Kıskanmakta haklı mıyım?

İş yerinde tanışıp dışarda da görüştüğüm, canımdan çok sevdiğim dost (kız) edindim. İkimizde o işten ayrıldık. Kız arkadaşım evli bense nişanlıyım. Biz 4 lü şekilde vakit geçirmeyi çok sevdiğimizden, devamlı birlikte görüşüyoruz. Yalnız buluşmalarda ilk selamlaşma kısmında arkadaşım nişanlıma sarılıyor vedalaşırken de sarılıyor. Hatta onu devamlı kardeşim gibi seviyorum diyip bunu vurguluyor. Ben onun eşiyle selamlaşırken hiçbir zaman sarılmam. Tokalaşıyorum hatta çoğu zaman tokalaşmam sözlü şekilde selamlaşırım. Sarılsam bir şey olacağından mı hayır tabikide ama neden sarılayım. Benim önceliğim benim dostum arkadaşım. Arada ince bir çizgi olması gerektiğini düşünüyorum. Bu arada nişanlıma hangisini daha çok seviyorsun diye sorduğumda arkadaşımı dedi. Nedenini sorduğumda ise o daha içten dedi. Gerçekten arkadaşımı canımdan çok seviyorum. Ama içimi bir şey tırmalıyor sanki. Bir gün kargom vardı ve açtığımda nişanlım kapatamadığı için arkadaşımdan kapatmasını istedim. Eğer o ben olsam onun eşi kapatsa elimi çeker beklerdim. Ama sevgilim onunla birlikte kapattı elleri değdi birbirine. Ben kuruntu mu yapıyorum sizce
Kıskanmakta haklı mıyım?