Belki başka zaman dedi?

selam. Eski flirtim ile yeniden yazılmaya başladık. Onu 4 aydır görmemiştim. Haftasonu onun takıldığı mekana gittik arkadaşlarımla ve ona ordan fotoğraf atıp, bak bakayım nerdeyim dedim. Oda bunun üzerine: aaa bende 1 saat önce oradaydım dedi. Neyse biz biraz daha takıldık ve kalktık. Tam arabaya binerken bi baktık geliyor. Beni gördü arabanım önünde ve saşırmış gibi sadece elini uzatıp selam verdi ve hemen kayboldu mekana cikti. Bizde arabaa bindik ve az sonra msk atti bana: nasıl eylendiniz mi? Bende evet ama şimdi başka bi yerde çay icmeye gidiyoruz dedim oda; ah öyle mi bende sana kahve icelim diyecektim neyse artık size iyi eylenceler dedi. Bende dedim sende oraua gel orada icelim kahve - bi bakarız dedi gelmedi. 2 gün sonra mesaj attım: kahve teklifini bu haftasonu yapalım mı dedim. Oda böyle sert bi mesaj atmış: benim haftasonu işim var, belki başka zaman. ? Bu nedir şimdi? İnsan böyle cvp mi atar belkii başka zaman cok gicik oldjm ya. O gün bana gelecegini söyelemedi ki söyleseydi orada onu beklerdim. Ayrıca diğer yere gidiyoruz sende gel diye teklif de ettim. Size bu tavır mı yapiyor yoksa nedir bu sizce? Ayrıca o akşam benim icin geldi sanki oraya dimi? Bana göya yemek yemege geldigini yazdi ama 1 saat önce ordan ayrılan adam neden tekrar aynı yere gelsin?
Belki başka zaman dedi?