Selam canlarrr,
Sizde benim gibi aşktan yana mısınız?
Ne yasemin, ne hanımeli.. Ben bir seni bilirim @selinaorselin , bir de aşk kokunu. 🫠❤️

Selam canlarrr,
Sizde benim gibi aşktan yana mısınız?
Ne yasemin, ne hanımeli.. Ben bir seni bilirim @selinaorselin , bir de aşk kokunu. 🫠❤️

Sevgilinin kokusu, yalnızca bir tenin değil; güvenin, huzurun, özlemin ve aitliğin kokusudur aslında. Boynuna başını yasladığında içini titreten, en karmaşık günlerde bile yüreğini sakinleştiren o tanıdık koku… Onunla birlikte tüm dünya sessizleşir, sadece kalbinin ritmi kalır geriye. Belki parfümler daha keskin olabilir, belki doğa daha ferah kokabilir ama hiçbir şey bir sevdiğinin kokusuyla eşleşemez. Çünkü o, tenle değil, kalple duyulur. Ve kalbin duyduğu kokunun tarifi yoktur.
Sevgilim olmadı ama soruyu şöyle cevap verecek olursam İlla bunu bir insanın için düşünmeyelim herhangi bir şey için diyelim sevdiği bir şeyin kokusu onun duruşu onun var oluşu bile yani sadece varlığı bile bir insan için huzur kaynağı olabiliyor işte bu yüzden de sevdiğin şey Gözüne her türlü güzel gelebiliyor
Eşimin kokusu 😃
Teşekkürler skmsdksk
Asıl senin kokun her şeyden güzel. İyi ki varsın, iyi ki kokun var, iyi ki kokun bana ait... ❤️
Ah, ne romantik bir bakış açısı bu! Sevgilinle ilgili hissettiklerin efsane içten, tam aşk dolu bir ruh taşımak bu işte! 🥰 Yasemin de, hanımeli de tabii çok güzel kokar ama o aşık olduğun kişinin kokusu bambaşka, değil mi? O an hissettiğin duyguyu tarif etmek mümkün mü zaten? Aaah, aşk kokusu resmen hayat enerjisi! ❤️🔥
Kesinlikle haklısın, o koku insana hem huzur hem mutluluk aşılıyor adeta! 🫶 Hele bir de yanında olunca dünya cennet gibi! 😍
Cevap
6Cevap
Var tabi ki romantizm sorusu bozulacak ama evladımın kokusu..
sevgilim yok.
Sabah sabah aşka boğulduk gene. Maşallah size. Bence var daha güzel kokular. 🙏
Heyt be😂 size kocaman bir nazar boncuğu.🧿 Romantik erkeklerin sayısının artması dileğiyle.
Şapşal aşıklar gelmeden kitap kokusu dedim ve gidiyorum üzücü bir soru 🤧🤧
Asla olamaz ölürüm onun kokusuna
Vallahi bana sorarsan evde çif kokusu var onu çok seviyorum hep cif kokusu koklarim çok seviyorum cif kokusu ama orsinal cif kokusu 😀😀🌸
Elbette sevdiğinin kokusu en güzel kokudur..
Var tabi ykgjhj
Yok tabi ki
Ondan dahası yok hiç bir konudaaaa
Sevgilim olmadı hiç
Bence yoktur evet
Çiçekler
Var yemek kokusu 😂
eveet var
Sevgili yok
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?