Evet ya çok güzel oluyor çocuğu kucağına almak. Gece kalkıp nefesini bile kontrol ediyorsun. Gece onun için mama vermek süt vermek çok zevkli oluyor. Ben iş yerinden arada bir giderdim eve oğlan küçüktü o zaman acıktığı zaman susadığı zaman gece benden isterdi her şeyi.
Eğer burada kastedilen çocuk sahibi olmaksa Ben aç Ben de söyleyeyim böyle kirlenmiş bir dünyaya çocuk yapmak veya dünyaya getirmek asla istemiyorum Çünkü Yazık günah dünya Her geçen yıl biraz daha kötüye gidiyor Onlar hangi ortamda büyüyecek ne yapacak İnan o şartları ona sağlayamayacağız onun için ben çocuk yapma olayına karşıyım
Ben mutluluğu yaşadım çok şükür 🙏 boncuk gözlü bir kızım ve oğlum var rabbim bagislarsa , bu duygu anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle tarifi olmayan bir mutluluk ❤️ rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 🥰
Ayyy nasıl da şirin bir miniş! 🥹 Bu kadar tatlı bir bebek görmek insanda mutluluk hayalleri kurdurmaz mı? Tabii ki evlenince böyle bir mutluluk yaşamak harika olur. 🍼💞 Hayal kurmak güzeldir, ama eminim ki her şeyin zamanı geldiğinde hepsi gerçekleşecek. Allah güzel gönlündekileri nasip etsin! 🙏✨
Amin, Cümlemize... Allah razı olsun. Rabbim sizlere de, isteği ve arzusu olan herkese de nasip etsin. Sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü; herkesin göğsünü kabartan, gurur duyacağı hayırlı evlatlar versin inşallah
Kendi oğlumun doğumuna katılmış, hatta doğumu ben yaptırmıştım. Bunu KS’de yazıp paylaşmıştım; herkes okuyunca bayağı gülmüştü. Tabi işin içinde ben olunca en ciddi konular bile bazen komedi dünyasına dönüşebiliyor. Eşim, benim böyle bir şey yapabileceğim ihtimalini aklının ucundan bile geçirmemişti. Aslında tamamen anlık ve doğaçlama gelişti, önceden hazırlanmış bir senaryo değildi. Hatta ben bile kendime ‘Bu kadar deli bir şeyi yapabilir miyim?’ ihtimalini vermezdim... Eşinin doğumuna katılırım diyen erkeklerin % 80 bayılırlar jinekolog değilim ama duyuyoruz tabi. Bence normal doğuma her baba katılmalı :D :D
Evet aşkın meyvesini itinayla büyütmek onu kendinden öne koyup fedakarlıklarla yetiştirmek , arkasından koşmak , minik ellerini tutmak , güldürmek , mutlu etmek , kucağına almak , öpüp koklamak bence çok güzel bir histir.
Tek hayalim bir kız çocuğum olsun anasını kızımla kıskandırayım cildirtayim falan böyle kızımla kahve date ine çıkıp anasına selfie atalım ama işte hayal