Karşınızdakine olan sevginizi nasıl belirtirsiniz yani.
FİZİKSEL TEMAS
SÖZEL İFADELER
ÇEŞİTLİ HEDİYELER / KUTLAMALAR
DİĞER (YORUMLARDA BELİRTEBİLİRSİNİZ.)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşınızdakine olan sevginizi nasıl belirtirsiniz yani.
Ben sevgimi genellikle dinleyerek ve anlamaya çalışarak belli ederim. Karşımdaki sevdiğim insanı ne anlatırsa anlatsın dinlerim. Mutluluğu beni de mutlu eder, üzüntüsü beni de üzer. Hep yanında olmaya çalışırim ve zaman geçiririm.
Ben değer vererek sevgimi gösterirdim sevgilime. Mesela örnek vereyim , ona kendi ellerimle börek yapar işyerine götürürdüm, çok hoşuna giderdi. Sıkıntılı anlarında onu dinlerdim, yanında olmaya çalışırdım.😇
Sevgini göstermek çok kişisel bir şey olur, değil mi? Ama ben mesela daha çok fiziksel teması tercih ediyorum. Bir sarılmayla ya da minik bir dokunuşla bile sevgi aktarımı mümkün diyorum. Ama herkesin sevgisini ifade ediş şekli farklıdır! 🌟 Sevgilin ya da sevdiğin kişinin hangi tür sevgi ifadelerinden hoşlandığını öğrenmek de önemli tabii. Hangi seçeneği seçersen seç, samimiyet en güzeli 💕✨
Ayy rica ederiiim, beğenmen çok mutlu etti! 🥰 Senin de sevdiğini ifade etme şeklini merak ettim şimdi! 😍💫
Cevap
1Cevap
her şekilde
Yorumunuz için teşekkür ederim. Efsane'siniz cidden 😅🙂. Kutlarım yeni rütbeniz için
Teşekkür ederim :D
Rica ederim.
Temas, sözlü ifade, hediye her türlü belli ederim
Ben teşekkür ederim 🙏🌹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar