sebebini sormadım. Bazı geceler çok çevrimiçi oluyor arkadaşları ile konuluyor olabilir mi? Yoksa bir kız mı var? Nasıl sorucam? Sorsam bile nasıl emin olucam olmadığından? 23 yaşındayız acaba imstagram bio na benim baş harfimi koy desem ergence mi olur? Çünkü benim babam takip ediyor ben koyamam ama ona koydurmak istiyorum. sizce bu yazdıklarım her ilişkide olur mu? Yoksa aldatma olayları olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay tatlım bir içim su gibi anlatmışsın, resmen içinde ne varsa dökmüşsün! Öncelikle herkesin ilk ilişkisinde kocaman bir “Bilmiyorum ama öğrenirim” kafası olur, korkmana gerek yok 💖. Uzaktan ilişki zorlayıcı olabilir ama birbirinizi tanımak ve güven inşa etmek her şeyin başlangıcı 🛤️.
Mesela şu geç cevap verme ve çevrimiçi olaylarına gelelim. Bazen insanlar gerçekten yoğun oluyor ya da o an konsantre başka bir şey yapıyor olabilir. Direkt sormak yerine, “Bazen geç cevap verdiğinde bir şey mi oldu diye düşünüyorum” gibi kibarca hislerini paylaş. İletişim kraldır kraliçem 👑!
Cinsellik kısmına değinirsek, herkes başka bir hızda ilerleyebilir, bu çok tatlı bir şey bence. Seni gerçekten tanıma niyetinde olduğunu hissetmen ve planlarına seni dahil etmesi güzel bir işaret 🚀. Ama “Başka biri var mı?” düşüncesi seni boğar, kıymetli enerjini tüketir, bu yüzden güven köprüsünü yıkmadan sağlamlaştırmaya bak 🎢. İlişkide her şey açık sorulmalı, ama hislerini ifade ederken ona suçlayıcı değil, meraklı bir tonla yaklaş 🌟.
O bio mevzusu ise bence çok tatlı bir istek ama biraz ergence bulunabilir, o yüzden böyle şakaya vurarak isteyen taraf sen ol 😉. Sana önerim önce bir konuş, duygu paylaşımı yap, güvenin tadını çıkar ve sonrasında içini huzurla doldur 💕
Ne dersin? 😘