birisi var çarpıştık 2 yıl önce ve o anda benden etkilendiğini düşündüm sona bir kez daha gördüm bir anlık bakıştık.6 ay önce ortak bir ortamda karşılaştık 15-20günlük bir ortak ortamdı direk iletişimimiz yoktu. ilk karşılaşmamızın ertesi günü selam verdi almadım yoluma devam ettim. daha sonraki günlerde nereye otursam yanımda ya da sürekli yanımdan yürüyüp geçiyor kendini sürekli belli ediyor bir kez kaçamak bakışımı yakaladı kendi kendine gülümsediğini gördüm. nasıl konuşuyorum merak ediyor sanırım kulak kesilip uzakta da olsa duymaya çalışıyor. ona aynadan bakarken bir kez yakalandım oda aynadan bana bakıyormuş. birkezde yanımdan geçerken gözgöze geldik ışıl ışıldı gözleri o an heyecandan öleceğimi sandım. ben evliyim tüm bunlar olurken boşanmak üzereydim onu tanımıyorum ama eşiyle gördüm uzaktan. sonra eşim boşanmak istemedi çocuğumuz için herşeyi yoluna koyduk kendimi değiştirdim oda kendini değiştirdi ancak ben diğer adama aşık oldum ne zaman görsem ilgisini belli ediyor ancak niyetini gerçekten anlamak isterdim maceramı arıyor yoksa oda benim gibi gerçektende aşık mı oldu nasıl anlayabilirim platonikte olsa böyle olmasını isterdim
Cevabın nedir?
Sana dobra dobra cevabını vereyim.
Bir erkek macera arıyor olsa 2 yıl sadece uzaktan uzağa bakıp durmaz. Çapkın biri olsa bu saate kadar çoktan harekete geçmiş olurdu. Anladığım kadarıyla adamda senden fazlasıyla hoşlanmış. Sen bunun adına aşk mı dersin, sevgimi dersin, hoşlanmama dersin bilmem ama eminim oda şu an senin hissettiklerine yakın duygular hissediyor. Bu adam böyle bişey yapıyorsa evinde yeterince mutlu değildir. Aklında senle ilgili sürekli acaba olabilir mi diye düşünceleri vardır. Ve evet birgün bir yerde bir şekilde buluşur konuşursanız sana karşı hislerini itiraf edecektir. Ama ikinizde evli olduğunuzdan ve birbirinizi bunu bilerek kabul ettiğinizden aranızda oluşacak ilişki belli bir süre sonra sadece seks üzerine olacaktır. Adamın sana karşı duyguları ne kadar temiz olursa olsun, senin ondan onun senden alabileceği tek şey mutlu geçen bir kaç saatten öteye gitmez. Başlarda bunlar güzel gelebilir. İçinde farklı duygular yaşamanın heyecanı yeniden aşık olmanın mutluluğu olabilir ama buda uzun sürmeyecek ve belli bir süre sonra bunu kıskançlık krizleri, ağlama krizleri ve pişmanlık takip edecektir. Ve bir daha hayatında hiç bişey eskisi gibi olmayacaktır. Peki yaşayacağın mutluluk tüm bu acılara değer mi diye soracak olursan evet değer...1015 Yorumla
Soran+1 yılaslında bir girişimi oldu tanışmak için hızla kaçtım. birkez daha yaklaşırsa bende hoşlandım ama olmazmı demelyim yoksa hoşlandığımı gizlemelimiyim aslında bunun için soruyu sordum duyguları gerçekse bende ondan hoşlandığımı ama olamayacağını söyleyeceğim ama macera arıyorsa ona göre ona cevap vereceğim
- +1 yıl
Kendine bir yol çizmelisin iyisiyle kötüsüyle bu adamla birlikte olacak mısın olmayacak mısın önce buna bir karar vermelisin.
Eğer ne olursa olsun bu adamla birlikte olmayacaksan hiç bir şekilde konuşma görüşme. Çünkü bu adamla bir kez konuştuğunda 2. si olacaktır. hatta üstüne ben senden hoşlanıyorum ama olmaz dersen mutlaka ve mutlaka 2 gün geçmeden tekrar bir şekilde sana ulaşıp konuşmanın yolunu bulacaktır. Başta sana arkadaş kalmayı teklif edecektir. Arkadaşça dostça muhabbetler zamanla daha özel hale gelecektir. ve gün güne aklında daha fazla yer edecektir. Bir gün bir sabah ya da bir öğle arası onun kollarında soluğu aldığında ise benim bu söylediklerim aklına gelecektir :) Bu nedenle aklında onla birlikte olmak yoksa asla ve asla konuşma, görüşme, görme, görünme...
Soran+1 yılçok teşekkür ederim gerçekten
Soran+1 yıleşimden boşansam bile onunla olamam çünkü evli benim çok özel bir çocuğum var üstün bir çocuk ona zarar verecek sağlıklı olmayan hiçbirşey yapamam
- +1 yıl
Bazı duygular sadece hayalken çok daha güzel olur ve insanı çok daha mutlu eder. Bu nedenle bu hisleri içinde yaşaman gercekten senin için en güzeli olacaktır. Hele birde bahsettiğin gibi ortada bir çocuk varken bu en doğru tercih olacaktır. Sana son tavsiyem artık bu konuyu kendi kendine bile konuşmaman aklına geldiğinde onu aklından atabilmek için bir şekilde başka şeyler düşünmen. Böyle böyle unutursun diye umut ediyorum. Hoşcakal...
Soran+1 yıltekrar teşekkür ederim çok faydalı oldun allahta seni mutlu etsin inşallah
- +1 yıl
Senin adın s harfi ile mi başlıyor gizli üye eğer dogru ise ben bu olayın herseyini biliyorum
- +1 yıl
Hatta karşı tarafta n harfi ile başlıyor
- +1 yıl
Tüm hikayeyi belgeleri ile yazarım ama olmaz isyeri h ile başlıyor sen s o da n harfi ile başlıyor...
- +1 yıl
Kubar bu yazının tam tarihi ne sende gözüküyor mu +1 yıl diyor ama?
- +1 yıl
Merhaba kubar bu yazının tam tarihi ne +1 yıl diyor ama? Tam olarak 2019 2020 ne zaman?
- +1 yıl
@mehmet_0777 Tam tarih bende de görünmüyor +1 yazıyor. Bence soruyu soranda siteden çoktan gitmiştir.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin evliliğinin dışında bir kadınla birlikte olması için illaki aşık olması gerekmiyor. Aşık da olabilir tabii ama genellikle sadece cinselliğe bağlı bir birliktelik peşindeler. Ama SİZ kadınlar mutlaka aşık olmalısınız. Çok sevmeden asla cinsellik yaşayamazsınız. Bir kadın evli bir erkekle ilişkiye girdiğinde hayatı kayıyor. Çünkü her şey erkeğin saatlerine göre ayarlanmak zorunda. O ne zaman müsait olursa o zaman gelecek ve kadın onu sürekli bekleyecek. Bazen sofralar hazırlayacak ve adam gelmeyecek. Ertesi gün adam telefonda “hayatım akşam çocuk hastalandı gelemedim kusura bakma” diyecek. Aslında çocuk hastalanmamıştır bazen, karısı hadi bu akşam arkadaşlara gidelim ya da onlar bize gelecekler demiştir. Bitti, adam ona uyum sağlamak zorunda, çünkü o evliliği yürütmek istediğinden evin kurallarına uymak zorunda. Hayatının öncelikleri sıralamasında önce karısı ve çocukları gelir, sonra sevgilisi. Arta kalan zamanlarında hoş vakit geçireceği bir kadındır o. Ama kadını da biraz oyalamak lazım, çocukların okul durumları hallolsun ayrılacağım, ya da karım hasta onu bırakamam gibi birçok oyalama cümlesi. Aslında hiçbir zaman ayrılmayı düşünmez. Ama kadın için ümit dünyası , sürekli ayrılmasını bekler. Yıllar geçer de geçer.
40 Yorumla
Onun evli olması çok önemli değil ama sen evlilsin.. sakın sakın diyorum hata yapma çocuklar var onları düşün ya da boşan zaten başkasına aşık olmuşsun beynen aldatmış oldun nikahın düştü ruhen... ama inan bana biraz yakınlaştığında bu duygular ölücek çünkü erkekler elde edemedikleri kadınlara zor gözüyle bakar elde ertilten sonra değer veren taraf hep sen olursun üZülende sen... ve erkekleri hep çözmek için acabalar hiç bitmez.. erkeklerin duyguları elde edene kadardır sonrası kadın aşık olur adamında ego tavan bakmışsın o ilk günkü adam sonradan u dönüşü yapmış.. okuyan herkese nacizane fikrim lütfen karşonızdali kadın ya da erkek çok üstüne düşerseniz ne kadar değer verirseniz okadar değersiz oluırsunuz.. kendinizi sevin ve güvenin kimseyi hayatınızın merkezine koymayın.. güçlü kadınlar olur.. özgüvenli ve asil.. sevgiyle kalın...
150 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya ben siz kadınları anlamakta artık zorluk çekiyorum çapkın erkek gibi kocanizi çocuğunu kendinizi aldatıp ki bunu ne kadar ucuz ve alçakça bişey olduğunu bile bile burdaki gençlere kötü örnek olacak sekilde neden paylaşıyorsunuz. İyi bir marifetmi sanki. Adam evli üstelik ortada kactane günahsiz insan var senin namusuzslugun yüzünden mutsuz olacak. Kınıyorum seni ve senin gibi nefsine yenilmiş aciz kadınları.
105 Yorumla- +1 yıl
Bunun gibiler. yuzunden. bu. hale geldik. biz sozde. sapik. aldatan. abaza. olan. biziz su. hale. bak. ya. allah. boyle. bir. kadinla beni. evlendirmesin nedmeekye. esimin. baskasindan. hoslanmasi. bakmasi
- +1 yıl
Amin zira bunun. gibilerin cehennemin. en. dibinde yerleri hazir cennet. yuzu. gormeyecek insan tipleri
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
sana bir tavsiye genelde evli evki erkekler evli kadınlarla beraber olmak isterler ve gelçektende sana aşık olduysa yerşeyin yolunda ilerlemesi için baya acı çekersin ve hayatın tamamı ile degişir acayip bunalırsın sana tavsiyem böyle şeyleri düşünme evlisin mutlusun birde çocugun var neden böyle düşünceler içindesin anlamadım ha sende bir defalıgına farklı bir şeyler yaşamak istiyorsan bilemem
34 Yorumla
Soran+1 yılbu adamla karşılaşmadan önce mutsuzdum eşimle çoktan boşanmıştım çoktan yoksa ben eşimle tüm dünyaya karşı koyarak evlendim çok sevdim ama bitti herşey tam boşanacağız aşık oldum üstüne üstlük sonra neden bu hale geldik bunları düşündüm eşim aşık olduğmu anladı sordu yok dedim ama anladı öyle katakulli çevirebilecek tip değilim ilişkimizi yeni düzelttik sadece ötekini kafamdan silmek istiyorum
- +1 yıl
en guzelini yapmışsı yuvanı yıkma bırkaç aydır gördüğün bir erkeege okadar aşık olmanın nedenı ise eşinden göremediğin ilgi dir ama şuanda herşey yolunda ise gerisini düşünme o adamıda düşünmemeye çalış onun bulundugu ortama gitme bütün gününü eşine ve çocuguna ayır eşinle çocugunla akşamları gezmelere çıkın böyle aktiviteler hayatın için dogru olur allah kolaylık versin kardeşim
Soran+1 yılteşekkür edrim
- +1 yıl
Pardon nasıl bir eşin var sana aşıkmısın diye soruyor.. ötekini boşver sen öteki diye birşey yok.. çok pişman olur mutsuz olursun.. o diğer adamda yüz bulmasa bakmazdı emin ol oda bana aşık oldu faşan diyede kandırma kendini... ya ayrıl kocandan ya da o adama bir daha bakma.. ömür boyu çekersin acısını
+1 yılGörüş almaya geldiğin yere bak evlisin hatta çocuğun var başka bir adama utanmadan aşık oldum die biliosun senden anne falan olmaz eş olmaz senden hiç birşey olmaz aşığım diyor ya bir de macera olarak adlandırıyor kurtuluş savaşını boşuna yapmış ejdadım tavsiyelere bak isteyene bak Sevr de yapamadıklarını günümüzde yaptılar.. ALLAH CEZANIZI BU HAYATTA VERSİN.
30 YorumlaNasıl bir midesizsiniz siz ya, evli olduğun adamın koynuna girerken nefesini nefesine katarken nasıl başka birine aşık olabiliyorsun.
Sizin gibilerin beladan yakası bir araya gelmemeli.
Rezilliğine klavuz arıyor bir de.60 YorumlaHani bazen yasaklar fazalasiyla tatli gelir simdi onla olursan fazasyla mutlu gunlr gecrrsn ama 1 ay surer o esine doner sende kaybttklrnle kalirsin oda bilmiyordr şu an ne istdgni
14 Yorumla- +1 yıl
Yuh ya. yasaklar diyo destekliyomusun. Bunu
- +1 yıl
Tehh aciklama yapiyosun. bide. yasakmis. bilmem. neymia
2 karaktersiz hakkında yorum yapmak bana düşmez. Okumaya değmez..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeninkisi bir anlık boşluğu doldurmak olmuş. Eşinden göremediğin ilgiyi birbaşlasından görmen ve seninde bundan etkilenmen normaldir. o elemanında eşini boşayarak seninle bir ilişki yaşayacağını düşünmem açıkçası.
00 Yorumla Aşk'tan ziyade bir hoşlantı bir çekim var aranızda belli ki, burdaki yorumları geç kendin dahi konuşmadan bunu anlayamayacaksın öyle değil mi?
00 Yorumla
+1 yılİğrençsiniz, aşağılıksınız. İkinizin de eşi var. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Pislikler...
20 Yorumla
+1 yılSoruya gel. Aşk olsa ne olur macera olsa ne olur? Diyelim aşık, ne değişecek?
12 Yorumla
Soran+1 yılkendimden daha az utanacağım
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam (ki ALLAH göstermesin) böyle bir mevzuyu konu ederek doğmuş, doğmamış çocuklarımdan bile utanırdım.
Evli olarak bunlari konusmak, esine saygisizlik degil midir?
12 Yorumla
Soran+1 yılşunu söyleyebilirim tam dibe vurmuşken boşanmak üzereyken bu adam karşıma çıktı ve netteki entrylerden bir adam neden karısını aldatır okudum neden bir kadın başkasına aşık olur okudum ve evliliğimi bu adam sayesinde kurtardım diyebilirim aslında eşim aşık olduğumu anladı zaten oda kendine çeki düzen verdi ama biz aynı evde farklı hayatlar bile yaşadık çocuk için daha önce
- +1 yıl
Evliligini kurtardigini ve esinle aranizin duzeldigini soyluyorsun ama baskasina asiksin.
Entrylar yazilanlari gec, evliligin disinda bir adama asiksin ve hala soru isaretleriylesin farkindaysan.
Bana gore, " esinin kendine ceki duzen verdi " ragmen biseylerin yurumedigini ve aslinda bu sekilde aile hayati yuruterek cocuga nasil etkide bulundugunu ve " cocuk " icin devam ettigin aile birliginin ileride ki etkilerini psikologla gorusmelisin.
+1 yıl2 Ayrı hayat evli şekildeyken ayrı ayrı kişilerle anca yürür. Onunla evlenmeden kaçamak yaşama niyetin var mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle hayır zaten yaklaşmaya çalıştı kaçtım
Soran+1 yılbunu sonlandırmak istiyorum aslında birkez daha yaklaşırsa bende hoşlandım ama olmazmı demelyim yoksa hoşlandığımı gizlemelimiyim aslında bunun için soruyu sordum duyguları gerçekse bende ondan hoşlandığımı ama olamayacağını söyleyeceğim ama macera arıyorsa ona göre ona cevap vereceğim
- +1 yıl
Işin zor. Ama amacını öğrenmek için bile olsa onunla muhattap olduğunda sana bağlanacaktır.
Maceradir kesinlikle. Zira oncekileri de sevdigini soyleyerek almadi mi?
00 Yorumlaİliski yasamak ister sadece istediginde kullanmak icin yuvani bozma
00 Yorumla
+1 yılyüksek ihtimalle macera arzu ve cinsellik içerikli gizli bir ilişki peşinde.
10 YorumlaUzağa gitmeye gerek yok.
*Yatak muhabbetinden uzak dur anlaşılır..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılAsk mi sende asik değilsin ilgi görmek istiyorsun artik ve onun ilgisi hoşuna gidiyor o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılbunları duyayım ki kafamdan silebileyim istiyorum teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim umarim
+1 yılben buna yakın bir hikayeye kendim şahit oldum bir bankada oldu diye biliyorum ama şu anda durumları ne bilmiyorum ama kanıt bile verebilirim :)
00 YorumlaK. b bunun hic bir duygusal bağı olamaz her duygu bağı sekse gider çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ilgilenme sözkonusu ama oda şu an bilemez bunun ne olduğunu
00 Yorumla
+1 yılmaceradır kesınlıkle sonu yok bu işin bence bırak bu işleri
00 YorumlaEvli bir bayana yakışmaz sen bu sevdandan vaz geç seni seks partneri olarak goruyor dur muhtemelen eşine haksızlık etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılheyacan
buna emin ol00 Yorumla Evlenmekten vazgeçecem bu gidişle.
20 Yorumla
+1 yılEvlisin. baskasindan mi. hoslaniyorsun
00 Yorumla
+1 yıloooooo, çok fena çook!
00 Yorumla
+1 yılEvli bir erkeğe yanaşma kahpelik etme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. 2 bizde evli yseniz ikinizide dövmek
08 Yorumla
Soran+1 yılben kendime yeterince hakaret ediyorum zaten onada çok kızıyorum beni ayarttığı için
Soran+1 yıl35 yaşındayım ama yaşlanmıyorum
Soran+1 yılyani hep aynıyım değişmiyorum 18 yaşında çocuk gibi görünüyorum
- +1 yıl
Kusura bakma adamın suçu yok kimse kimseyi ayartmadı içinde varmış seninde belliki eşinden sevgi görmüyosun.. hem eşimi çok severek evlendim diyosun sonra ne oldu bu adama aşık oldun yarın başkası çıkınca onadamı aşık olucaksın.. ya bikere şu aşk dediğimiz şey eskilerdeydi yok öylee aşk maşk sokayım aşka yaaa
Bende böyle bir şey yapma...
00 YorumlaAşk değil hoşlantıdır o.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVotka ile calisan motor gibisin dostum
05 Yorumla
Soran+1 yılsadece 2 erkek arkadaşım oldu biri eşim ve gerçekten çok güzel bir bayanım hala böylemi düşünüyosun acaba isteseydim zaten 50 tanesiyle birlikte olurdum ve halada olurum ama bundan etkilendim işte
Cevap sahibi+1 yılEvliylek baskasina verme asamasinda olman motor olman icin yeterli. Zaten senin gibiler evlendikten sonra yoldan cikiyor. Otekiler evlenmeden once yapacagini yapiyor evlenince bu islere girmiyorlar.
Soran+1 yılbasıma gelmeden önce bende senin gibi düşünürdüm hatta konuşurdum
Cevap sahibi+1 yılBasina gelmeyecek! Evlisin sen.
Ruhunda var demek ki.
Abla cok uzun okumadim maceradir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. dene bence
00 Yorumla
+1 yılgel güven evlen
03 Yorumla
Soran+1 yıleşine saygı duy aldatma vurma aşağılama ezme ezdirme o zaman güven ve evlen iç rahatlığıyla yoksa en güvenileni bile bunu yapar
- +1 yıl
Anladim. Allah yardimciniz olsun ne diyeyim
+1 yılçoğu maceradır..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOkumuyom
00 Yorumla Yatak keyfi istiyo
00 Yorumla
+1 yılHepiniz igrencsiniz
10 Yorumlaolmayacak macera
00 Yorumla
+1 yılevlimisin?
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli bir erkek evli bir kadına hoşlandığını belli ettiğinde duygularının aşk mı olduğunu yoksa maceramı aradıgını nasıl anlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler