Erkek arkadaşım Facebook şifresini vermiyor?

Arkadaşlar birsey oldu konusma esnasında sevgilimin facebook şifresini istedim. 6 yıllık ilişkimiz var eskiden bilirdim ama sonra 1 yıl ayrı kaldık barıştıktan sonra da istemedim. Geçen gün bir şey oldu istedim inatla vermiyor. Herseyden kıskancan geçmişi takcan kavga cikcak falan dedi bu sefer ben suphelendim. Tartıştık. Instagram kalsin sadece kapatalım hepsini dedi bende ne saklıyosun onu söyle dedim. Instagramda resmimiz var facebookta ne iliskisi var yazıyor ne resmimiz var. bir seye etiketliyorum yorum dahi yapmiyo falan. Bunları söyledim kimden ne saklıyosun dedim. En sonunda yeter tamam güvenmiyosun madem herkese açık ilişkisi var yapcam resmimizi de koycam buraya gel kimle istersen onla da tanıştırcam istersen herkesi de silerim bütün kızları dedi. Gerek yok arkadaşlarını silme benim için. Gereksiz olanları sil sadece dedim sen beni suphelendircek gibi davranıp üzme dürüst ol yeter dedim. Sizce neden inatla vermedi şifresini? Gerçekten kafami kurcaladı. Verse bakmıycaktım bile verdiğine gore bisey yoktur diye. Yani ayrıykenki msjları takcan diyo ama msjsa siler ondan kolay ne var. Kafamı karıştırdı sizce bir şey mi saklıyor?
Erkek arkadaşım Facebook şifresini vermiyor?