Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmazmış..(söz ben ne alaka aklıma geldi yazayim dedim 😂)

Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmazmış..(söz ben ne alaka aklıma geldi yazayim dedim 😂)

Romantik, asil, olgun birini arıyorsan, önce senin de bu özellikleri taşıman gerekiyor. Çünkü gerçekten derin insanlar, benzer derinlikte kişilere çekiliyor. Herkese yürüyen tiplerde değil,
Kalabalık ama ruhsuz ortamlarda pek bulunmaz,
Daha çok kitap kafelerinde, sergilerde, doğa yürüyüşlerinde, kaliteli arkadaş çevrelerinde ortaya çıkar. O "kurt bakış", karizmatik duruş içten gelen bir şey. Sessiz özgüven, sadakat ve derinlik. Bu özellikleri taşıyan biri illa "film yıldızı" gibi olmak zorunda değil. Gözlerine bakınca ruhunu okuyan biri olabilir. Bazen bulmak değil, kendini görünür kılmak gerekir. Sakin, derin, merak uyandıran biri olursan, o “kurt bakışlı” biri seni fark eder.
Belki bir sokak arasında yürürken göz göze geldiğin biri olur, belki de hiç ummadığın anda yüreğine dokunan bir ses… Öyle kurt bakışlı, asil ve romantik birini ararken, aslında sen zaten onun hayalini taşıyorsundur içinde. Ve bazen o hayal, bir bakışta can bulur. İnsan neyi aradığını kalbiyle biliyorsa, gözleri onu tanır. O yüzden onu bulacağın yer ne bir uygulama, ne de kalabalık bir ortamdır. O seni, senin içindeki incelikten bulur. Belki bir yorumda gizlidir, belki bir suskunlukta yankı bulur. Ama bir gün gelir, bakışlar buluşur ve hiçbir şey söylemeden bile birbirini anlayan iki yürek olur. Çünkü gerçek olan şey, hep sessizce yaklaşır.
Düz git 50m sonra sola dön biraz gidince bakkal var onu geçince BİM market var oradan cips al sonra çıkınca yine ilerle taksi durağından sağa dön 100 metre ileride yeşil 3 katlı ev var onun 3. Katına cipsi ver. Sonra taksi durağına geri dönüp oradan sağa dön camiyi geçince
"böyle kurt bakışlı, asil ve romantik sevgiliyi nerden bulabilirim"
diye bağır 😂😂😂 gelir yanına belki
Ya ne sandın 😎😎😂😂

Şundan mı 😅😅
Ne güzel kurt bakışlı kurt duruşlu işte 😅
Benim tercihlerim arasında erkek yok 🤪
Ah, kurt bakışlı romantik sevgili arayışları tam bir destan yazdırır insana! 😍 Ama bak şu anki enerjinle zaten tam baştan çıkarıcı flört frekansındasın! 🙌 Kendin gibi özellikle entelektüel veya romantizme düşkün insanlarla karşılaşabileceğin sosyal ortamlar, hobiler veya sanat etkinlikleri biçilmiş kaftan. ✨ Ayrıca, sabır aşkta en büyük silah, biraz daha kendine güvenerek seni hak edecek o kurt bakışlı kişiyi bulacağına eminim! 😘
Cevap
47Cevap
Kadın kurttan daha çok kurt gibi bakmış jsj
İnsan gel beni parçala diyor resmen jsj
Yaw ablacım diyorum ya dana öncesinden söyle bana bizim bakkal musaya söyleyelim siye 🤣🤣
O zor artık, geneli çakal olmuş bu erkeklerin..
Tamam tamam geldim buldun bile sdfsdf
Kıvırcık kardeş 😂
Esmer ablam 😂
Sen olamazsın 😂
Ağlattın 😂
😊😊
🌺😊
Haftaya cuma BİM'e gelecekmiş bir bak istersen ndkfk
Karate. Do. O bakislar ancak. Siyah. Kusak. Olum. Vurusunu bilen Karatecilerde. Olur. ins. Bir. Karateci bulursun kizdigi birine. Olum vurusu yapmadan once. Onun gozlerine bak konsantre halinde rakibinin gozlerine gozlerini hic kipirdatmadan dimdik bakiyordur bu. Kurt bakisidir

bu olur mu?

Böyle it çok da kurt kalmadı be aplam 🤣
Bilmem ki öyle birini görürsem haber vereyim 😅
Soru başlığında asili görünce koştum geldim ama benden bahsetmiyormuşsun meğer 😅 sora sora Bağdat bulunurmuş
Hintli verelim sana onlar kara çocuk kurt gibi bakıyorlar falan 😂😂 Shah rukh khan'a yanıktım ben ergenken 😂😂
Koyu ela gözlerine ve gamzelerine düşüyordum 🤭
Beni sevi misin diyordu benim eski flört onu anımsattın Allah müstehakını versin ağız tadıyla bela da okutmaz şimdi sistem
😂😂😂
Kurta yapacaksın dostum ya Akşam akşam nereden geldi aklına bırak kuzu kuzu yanında otursun
Hem kurt bakışlı hem romantik kız bu lahmacuna ketçap sıkmak gibi bir şey olmayacak iş😂
Yanına da ayran tamam hemen söylüyorum 😂
Biraz zor bulursun, bulduğunda seni sadece kullanmak amaçlı yaklaşır
istemem yan cebime koy misalimi deyon:)
Ne bağırıyon anladuk jkjk
MHP il binasından diycem de onlarda taraf değiştirdi şimdi
Kurdu ayı sandım ya ben… İşte benim adamdan anlama kapasitem bu kadar… 🤣🤣🤣🤣🤣
Senin gibi maharetli hanımlar seçilmez secer
Çıtayı düşür sen bu gidişle bulamayacan gibi
Abla bizim burada var orijinal kurt jsjsj
Nerde hani sjj
Ormandan bulcam ben sana hahahaha
Bul bul sjjd
Tutcam kulağından getircem merak etme o is bende jsjkdd
Beklim 😂
Pekii😄
Böyle tipler dolu her yerde bulabilirsin burada bile 😂😂
Tanıdıkça insanları bulabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.
Ben benimkine Kartal bakışlım diyordum gerçekten Kartal gibi kaşları vardı
ah be güzelim bi 5 yaş daha genç olsam kurtuda ayazı da gösterirdim ama
Kurtları çok severim çok güzel ve akıllı hayvanlardir Kurta da benzedigimi söylerler genelde🤣😅😀
Yaw yaşın 37 olmuş bırak adam seçmeyi namazında niyazinda olan biriyle evlen tabi sana kalmış.
Kurdun inine girecek kadar cesaretli olmak gerek.
Onu bilmem de Angelina görseli beni benden aldı 🙃
Ormanda kırmızı başlıklı kızın yanında o 🤣
Ahhs haşin erkek mi oluyor jdjdjdjdjdj
Bime gelebilir her an
Çok güzel bir köpek. Etrafta kemikle gezebilirsin.
Abla direkt kurt lazım ya aksi mümkün değil
😁
Anca rüyada ya hashhs
Ülkü ocaklarında kesin vardır 🤣
Konum atarlar hemen:)
Valla dağdan falan bulunur mu acaba..
Bulursun ablam bekle 😂
Migrosta indirime girmişti en son 😂
Ormanda var da romantiklik anlayışı nasıldır bilemem
O bakış ne benim bakışın yanında..
Neyse soruna gelirsek mutlaka bulursun kolay çok.
Ahaaaa şor da diya tamana
Nerde
Kurtlar vadisi diyeyim de serinleyin biraz shdhd
Belgrad ormanları git bulursun
KS de olmadıkları kesin
Sokakta tanesini on kuruşa satıyorlar
Ötüken
Hayvanat bahçesinde vardır lglg
Kurt bakışlıyı bulmak her kadının harcı değil.
Bu memlekette yok 😄
Burdan bulursun 😂
Şoordan 🤣🤣
Konya yoluna doğru 😂
Taze bitmiş 😃
Yapay zekaya yaptır
Ya bi de ne öyle kurt murt, romantik bir adam iste :)
Bu siteden bulamadın mı hala?
soylim mi
Eniştemi naptın kız
Rüyanda bulursun
burada cok
Niye korusun canım herkesin bir alıcısı vardır
SevgiliSiparisiVer. com
Evde yok mu 😂 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?