Eskiden daha ilgililerdi sanki ya...
Şimdi herkes kendi kafasına göre takılıyor..
Eskiden daha ilgililerdi sanki ya...
Şimdi herkes kendi kafasına göre takılıyor..
ben saldım zaten azdı tamamen saldım artık çekilmiyorlar şurada bile bir tane normal kız yok bir tane normal diyen de laf da normal 🙄
eskiden ilgi verdiğimiz hatun değerliydi şimdi öyle bir hal olduki ilgiyi bağımılılık sanıyorlar vazgecemez benden diyorlar erkekte rahat takılıyor artık bitti o devir :)
Biliyor musun, bence de artık herkes biraz daha bireysel takılıyor. Ama bunun sebebi sadece ilgisizlik değil, hayat şartları, stres ve dijital dünyanın etkisi büyük. Eskiden insanlar belki telefon başında saatlerce konuşur, kartlar yazardı. Şimdi ilişkiler daha hızlı gibi ama aynı zamanda daha yüzeysel, bu yüzden bizi özel hissettiren küçük detaylar azaldı. Ama yine de doğru kişiyle karşılaştığında bu duygular tekrar filizlenir, buna eminim! 💖
Cevap
11Cevap
Çünkü gösterdiği ilginin karşılığını alamayınca hayal kırıklığı yaratıyor ve aman ne uğraşcam artık dio insan
Çünkü sapık damgası yendiği icin o yüzden kızlara yürümeye çekiniyorlar...
Ben böyleyim maalesef ki. Bir kere kızın biriyle tanisayim dedim yemedigim hakaret kalmadı. Çoğu kız artık egoist olduğu için erkekler de haliyle mesaj atmaya bile çekinir oldu.
Evet. Tüm erkekler aynıymış vs birşeyler zirlavadi durdu. Aksine beni gerçekten tanısa öyle biri olmadığımi bilir ki bu zamana kadar kimseye karşı herhangi bir yanlışım olmamistir. Herkese nazik davranirim. Lakin bizimde kaderimizde yalnız kalmak varmış maalesef ki. Doğru kişi bir türlü bulmadı 🤷🏻♂️
Doğru sizde haklısınız tabi. Size de hak veriyorum. Gerçekten hemcinslerimden sapık çok insan var. Ama arada bizim gibi düzgün insanlarda kaynayıp gidiyor maalesef ki. Benimde tek amacım artık ciddi bir ilişki ve evlilik fakat maalesef ki böyle birçok sebepten dolayı inanın birisiyle tanışmayı insanın mesaj atası bile gelmiyor. Birde çevrede birçok kişiyle yatıp kalkan insan görünce insan güvenemiyordu. İnşallah Allah karşımıza doğru insanı cikartir ne diyelim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin 🙏🏻
Saçma sapan insanlar yüzünden yorulduğumuz için eskisi gibi ilgili davranmıyoruz artık.
Hayat standartları değişti insanların genel olarak herşeyin etkisi var
Yok hala ilgili olanlar var. Ama biraz daha hak edenlere yönelmeyi seçtiler.
Hayır değil.
Cevap vermediğine göre anlaşılan nedenini açıklamamı bekledin:
Bak, gerçekten sevdiği kıza ilgi göstermeye karar veren bir erkek o kızı her şeyiyle sever. Gülüşüyle, duruşuyla, tatlılığıyla, siniriyle, tribiyle, gülüyle, dikeniyle...
Her ama her şeyini olduğu gibi kabul eder. Bunu da hak etmek herkesin harcı değil. Bu konunun tamamen dış güzellikle bir alakası yok yani. Gerçek sevgi zaten sadece dış güzellikle ilgili olan bir durumdan gelmez. Parçalarından biri midir? Evet. Ama ana etken değildir.
İlgi versek de karşılığında yine biz kaybediyoruz. Kızlar ilgi vermeyi bilmiyo sürekli kendilerine istiyo. Hissettiklerini belli etmemek için saçma sapan hareketler yapıyo ilişkinin içinden geçiyo. Sonra erkek suçlu oluyo beni anlamadı oluyo.
Sanırım kızların afrasından tafrasından bıktılar.
Asırlarca katlanmış yetmez mi?
Sanırım hayat daha zor ve kadınların nazından daha değerli şeyler fark ettik :))
İlgi isteyen yok ki
Herkes kaçışta 😀
İlgi isteyen erkeği kovalıyorsunuz 😀
Sen kovalama zaten geleni kovuyorsunuz onu diyorum
Bak erkekler ilgi göstermiyor değil işte. Gösteriyor ama siz beğenmiyorsunuz. Beğenmemekte haklı olabilirsinşz ama bu erkeklerin artık ilgi göstermediği anlamına gelmiyor
Yaa böyle dersin işte
Hak etmiyorsunuz ki gösterelim
Doymuyorsunuz ki mk pes ettik
Prenses oldular, ilgi bekliyorlar.
Değmiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?