Hayatımda kimsenin olmaması neden tuhaf karşılanıyor?

Kışa 27 olcam. Bi dönem yalnız yaşadım Antalya'da. İşyerinde 20 yaşında kızın bile maniti vardı beraber tatillere gidiyorlardı. Daha önceki isyerimde ise biri yine sormuştu bende 3 senedir kimse yok dedim. Bu arada kimse yok dediğim çok nadir flörtüm oluyo onlarda hep cnsellik icin yanasıyor. Sürekli foto atmamı görüntülü konusmamı istiyor. Bu dediğim kisiler 28-30 yas arası olgunlasmıs olması gereken kisiler. Biri vardı mesela sorsan evlilik istiyodu ama hep benle kalmaya calıstı. Ben enayi miyim ciddi insan her halinden bellidir. Zaten 2022 yılından bu yana kafamdan evlilik fikrini de sildim. Ekonomi belli nesil belli gerek yok. Hayatıma odaklıyım. Neden hep sasırılma konusu oluyor tipim var diye mi. Çünkü biri sen asla bosta olmazsın demisti. Bizde biliriz haftada bir manit degismeyi ama sahteliklerden igrendigim icin 3 sene değil bu 13 sene gider böyle
Güncellemeler
11 ay
3 senedir kimse yok dediğim kişi niye sana büyü mü yaptılar dedi hatta doktora git bile dedi ne alaka abi djdkjd yasadıklarım yuzunden sogudum bu kadar basit
Güncellemeler
11 ay
Ayrılıklar beni yıpratıyor oyuncak gibi 6 ay ol ayrıl 1 sene ol ayrıl bunun bir sonu yok
Hayatımda kimsenin olmaması neden tuhaf karşılanıyor?