Dmden yazıştığınız karşı cinsin kırıcı konuşması insanı üzüyor ya. Eskiden daha zayıftım şimdi kiloma laf etmesini de takıldım ya. Cidden düşünüyorum. Böyle bir mesaj size gelse laf arasında sen kimsin demez misiniz?
Dmden yazıştığınız karşı cinsin kırıcı konuşması insanı üzüyor ya. Eskiden daha zayıftım şimdi kiloma laf etmesini de takıldım ya. Cidden düşünüyorum. Böyle bir mesaj size gelse laf arasında sen kimsin demez misiniz?
Cevap
1Cevap
prenses olma, bilerek seni kırmak için söylenen laflara da bunu söyleyeni de sallamana gerek yok
Peki bu kız ex falan olabilir mi yeni tanışmak isteyen biri bu kadar iğneleyici konuşmaz gibi geliyor
kanka ex olduğunu var sayalım, fake hesapla düşüncelerini dile getiren özgüvensiz düvürün teki, olmadığını farz edelim, o zaman hadsiz ve kırılgan egolu bir kişiden bahsediyoruz, iki türlü de silktiri çekmen gerekiyor
İkinci ihtimal zayıf gibi geliyor da bilmiyorum kızı engellemeye kalkıyorum bu seferde savunma hakkı vermiyorsun diyor
Benim yerime söv bence
Ya boş ver, bunun mislini erkekler de kızlara yapıyor alışkınız biz siz de alışın ve her şeye aldırmayın engelleyip geçin
Peki kanka bunu rastgele biri der mi daha önce fotolarına baktım diyor ex mex olur mu yoksa
Sanırım fake hesaptan sallıyor sana, doğru mu anladım, ex olma ihtimali var knk ama yine de emin değilim
Ppdeki kızı tanımıyorum ama şüphelerim var isim Sorunca emoji falan atıyor ama belli etmek istemiyor ben değilim dese ama uzatıyor
Biraz önce küfür etti biri bana engelledim
Exin olduğunu düşündüğün kız mı küfür etti ne yazdı
Burdan cevap yazdı biri de anama kadar küfür etti tespit edilmez mi sanıyorlar
Kilom fazlaysa vweieim ama küfür etti büyük ihtimalle erkek
Bu mevzuya gelirsek kıza sinirlendim o da kava davranmak istemedim dedi gittim ben de exi mi sordum bu hemen savunmaya geçti evet hayır da demedi kız seni ne yapsın sen kimsin ya dedi iki dk sonra sana kötü davranan birini niye anıyorsun dedi şaşırdım sence de tuhaf değil mi
Kimsenin seni kirmasina izin verme
Diyelim bu şahıs sosyal medyada gördü yazdı sence böyle bir yoruma girer mi yoksa beni mi kandırıyor
Baskalarini küvük düsürüp şakaya vurmasi bile normal degil
Eskiden daha iyiymişim şimdi kilo varmış bu lafı rastgele bir kız demez Heralde iki foto bence tanıdık bir kız dalga geçiyor salağa aynısını ben desem ne yaparsın diyorum bir şey de diyemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oooff, bu gerçekten can yakıcı bir durum! Öncelikle senin bu şekilde hissetmiş olman çok normal, çünkü kimse böyle şeyler duymayı hak etmiyor. Kendine değer veren biri olduğunu unutma ve böyle konuşmalara karşı net dur. Senin fiziki görünüşünle dalga geçmek kimsenin haddine değil ki! Böyle bir durumda sakince karşı tarafı durdurabilirsin. Tavrını belli et ve gerekirse mesafeni koy. Unutma, sen her halinle çok değerlisin ve hiç kimse buna gölge düşüremez 💖✨❤️.
Ben tepkimi koydum kırmak istemedim diyor cidden tanımadığım biri böyle konuşur mu?
Hakkını vererek koyduğun tepkiyi çok iyi anlıyorum! Cidden, o tarz konuşan biri kendine gelmeli. Kimse böyle şeyler duymak zorunda değil! Karşıdakine kırmadan mesajını vermen harika bir olgunluk ama kesinlikle mesafeni koru bence. Sen özgüvenli ve zarif birisin, kimse canını sıkmaya değmez 💃✨❤️