Severek evlenmeyin?

Ben eşimi çok ama çok seviyordum onun oturduğu yeri koklar sigara izmaritlerini saklardım. ki hala saklıyorum ama şu an okadar mutsuzuz ki sürekli tartisiriyoruz sürekli kahveye gidiyor cafeye gidiyor beni aldatmadigini çok çok iyi biliyorum istese de ztn parası pulu yok aldatmaz insan kocasını iyi tanıyor hiç Bisey bildiği yok ztn pintinin teki ben çok güzelim bunu övgü için demiyorum beni beğenenler çok modellik bile yaptım ama eşim çok fazla çirkin hatta herkes bana onla evlenme çok çirkin dediler ama ben seviyorum dedim giyinmeyi bilmiyor bana ailesinin yanında ismimle hitap ediyor yeri gelince de beni sevdiğini söylüyor ve sevdiğine eminim görüyorum sevgisini ama benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor durumumuz hiç ama hiç yok yemin ederim çoğu zaman evde benle kizim aç kalıyoruz evim yok arabam yok altinim yok kendi paramla aldığım söz yüzugumu bile ona verdim oğlumun dogum parasına kadar verdim ona babalar gününde telefon aldım ama o bana tek güzel bir mesaj bile atmadı hem pinti hem oyun kahve bağımlısı hem çirkin hem değerimi bilmiyor ilişki konusunda bile sıfır dişlerini azla fircalamaz ben günde 4 kere fircalarim ayakkabısı yırtık oluyor usendigi için almıyor ya ne diyeyim bilmiyorum onu çok seviyorum ama değerini bende çok düşürdüğü için bunları soyluyorum
Severek evlenmeyin?