genel olarak insanların yapısı farklıdır ama inat kırmak için etkili yollar da vardır elbet, boğalar bildiğimiz üzere inatçılar. İnatlarını nasıl kırabiliriz. Allah rızası için mantıklı cevap verin sonucunda hayat memat meselesi var
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben boğayım
annem sevgilimi ağlattı diye 4 yıla yakın süredir konuşmuyorum kendisiyle
görmüyorum da bakmıyorum da
ölse de gitmem sen hesapla artık inadımı
ne olursa olsun o kadın öldü benim için artık tanrı bile değiştiremez bunu ;)027 Yorumla
Soran+1 yıltamam da boğalar aile düşkünü olur annene nasıl yaparsın bunu!
Cevap sahibi+1 yılsevgilime daha düşkünüm
burçlara inanmam zaten ben
Soran+1 yılsevgilin ne şanslı :( benimkiyle aramız bozuk :( ama arkadşımın mesele daha önemli şu an :(
Cevap sahibi+1 yıl:( üzüldüm sizin için de teşekkür ederim ayrıca
benim daha farklı şeylerim de oldu buradan anlatmak istemem şimdi :D
kızın babasıyla da kavga etmiştim kıza tokat attı diye dur ben bir gizli olayım
Soran+1 yılol ol ne olur ne olmaz , ayrılmayın aman maşallah...
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim =)
siz de umarım mutlu olursunuz genelde hep beni linç etmeye çalışıyorlar bunu anlattığımda ashdas
Soran+1 yılaman boşverin milleti , e arkadaşıma çözüm yok bari bana bir fikir verin, benim sevglimle aram limoni ayrılabiliriz ben ne yapayım onun için?
Cevap sahibi+1 yılaranızda ne olduğunu bilmeden bir şey diyemem kii :))
Soran+1 yılben biraz bunalttım onu , her dediğimi yaptı sonunda da isyan bayraklarını çekti :)
Cevap sahibi+1 yılahahahaha :D:D böyle tatlı tatlı açık açık konuş işte :D
özür dile yazık çocuğa :D sonra yüzü asık falan olursa hala öp yanağından böyle ilk defa öpüyormuş gibi hala bozuksa sende bozulabilirsin asjhdkas :D
çizmeli kedi gibi yaparsın hala bozuksa :D:D
Soran+1 yılya ikna olmuyorlar kardeş ne benim sevgilim ne arkadaşımın eşi :) şöyle en etkilisinden başka yolun var mı bakayım :)
Cevap sahibi+1 yılaaa bir de arkadaşın evli mi ona cidden yazık asdhjkasd
bilmiyorum ki hiç ya bana birisi öyle yapsa dayanamam yani :D:D
sizin içiniz de zor cidden hiç yardım edemem bu konuda çünkü benim gibi değiller bileme mne istediklerini :D benim istediğim sarı mutlu olsun yeter :D
Soran+1 yılne güzel ya bizimkiler de bir böyle olsa , arkadaşımın ağlamasından kendime vakit ayırıp çözemiyorum bile
Cevap sahibi+1 yıltanımadan evlenmiş boşver ağlasın hak etmiş ashdjkasd
sen kendine zaman ayır :D
Soran+1 yılben benim domuzun inadını kırsam bu çifti de barıştırır :) ama o da inat ya
Cevap sahibi+1 yılahahahaha :D:D yani benim anneme olan inadı sana tuttuysa bilmiyorum ne yapıcan yani sadjhas
sevgilimden özür dilerse affederim belki ben öyle düşün :D sen ne yapmalısın acaba bende düşüneyim az :D
Soran+1 yıldüşün bakalım bir ya :( sen özür dilerse inadı bırakırım diyorsun yani inadı bırakma noktan var, işte benim odunun da vardır
Cevap sahibi+1 yılbenden çok özür diledi de kızdan dilemesi lazım yoksa olmaz :D:D:D
seninki ne ne yapıcaz ya çok saçma bir sebep yani ne yapılır ona :D
benimkinin nedeni kız yabancı diye ters bir laf etti annem bende boğazına yapıştım babam zor ayırdı
benimki ciddi yani sizinki gibi değil dfks
ne kadar bunalttın çocuğu doğru söyle :D
çocuk içinden ' dün başka bugün başka sokayım böyle aşka ' dediyse geri dönüşü olmaz sgdjahkdf
kendimden biliyorum sajhdasd
Soran+1 yılbiraz ya çok değil ama o abartmayı pek sever :) bizimki de ciddi bir kere.. sadece sorunlar var işte çözemediğimiz
Cevap sahibi+1 yılyok ciddi derken sorundan bahsediyorum yani sorun ciddiliği
ben az kalsın annemi boğuyordum yani
sizin kini o abartmış :D
abartmayı seviyor demek ki boğalar :S ( bende abartırım mesela sevgimi :D )
Soran+1 yılbizimki sorunu abartıyor.. şimdi ben bu çocuğa ne dersem gözü aşk dolu bakar bakalım söylee :)
Cevap sahibi+1 yılaahahaahahaahahahaahahaaaaah
öyle bir laf bilmiyorum ya :D:D:D:D
benim aşık olmam için tek etken var :D
beyaz ten sarı saç zayıf kız kısa boy :DD:D ahahahaha
ne dediğini ne yaptığı önemli değil :D:D
Soran+1 yıle bulduysan başkası da olmayacaksa o kız şanslı, bana dua eder misin ayrılmayalım diye
Cevap sahibi+1 yılaa eder tabi ki ama üzülme sonra :D
ayrılmazsınız umarım ve çok mutlu olursunuz =)
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılaaa asıl ben teşekkür ederim =)
Soran+1 yılne demek :)
En İyi Cevaplar
+1 yılboganin inadini kirmak imkansiza yakin birsey
üstüne düsme sakinlessin117 Yorumla
Soran+1 yılsakinleşince nasıl kıracağım peki?
Oğlak+1 yılo sana gelir.
emin ol
Soran+1 yılgelmiyormuş ya konu benimle alakalı değil, evliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım
Oğlak+1 yılha mesele buysa
boga..
bir kararindan asla dönmez
huzur ariyormus adam huızur bulamamis evliliginde
bu ayri konu
Soran+1 yılevet ama huzursuz değillerdi ki adam kurmuş kurmuş kafasında kıza düzeldin ama eskiden düzelmeliydin diyor , elbet vardır bir açık kapı
Oğlak+1 yıladam bunu birden karar vermemis kurmus diuyorsun 24 saat o insanlarla birlikte yasiyordun sanirim ki böyle bir yargiya vardin
kimse dört duvar arasinda ne oldugunu bilemez kusura bakmayin ama
ve adam karar vermisse geri dönmez
Soran+1 yılbir süre yaşadım evet , arkadaşım çok kıskançtı ve bunu aştığını kendi gözlerimle görebiliyorum ama adam görmek için zaman tanımıyor , it gibi seviyorum seni ama olmaz diyor, ya abi vardır bir yolu erkek olarak düşünün de bir el atalım yazık daha yaşında gençler
Oğlak+1 yılben sanmiyorum ya.. adma karar vermis yani bir yasanmisligin sonucu.
ama gelmiyorsa bir mektup yazsin duygularini net sekilde
son bir sans istesin
beki olur
Soran+1 yılyüz yüze konuşalım dedi adam dün aradı yanımdaydı arkadaşım, düşünün benden bile kıskanırdı telefonu bana açtırdı, kızda gelişme var, arkadşım yüz yüze nasıl ikna ederim diyor?
Oğlak+1 yılicinden geldigi gibi konussun
ama fazla yalvarmasinda yani.
olan bu desin kendine
tamam hatam vardi düzeldim
bir sansi daha hak ediyoruz filan
Soran+1 yıladam kıza değişeceğine inanmıyorum 3 yıldır evliyiz ya erkek çevrem var sadece ama erkeklerden bile kıskanacaksın utanmasan diyor , böyle adam nasıl ikna edilir? kendi de ilgisizdi ama arkadşım tek gün yüzüne vurmadı
Oğlak+1 yılsenin ilgisizligine sevgisizligine katlandim
evliligimi kurtarmak icin simdi son kez senle konusuyorum
ha istemiyorsan canin ceheneme desin
kusura bakmada cok üstüne düsmekte simartir adami
Soran+1 yılarkadaşım şımarsa da bitirmesin sevgimiz emeğimiz var diyor :( yani şımarsa da çözüm olsun istiyor :(
Oğlak+1 yılvalla evlilik öyle olmaz biraz kadinlik gururu lütfen..
akklini basina toplasin arkadasin
Soran+1 yılarkadaşım sonuna kadar savaşırım ben modda, her dakika ağlıyor , pişmanım diyor :( kendinizi adamın yerine koyar mısınız rica etsem? ne sizi ikna eder?
Oğlak+1 yılsahsen ben bitmis bir konuda asla geri adim atmam ama bunun burcla pek ilgisi yok
arkadasina bol sans
Soran+1 yılduanzı bekliyoruz
Ben boğa burcuyum ki mantıklı yaklaşmak gerek bazen yoksa karşımdaki insanı kaybedecegimi bile bile inada girmemek için kendimi zor tutarım:) bence bu kişide bitiyor ve sana verdiği değerde :)
04 Yorumla
Soran+1 yılevliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım , konu bu canım ya , sen kendi yerine koy bakalım durumu inadını ne kırar?
Soran+1 yılerkek ayrılmak istiyor , ama arkadaşım kıskançlığı falan bıraktı psikolojik destek bile aldı, sadece tek iş adama inandırmak için ayrılmamasını sağlamak kaldı
Benim sevdiğim çocukta boğa ve inat. Bende inadım. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş üstüne gitme eninde sonunda inadı kırılıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılmesele ben değilim, evliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım , ya sevgiline bir sor kardeşim belki yardımcı olur
Soran+1 yıladam aileleri karıştırmıyor araya daha şimdiden herkesi engelledi bile olaya karışmaktan, sakinleşti ya 15 gündür konuşmuyorlar ama hala kararlıyım diyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 6,4b cevap paylaştı. @Folie Doğru söylüyor... ama ne bilim şöyle yemekli tatlılı çaylı gıdı gıdı falan yaparsanız belkim yumuşar kesin dönermi bilmem ama dediğim gibi belkim yumuşar:/
20 Yorumlakonu ne yazcam da ottan boktan sebeplere bile ayak-baş direyen yapısı var bazı boğaların. en iyisi öldür gitsin.. ağır tahrikten indirim alır yatar kafa dinlersin. ooh, miss
31 Yorumla
Soran+1 yılevliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım , işte konu bu :(
+1 yılboğa burcuyla inatlaşırsan yapacağı varsa da o işi yapmaz emin ol kendimden biliyorum sakın üstüne gitme sinirlenir
17 Yorumla
Soran+1 yılevliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım , ya ikna nasıl olursunuz bu durumda?
Boğa+1 yılarkadaşınız gitsin sakin bir şekilde kalbindeki her şeyi ona döksün onu ne kadar sevdiğini söylesin gerekirse süprizler yapsın
Soran+1 yılkonuştular adam mahkeme açmadı, düşünecem dedi şimdi de haftadır düşündüm kararım aynı diyor, çok inatçı
Boğa+1 yılsüpriz yapsın boğalar özel süprizlerden hoşlanır çok şaşıracağı ve çok istediği bişe apın gerekirse iki uçak bileti yürü benimle gideceksin sadece 2 gün geçireksin sonra kararın aynıysa yapacağım bişey yok desin güzel bir tatil yapsınlar başbaşa kalsınlar
Soran+1 yılbu adam oraya gelmez inattan gelmez hem de... sürpriz yaptı arkadaşım evlendiği günden beri her anlarını yazmış kitap olarak onu verdi , adam okudu duygulandı bana mısı ndemiyor ama anılarımız güzel kalsın bari diyor
Boğa+1 yılçok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılsağoln inşallah ayrılmazlar
- Astroloji & Burçlar konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılboğaların inatlarını kırmak için genelde burunlarına zincir takıyorlar ve çektikleri yere götürüyorlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçek hayata uyarlayalım bunu :)
Oğlak+1 yılevet acı çekince mecburen çekilen yere gidiyorlar
Soran+1 yılnasıl yani , arkadşımın acı çektiğini görse eşi gelir mi?
+1 yılkendi başını yakar başkasına bişi olmaz (: bunu bilerek davranırsa sorun kalmıyor.
19 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Oğlak+1 yılinadı bırak yani (:
Soran+1 yılinat eden biz değiliz ki karşımızdaki adam
Oğlak+1 yılo halde anlaşamıyorsun, inatlaşmaya ne gerek var (:
Soran+1 yıle anlaşabilirler sadece arkadaş kıskançtı onu da çözdük tedavi alarak
Oğlak+1 yılsenmisin bu boğa burcu (:
Soran+1 yılhayır ben yengeçim karşıdaki boğa
Oğlak+1 yılhim anlaşamazsınız siz (:
Soran+1 yılanlaşıyoruz da bazı noktalarda hiççç
Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oovv eğer inat etmişsem dönüşü yoktur.
13 Yorumla
Soran+1 yılelbet vardır ya meseleyi yazayım size de , evliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım
Soran+1 yıle tamam arkadaşım düzeldi ama adam bunu görecek zamanı vermiyor, bizim adamı ayrılmaktan vazgeçirmemiz lazım, uzakta olunca nasıl ikna edecek kız
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılmatadorluk egitimi al
00 Yorumla
+1 yılısrar edin, ısrar edin, ısrar edin...
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya baskı daha kötü yaptı , gündür dörüşmüyorlar , ben arkadaşımı teselli etmeye çalışıyorum
Boğa+1 yılbaskı başka şey, ısrar başka şey arkadaşlar... baskı yaptıkça inatlaşır boğalar, ama inat yapınca pes ederler...
Soran+1 yılinat edince pes mi ediyorlar? peki , evliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım , biz bu adamı nasıl ikna ederiz? ne gibi bir inat olmalı, nasıl cümleler kurulmalı?
Boğa+1 yılburcu falan bırak bir kenara da, asıl sorun ne, onu anlat istersen... arkadaşının eşiyle gerçek sorunu ne?
ben de boğayım ve çok zor inadım kırılır.
17 Yorumla
Soran+1 yılabi yok mudur bir yolu ya :( inatlaşmak ters etki yapar değil mi? e huyunuza gidip egonuzu okşasak?
Soran+1 yılhuyuna gidince yumuşar mı yani?
Soran+1 yılyani evet canım haklısın seni seviyorum ve düzeleceğim dese inanmıyorum deseniz ne demeli kız?
Soran+1 yılyani şans tanırdınız , e peki biri sizi çok sevdiğini kanıtlasa yine de terk eder miydiniz?
+1 yılkıramazsın uğraşma boşuna
03 Yorumla
Soran+1 yılvardır elbet bir yolu ya
Aslan+1 yılbeni benden iyi bilemezsin
Soran+1 yılelbetteki bilemem ama herkesin bir açığı vardır canım
+1 yılburçlarla insanları kıyaslamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılinanın birebir uyuyor bu adam
+1 yılcok zor işin cıdden deneme sakın..
16 Yorumla
Soran+1 yılvardır bir yolu elbet
Kova+1 yılyolu yok kendımdn blıorum cilve yapsn bıle ck asabıyz.)
Soran+1 yılvardır vardıııırr düşün bakalım azıcıkkk :)
Kova+1 yılbn hrzmn düşüncelıym.)
Soran+1 yılee hadi bulalım bir yol da kurtaralım şunların evlliğini :)
Kova+1 yılbn kacıym sız bulmya devam edın.)
+1 yılNe kadar çok boğa var yahu
11 Yorumla
Soran+1 yılboğalar inat inaaattt
sen haklısınde yavaş yavaş kendi düşünceleri söyle
112 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın diyince daha da abartmasın
Soran+1 yılha olayı işine mi getirecez ama nasıl yapalım ki , arkadaşım hürrem gibi eline bıçağı alıp kendini mi kessin :)
Soran+1 yılevliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım , konu bu işte ya :( kısıtlanıyorum diye 3 yıllık evlilik mi bitirilir? ki kız düzeliyorken, tedavi bile görüyor kıskançlık için...
Soran+1 yılhiç mi yolu yok abi elbet vardır , kendinizi bunun yerine bir koyun ya :(
Soran+1 yılsevgisi değil inancı bitmiş
Soran+1 yılsevginin varlığına ve kızın değiştiğine inandırmamız lazım değil mi?
+1 yılKonu ne
03 Yorumla
Soran+1 yılevliliği bitiyor arkadaşımın, kendisi çok kıskanç ve eşi de boğa burcu, kısıtlanmak istemiyor bu yüzden seninle yürümez diyip ayrılma kararı almış, adam çok da seviyor ama huzur yoksa gelecek yoktur diyor kız tedavi alıyor şimdi düzelmeye başladı ama adam kararlı vazgeçirmemiz lazım
Oğlak+1 yılAileler girsin araya
onlaron sözü dinlenir
Soran+1 yıladam aileleri karıştırmıyor malesef ki :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026