Arkadaşlar birsey oldu konusma esnasında sevgilimin facebook şifresini istedim. 6 yıllık ilişkimiz var eskiden bilirdim ama sonra 1 yıl ayrı kaldık barıştıktan sonra da istemedim. Geçen gün bir şey oldu istedim inatla vermiyor. Herseyden kıskancan geçmişi takcan kavga cikcak falan dedi bu sefer ben suphelendim. Tartıştık. Instagram kalsin sadece kapatalım hepsini dedi bende ne saklıyosun onu söyle dedim. Instagramda resmimiz var facebookta ne iliskisi var yazıyor ne resmimiz var. bir seye etiketliyorum yorum dahi yapmiyo falan. Bunları söyledim kimden ne saklıyosun dedim. En sonunda yeter tamam güvenmiyosun madem herkese açık ilişkisi var yapcam resmimizi de koycam buraya gel kimle istersen onla da tanıştırcam istersen herkesi de silerim bütün kızları dedi. Gerek yok arkadaşlarını silme benim için. Gereksiz olanları sil sadece dedim sen beni suphelendircek gibi davranıp üzme dürüst ol yeter dedim. Sizce neden inatla vermedi şifresini? Gerçekten kafami kurcaladı. Verse bakmıycaktım bile verdiğine gore bisey yoktur diye. Yani ayrıykenki msjları takcan diyo ama msjsa siler ondan kolay ne var. Kafamı karıştırdı sizce bir şey mi saklıyor?
Cevabın nedir?
Bu kadar sıkmayın. Sevgilinle senin özelin ayrıdır. Onun kişisel özeli ayrıdır. Evli değilsin bir şey değilsiniz. Arkadaşlarıyla konustukları, sayfaları özelidir. Vermek istemeyeni niye zorlarsınız! Güvenin yoksada ayrıl kardeşim. O ilişkide çok daha kopukluluk olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kardeş resemen aynı durumdayız bende 6 yıldır beraberim biliyorum 3 ay ayrı kaldık istemedim şimdi istedim vermiyor gereksiz kişileri sil alcam dedim aynı niye böyle yapıyorlar ki :(
135 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar olur şu an en iyi biz anlarız birbirimizi kafamda kurup duruyorum ne saklıyor diye simdi sileyim herkesi resim ekleyim vs dedi ama boş suphelendim bir kere. Hayatında biri mi oldu diyorum kesinlikle reddediyo. Hatta denemek için öğrendim dedim ilişkin varmış dedim olaya bak 1 sene boyunca tek bir kiza bakma gelsin ilişkin varmış desin. İstesem 1000 tane olurdu ama olmadı dedi
- +1 yıl
Aynen kardeş bir biz anlarız birbirini zi ya beyefendi hediye aldım verdim oda yüzük almış bı konudan face meselesine geldik tamam ayrıyken millet ekler kabul eder hatta kafa dağıtmak için öylesine konuşulur dedim bak gereksiz kişileri sil yoksa giderim bir daha göremezsn dedim oda tamam sil cem foto ilişki yapcam snra al şifreyi senden baska kimse yok diyo ama inat vermeyince insann içine şüphe sokuyorlarya
Soran+1 yılkatılıyorum o kadar savaştı ki ne şifreymiş arkadaş Da vinci şifresi istiyoruz sanki gören de ajan sancak fena takıldım içim hiç rahat değil ilişki yapaym resim ekleyim dedi ama yok bu kadar inat edince fena kuduruyorum
Soran+1 yılaynen şu an bizde bugün kavga ettik bu kadar olur ya ayni durumlarm Aynı sekilde ilişki yapar resim koyarim dedi ama inatla vermiyor bu da beni acba aldatiyomu diye dusunduruyor
Soran+1 yıloff off :'( nolcak halimiz bizim ayrilsan bir dert dursan ayrı dert
Soran+1 yılaynen bende anlamadım o boyle gizledikce supheleniyorum yazan her erkekle konusasim geliyo sonra sacmalama diyorum kendi kendime
Soran+1 yılo beni aldatyomuş gibi geliyo çünkü
Soran+1 yılve aksine ikna etcek en ufak hareket yok her şey lafta
- +1 yıl
Aynen hep lafta bende sinir oluyorum 14 şubatta doğum günü bugn sabah hediyeleri verdim bu dileklerimi dedim tamam silerim bak çalsyrm kırmak istemiyrm dedi bende silceksin mutlu olmak istysan güven duygusunu hissettir dedim silmek bakalım beklyrm bide ben buna pasta sözü verdim yarın yapsam mı cumartesi buluşcaktık ilişki istegi gönderdim beklio duvarı açık ya kızlar kutlaması ben iyice delircem şimdi kafam çok karsi ya
Soran+1 yılmilletle konus derken? nişanlı mısın? ya ben napcami şaştm takip ettirmeyi falan düşünüyorum artık o derece suphelendim yani 6 yıllık iliskimiz var benden nasıl saklayabilirki
- +1 yıl
Şöyle anlatım kardeş özet geçiyim sana biz çocukken başladık çıkmaya öylesine diye ayrıyken başka larıyla konustuk oda sosyal ağdan aramıza çok kişi bozmaya çalıştı 6 yıl oldu 3 ay ayrı kaldık çok kötü kavga etmiştik dönüşü yok gibiydi barıştık sil gereksiz kişileri ddm tamam ddi bende silceksin dediklerimi yap ki mutlu olur ddm yüzük almış bende onun için ilk dediklerimi yap öyle çık karşıma evlik çok ciddi ddm
hem ben diyorumki hani bunlar bu sekil yapınca biz erkeklerle konuşasımız geliyo ya yapmaylm bence
Soran+1 yılbizim. durumlar çok benziyor ya biz defalarca ayrılıp barıştık dedign gibi cok aramzi bozmaya calisanlar oldu. 1 sene ayrı kaldık. Ben once hic kimseyle konsumadim. o ayrılır ayrılmaz eklemeye basladi milleti. Cafelerde check in ler gezmeler hatta bir kere bir check in yaptı 4 tane kızla bir kafede. ve tek erkek o. Resimler ekledi profil kapak vs yaptı kızlarla resimlerini. Cıvık cıvık yorumlar ben gördükce delirdim gittim bir derneğe uye oldum birsuru arkadaşm oldu bende görüştüm 1 sene ayri kaldik sonra o don dedi 2.5 ay yalvardı herkesle tanisalim telefon facebook herseyi silelim dedi o eskidendi dedim. Senin icin hicbi şeyden vazgecmicem artık dedim kapatmadim hicbirini. Gorusuyoduk ama iyi davranmıyodum hep kötü davrandm pes etsin diye. etmedi vazgecmedi mutlu etmeye çalışıyodu surekli sonra tamam dedim iyi davranmaya basladim gayet iyi aramz bir resim buldum ayriyken cektirmis bir kiz kısacık etek giymis elinde icki bardalar iki de erkek daja var ordan bozuldu gene basladk kavgalaara
Soran+1 yılondan sonra baska hesaplar çıktı swarm falan sscma sapan insanlari eklemis kullanmican onları dedim tamam dedi ama ordaki kizlari taktim busefer kasar tipler vardi sonra faceden eklemistim oda bağlı swarmla ordan da eklenmis kızın oyle acik resmi yoktu arkadaşn sevgilisiydi ayrldi öğrenince dedi. icimden geçirdim acaba senin sevgilindi kasar baktin ben gibi değil ayrildnmi diye ama bisey demedim. kim o arkadaşn dedim adni soyledi burak dedi iyi konustur onla dedim bu sefer kiviriyo karıştırdım buragn sevgilisinin arkadaşydi kiz resmne soy ismine bakinca hatirladim taa ne zaman eklemisim bisey olmustur eklemisimdir ne olay cikaryon geçmisi aciyon dedi bende sifresini istedim bu sefer vermeyince olay çıktı
- +1 yıl
Biliyomusun arkadaşım aynı dertteniz bizde sen iyice anlat olayı kaç yıldır berabersiniz 6 dimi bak bende çok şey yaşadım yazın biz tatile gittik resimler paylaştım baktım engeli kaldırıp düşmüş bende hayırdır dedim yanlış olmuş dedi yani saçma ya engeli kaldır proje bak sonra yanlıs oldu de 2 hafta yoktum görüşmek istedi kabul ettim o eskiden cahil yok senn karşında dedim ona minyon bir kızım kendime pek bakmadım makyaj sevmezdim saçımı sarı yaptım kendime gayet bakıyorum bu sefer yapma kapancan diyo bir uyuzluk devam ediyo bende konstm işte bu sabah Swarm vardi sildim instagram da sadece tanıdık var bak sende de o şekil olcak dedim hadi ayrıyken baska larıyla konustun bende yaptım evet ama ayrıyken yapamadık dedim bak ben güzel bir kızım type bakmak olsaydım etrafta erkek çok emin ol aldatrdımda dedim ben bunla çok şey yaşadım düşün 6 sene önce onun oldum istemedim karsı Koyamadım cok cahildim ses çıkaramadım hayallerim yıkıldı şu an 21im 6 yıl önce düşün onun için bırak hediye almayı
- +1 yıl
Mecbur hissettim oda baskalryla sosyal ağdan konus mus gördüm iyice yapmadım 3 yıl bu şekil geçti kendimi topladım ayağa kalk artık dedim ve ayrıldım o zamanlar askere gitti gene bırakmadı peşimi 2 yıl önce bırakmadı devam ettik yine ayrıyken ekle konus dedim dagıt kafanı benm gibi bulacaksın sen dedim 1 sene önce oda konuştum kazık yedim kimse senn gibi degil dedi ya nasıl mış ama bende konstm o zamanlar kazık duygusunu hisset dedim 3 yıl kötü geçti ama ben okul staj iş derken kıyafet ten imaj yeniledi kendimi sosyal çevre oldu buda hiç bir hata yapmadı iyiydi k çocukluk kancası kız bile ona evlenecegin tek kız o digerleri gezme toza peşinde kıymetini bil demiş oda anladım demiş 3 sene iyiyiz o Kula arkadas sandıkları m arkamdan konus mus bunu eklemiş Miller
falan
bende bugün bak bu geçmişi sil unuttur bana bak sana en güzel günleri yaşattı m yaşatacağım dedim tamam ddi beklyrm hala
Soran+1 yılbircok şey aynı ya ama senin daha betermiş durum :( inşallah düzene girer ne diyim bilmiyorum guven bir kere gittimi olmuyo. Ben ona da dedim en basta ben sana güvenmiyorum olmaz gene ayrılcaz yapamıcaz yapabilsek şimdiye kadar yapardık dedim. 2.5 ay bırakmadı peşimi hersey guzel olcak ben seni unutamadim hic unutmadm işte resmin hep cuzdanmda telefonumdaydi bilmem ne. Hepsi fos. Eklediği kizlarin haddi hesabi yok elbet konusmustur da. Simdi bamtm biz ayrıyken 4 tane kizla check in yapmışis yerndekilerle tanistirdi onlarla da tanistir dicem bakalım ne dicek
Soran+1 yılşu an 4 erkek 1 kizla oturuyo ceren diye bir kiz arkasasindan hoşlanıyormuş da bilmem ne ne halt yemeye beraber oturuyolarsa
- +1 yıl
Bu erkekler tam öküz bende silceksin ilişki yapacaksın senden baska erkek te var benden baska kızlarda ama millet gezme tozma para peşinde mutlu olmak istysan yap bugün mutlu etcem seni ddm tamam canım tamam diyo biz bunlara 1 hafta 10 gün süre verelim silsin ler alalım şifreyi
Soran+1 yılbenimki vermez inat etti. Kapattı konuyu açtrmiyo kızları silerim istersen hesabi kapataym herkese acik resim ilişki yapayim diyo ama sifreyi vermiyo
Soran+1 yılSinir olmayacak gibi değil ikisi de aynı bunlarin benmkide bisaattir mesaj atcak eve gidiyorum yoldaym dedi kafe 10 dakkalik yol 1 saati gecti ya cildircam
Soran+1 yılben bunun hesabını hackleme yöntemleri arastrmaya baslicam yakinda :D iyice paranoyak oldum birilerini arıyorum yapabilcek
Soran+1 yılarastrcam bakalım
Soran+1 yıltabii yazarm özelden
Bende olsam vermem. İllaki bakmak istiyorsan, onun yanında beraber istediğin yere bakın. O kadar da anlayışsız değildir heralde.
NOT: Detayı okumadım.01 Yorumla
Soran+1 yılBeraberken telefonu sakındı biraz sanki ondan suphelendim zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O ilişki den hayır gelmez sizin o 6 yıl içinde evlenmeniz lazımdı çoktan sen bırak face şifresini bunu düşün bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılokul var benim okulum bitmedi daha :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
Ayrı kaldığınız zaman boş durmamıştır, onları öğrenmeni istemiyordur. O zamanlarda tanıştığı kişilerle de kopmak istemiyordur yani kızlardan
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgili mi olmuştur yani? o anlamda mı dedin
Soran+1 yılpeki sence ne yapmalıym bu durumda
- +1 yıl
Valla benim de başıma gelmişti neler neler yapmıştım. En sonunda kendi şifremi değiştirmiştim onla daha az konuşmaya başlamıştım (ne kadar zor olsada), sonra da bir erkek arkadaşımdan onun tanımadığı birinden duvarıma küçük mesajlar yazmısını istemiştim "Özele bir bak canım <3" tarzından mesajlar. Sonra sevgilim iyice kıskanıp benim şifremi istemişti bende ilk başlarda olmaz falan demiştim sonra iyice kıskandığında "tamam seninkini ver bende söylicem şifremi" dedim öyle öyle ikna oldu
Soran+1 yılhmm güzel fikirmis ya ;)
+1 yıl6 yıllık ilişkiden şifre istemek niye hatta direk şifre istemek niye?
04 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim niye saklarki benden gizlimiz saklimiz olmamasi lazım yani
- +1 yıl
İnat yapmış bile olabilir kapat direk bu konuyu bence
Soran+1 yılama suphelendim işte içim içimi yiyor bisey mi saklıyor diye hatta acaba aldatiyo mu diye bile düşünmeye başladım
- +1 yıl
Kuruntularınla bol şans diyim o zaman :)
+1 yılDemekki ayri oldugunuz zamanda kizlarla konusmus
Guveniyorsan sıkıntı yaratma iliskinizde02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama bu msjları silmekte ne var silip verebilirdi şifreyi
- +1 yıl
O an dusunememistir
Erkek aklo. sonucta mesajlari silsr bile sen yine gecmise dair birseyler bulabilirsin ihtimali de var
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. şimdiye kadar hiç bir kız arkadaşıma şifremi vermedim. güvenmiyosa çıkmak zorunda değil. ilişki bitirme sebebidir şifre istemek
00 Yorumla
+1 yılkaldı mı ama şifre istemek 6 yıllık ilişkiniz varmış güven olmadan buraya kadar gelemezsin zaten.. face şifresini de almayı ver nolck
00 Yorumlayapacak olan her türlü yapar , boşa kendini yıpratma , güven yoksa başka söze gerek yok diyorum.
00 Yorumla
+1 yılisteme sende zaten, napacaksınız birbirinizin şifresini
00 YorumlaSifresini verirse zaten biter mantigi vardir o yuzden birsey sakliyo neden vermesin yoksa? Senden baska ozeliddmi var
00 Yorumla
+1 yılDemekki konuştuğu çok fazla şeyler var facede boşversene hayır gelmez böylelerinden.
00 YorumlaHe onun facesinde ölümsüzlüğün sırrı var onu saklıyor.
00 Yorumla
+1 yıleğer sevıyorsam veririm fakat sevmiyorsam vermem başka kızlarla konuşmaya devammm :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek adamın özeli olamazmı en nefret ettiğim olay aferin çocuğa.. verenin *
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam bende şüphelenirdim
00 Yorumla Suanda konustgu biri olablr
020 Yorumla
Soran+1 yılbenm korkum da o ama nasl anlycam ya yoksa? yok yere yakarm ilişkiyi
Soran+1 yılresmimizi koycam iliskisi var yapip herkesi slcem istersen dedi
Soran+1 yılbide buna sinir oldum şimdi
Soran+1 yıl4 arkadaşi bir tane de kz beraber oturuyolarmis şu an
Soran+1 yılyok ya okuldan değil. arkadasindan mi hoslaniyomus neymis onun yanında dolaniyo o da hosuna gidiyomuş ses çıkarmıyormuş çocuk ama aylardır ortada ilişki falan yok sacma sapan bosey sürekli o kafeye gidiyolar ve o kiz da surekli onlarla ayni masada deli oluyorum
Soran+1 yılgördü beni zaten gittim kafeye bir kere gördüm kafede ama beraber oturmadik
Soran+1 yılher zaman gidemiorum farkli sehirdeyiz ondan kafaya takiyorum zaten
Soran+1 yılselam falan verdim de masa kalabalıkti biz sevgilimle baska masaya gectik o yuzden
Soran+1 yılhaha resmini attı :D bak kız benden uzakta arkadaşmn yaninda oturuyo baska kız da yok diye :D
Soran+1 yıltamam ozaman ısrar etmeym sifre icin barsalım mı :D ne bileym inatlaşnca suphelendim sırf ondan direttim yani
Soran+1 yılnasil olcak o :D takip edemiyorum ki napiyo uzakta sonucta sık gorussek bile her anını bilemem yani. Boyle delirdikce resim isterm olmadi :D yavaş yavaş kazanır belki güvenimi :) resmi eklesin iliski durumj yapsin arkadaşlarni da açsın kim var kim yok goreyim ses etmem ozaman :D
+1 yılhiç uzatma bb de bırak
00 Yorumla
+1 yılÇok uzundu okumadım. =//
00 Yorumla
+1 yılKesin sakladığı bir şeyler var.
Hey Allah'ım.00 Yorumla
+1 yılOfff ergen misiniz ya kusucam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılfacebook şifresi kırmak çok kolay bide öyle dene
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil kırılıyor ki bilsem yaparım ya zaten merakli değilim şifresine bir seymi sakliyo öğreneym icim rahat etsin yeter sonra girmesem de olur
+1 yılKızlarla mesajlaşmış demekki
03 Yorumla
Soran+1 yılya msjlaşmşr 1 yıl az değil ama silebilirdi msjları bu kadar kavga edene kadar silip verebilirdi dimi
- +1 yıl
Uğraşmak istemiyor demekki artık şifreyi vermek istemiyorsa vermesin üstüne gitme
Soran+1 yılya o kadar savaştı ki ne sebebi diye meraktan çıldırıyorum ayrılmaya kalktım gene de vermedi bunu goze aldığına göre görürse zaten ayrılcak dediği bir şey var sanırım
Al ben vereyim dert etme bu kadar, AbC3.14vyz61
00 Yorumla
+1 yılvermiyorsa bir şey vardır
00 YorumlaYokuşa surmenize gerek yok. Bitirin.
00 Yorumla
+1 yılOrdan kızlarla konuşmuş vermek istemiyor
00 Yorumlayaz 135621452365mrf125621
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin sifreni napaym ben arkadaşm ya :D
ben olsam bende vermem ki vermiyorumda zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki nedeni ne yani vermemenin sevgiline mi güvenmiyosun bisey mi saklıyosun yoksa baska bir neden mi?
Soran+1 yılben erkek arkadaşlaryla konusmalarina zaten bakmam ki banane kızlarla da bu derece ozel ne konuşabilir ki
ayrıyken bireşyler yaşamıştır onun etkisdiir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden versin? o ver diyince sen veriyomusun :))) ?
00 Yorumla
+1 yılVerirmi hic onca kizla konusuyor. d
00 Yorumla
+1 yılhey Allah ım yaratdın takip et..
00 Yorumlaseni aldatıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılemin olmadan sorun çıkarmak istemiyorum nasıl emin olabilirim
Bende vermiyorum. Normal birşey.
00 YorumlaAldatıyor seni :)))
00 Yorumlavermez
00 Yorumla
+1 yılessek gibi verecek !