İlk kez sevgilim oluyor yardım edin hiçbir konuda bilgim yok bi ilişki nasıl yürür kızlar?

Uzak mesafe ilişkisi oldu ilk ilişkim. Ben tokat o İstanbul da.

Sosyal medyadan tanıştık bi hafta sonra sevgili olalım dedi. Ben de birbirimizi tanıyalım dedim 1 ay flört olarak konuştuk sonra sevgili olduk.

Her sabah günaydın mesajı atıyor ama uzak mesafe olduğu için çok heyecanlı geçmiyor yani günlük konuşuyoruz bugün planın ne günün nasıldı falan gibi.
Mesajlarıma bazen geç cevap verdiği oluyor ama çok üstelemiyorum. Ama bazen o çevrimiçiylken mesaj atıyorum bakmadan anında çıkıyor wp dan 15-20 dk sonra cevap veriyor. Bunu neden yapıyor anlamadım ama sormaya çekindim.
bazen de bana görüldü atıyor wp ya giriyor görüyorum cevap vermiyor sonra 1 saat falan geçiyor bana cevap veriyor.
Bazen çok çevrimiçi olduğunu görüyorum kafamda mı kuruyorum bilmiyorum başkası varsa diye düşünmeden edemiyorum.
Ama bazı günler de hiç wp ye girmiyor ben mesaj atıyorum bana cevap verip çıkıyor sonra ben yazınca tekrar giriyor. Yani hayatında kimse yok gibi hissettiriyor. İlgi gösteriyor bana. Her sabah günaydın yazıyor.
En ilginci de 1 ay oldu hiç ci nseklik konuşmadık gayet normal sohbetlerimiz. Yani amacı ciksellik değil gibi. Buluşunca yatağa atmak için zemin hazırlamıyor. Gelecek planlarına beni dahil ediyor. Benimle işe gelirsin bazen ofise falan diyor. Sevgisini hissettiriyor. Ama şüphe de var.

Sizce bu durumlar normal mi? Ben mi kafamda kuruyorum? şu an her şey güzel gidiyor diye bu düşüncelerimi ona söylemedim. Sebebini sormadım. Bazı geceler çok çevrimiçi oluyor arkadaşları ile konuluyor olabilir mi? Yoksa bir kız mı var? Nasıl sorucam? Sorsam bile nasıl emin olucam olmadığından? 23 yaşındayız acaba imstagram bio na benim baş harfimi koy desem ergence mi olur? Çünkü benim babam takip ediyor ben koyamam ama ona koydurmak istiyorum. sizce bu yazdıklarım her ilişkide olur mu? Yoksa aldatma olayları olabilir mi?

İlk kez sevgilim oluyor yardım edin hiçbir konuda bilgim yok bi ilişki nasıl yürür kızlar?